Home - Články - Týdenní horoskop 28. října - 3. listopadu

Týdenní horoskop 28. října - 3. listopadu

vloženo 26. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 28. října - 3. listopadu

Zlom měsíce přinese celou řadu zajímavých událostí v práci i soukromí. Jedna bude stíhat druhou a jako vždy bude základem úspěšného překonání všech nástrah dobrá komunikace s okolím. Jestli chcete vědět, jak vyzrát na všechny záludnosti, přečtěte si nový týdenní horoskop!
sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se vám tento týden bude skutečně dařit. Máte před sebou úspěšné období plné nových a zajímavých zvratů. Rozhodně se nebudete nudit a o romantické situace nebudete mít nouzi. Možná konečně potkáte tu pravou osobu, na kterou již dlouho čekáte.

Býk
Čeká vás velice úspěšné a pozitivní období, kde sklízíte jeden úspěch za druhým. Máte skvěle našlápnutou kariéru, v domácnosti vládne pohodová atmosféra a oblast lásky je zalita slunečním světlem. Rovněž oblast financí věští slibné a bohaté začátky.

Blíženci
V práci dokážete vyřešit i hodně problémové situace, takže platíte za tahouna firmy. Šéf vám velmi důvěřuje a svěřuje vám i důležitější úkoly. Nezapomíná ani na adekvátní finanční ohodnocení za vaši nadstandartní snahu. Nemáte si proto nač stěžovat.

Rak
Snažte se nyní vylepšit si rodinné vztahy. I když jste na někoho naštvaní, tak se pokuste mávnout nad určitými věcmi rukou. Rodina je jen jedna a bude lepší, když spolu budete vycházet. Nemusíte spolu trávit každý víkend, ale občas si někam vyražte.



Lev
Jste na sebe velmi přísní a vysoké nároky, které si kladete, jsou mnohdy nesplnitelné. Občas vás z toho přepadne deprese. Nebude tomu jinak ani tento týden, kdy se k tomu přidá melancholická nálada, kterou podzimní sychravé počasí jen přiživuje.

Panna
Pozlobit vás tento týden mohou vaše ratolesti, které vůbec nebudou ve své kůži. Nic jim není po chuti a jejich nálada je momentálně na bodu mrazu. Občas se musíte opravdu hodně držet, aby doma nelítalo nádobí. Naštěstí je to jen chvilková záležitost.

Váhy
Máte skvělou příležitost, jak si finančně přilepšit. Poslední týdny jste tak trochu žili ve finanční tísni a ne vše jste si mohli dovolit. Nyní se konečně blýská na lepší časy a vy tak můžete s klidem zase pokukovat po něčem na sebe, či do domácnosti.

Štír
Stabilita v lásce vás momentálně velmi těší. Jste rádi, že neřešíte problémy a spokojenost se odráží ve všech sférách života. Nezadaní jedinci mají zase skvělou možnost setkat se s osobou, která jim zásadně změní život a prožijí s ní krásnou lásku.



Střelec
Vedení firmy vám svěří nepříjemný úkol, který vám není příliš po chuti. Jste natolik vytížení, že každá práce navíc pro vás představuje velký problém. Navíc tak trochu tušíte, že po splnění tohoto úkolu, nebudete ve firemním kolektivu příliš oblíbení.

Kozoroh
Sychravé počasí si vybere daň i ve vaší rodině. A to jste měli tento týden spoustu plánů. Už pomalu plánujete podzimní úklid, máte spoustu vyřizování a víkend jste chtěli zasvětit výletům. Ležíte však v posteli s bolestí hlavy a neutuchající únavou.

Vodnář
Zdravotně na tom tento týden nebudete úplně nejlépe. Cítíte, že na vás něco leze. Jste unavení a také otrávení. Nejraději byste zalezli pod peřinu s šálkem horkého čaje. Vaše povinnosti vám však takový luxus nedovolují. Tento týden spíš přetrpíte.

Ryby
Zbytečně přilíváte olej do ohně. Některé situace byste měli nechat být a raději se soustřeďte na sebe a svůj osobní rozvoj. Když se přestanete starat o ostatní lidi, tak uvidíte, jak se vám uleví. Máte hned více času na sebe. Najděte si nové hobby.

|<< < 553 | 554 | 555 | 556 | 557

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.