Home - Články - Týdenní horoskop 25. listopadu - 1. prosince

Týdenní horoskop 25. listopadu - 1. prosince

vloženo 23. 11. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. listopadu - 1. prosince

V novém týdnu se listopad přehoupne v prosinec a začne poslední měsíc v tomto roce. Pojďte se s námi podívat na to, jaký týden vás čeká. Konec roku se totiž nezadržitelně blíží a vás určitě zajímá, co všechno se přihodí v jeho závěru. Čtěte nový týdenní horoskop a přesvědčte se sami!
sdílet článek na facebooku

Beran
V práci ukážete, že jste famózní zaměstnanec, který svou práci dělá pečlivě a zodpovědně. Vaše úžasné dovednosti a skvělé výsledky vám zajistí kýžený úspěch. Však se taky v práci snažíte být ten nejlepší a máte v sobě zdravou dravost. Jen tak dál.

Býk
Mírně vás tento týden může znejistit milostný život. Na rozpacích jste zejména kvůli svému novému objevu. Na jednu stranu jste z něj nadšení a mnohdy se vám podlamují kolena, na druhou stranu nemůžete pochopit jeho mnohdy uzavřenou a složitou povahu.

Blíženci
Hlídejte si své finance. Je zde velká pravděpodobnost, že si za vámi dobrý kamarád přijde půjčit peníze a slíbí vám brzké vrácení. Do nového roku však tuto částku určitě neuvidíte, a to pro vás bude před blížícími se svátky velice nemilé překvapení.

Rak
Poslední dobou se cítíte být velmi unavení. Zmáhají vás povinnosti v práci, ale i domácnost si stále žádá vaši pozornost. Zaměřte se proto tento týden na svou energii. Věnujte čas jen sami sobě, osobní meditaci, odpočinku, nebo četbě oblíbené knížky.



Lev
Osud vám do života vnese jedince, který ve vás zanechá úžasné dojmy. Máte pocit, že přesně někoho takového jste pro svůj život potřebovali. Někoho, kdo vás plně podporuje, ale zároveň nad vámi drží ochrannou ruku. Konečně máte svou spřízněnou duši.

Panna
Vaše originální myšlení je pověstné. Máte úžasnou fantazii a skvěle si povedete zejména v uměleckých odvětvích, ale i ve sféře marketingu a obchodu. Pokud hledáte práci v tomto oboru, tak je ideální čas k podávání žádostí a rozesílání životopisů.

Váhy
Zapracujte tento týden zejména na svém sebevědomí. Pokud v této oblasti dojde ke zlepšení, tak vám planety slibují doslova hvězdnou budoucnost a závratnou kariéru. Díky své úžasné píli si ji rozhodně zasloužíte, máte však problém si o cokoliv říct.

Štír
V práci se připravte na nepříjemnosti. Mohou za to zejména mnozí noví kolegové, kteří v práci vytvářejí dusnou atmosféru a spíše nečinně přihlížejí, než aby přiložili ruce k dílu. Pohlavek od šéfa jim však dá pořádně za vyučenou a spadne jim hřebínek.



Střelec
Možná jste v poslední době změnili práci, či pozici v zaměstnání. Prožíváte tudíž poslední dny poměrně perné chvilky a občas máte pocit, že jen zmateně pobíháte od ničeho k ničemu. Časem si však na své nové místo zvyknete a budete opravdu skvělí.

Kozoroh
Zima klepe na dveře a s ní i oslabená imunita, nemoci a pocit únavy. Stanovíte si perfektní plán toho, co chcete tento týden stihnout. Kvůli mnohým neduhům se však nedostanete ani k polovině. Bude vás to pěkně mrzet, ale pak nad tím však mávnete rukou.

Vodnář
Koncem týdne ze sebe vydáváte jen to nejlepší. Máte zdravé sebevědomí a jste na vrcholu svých fyzických i psychických sil. Pokud hledáte nové zaměstnání, tak věřte, že na pohovoru budete za hvězdu. Neodmítejte ani podivnou nabídku, budete překvapeni.

Ryby
Snažíte se vyváznout z nepříznivé finanční situace, která vás nečekaně postihla. Výdaje navíc jsou pro vás velký problém a s neklidem nahlížíte i na blížící se svátky. Musíte se uskromnit a strávit Vánoce trochu obyčejněji, než jste byli zvyklí.

|<< < 562 | 563 | 564 | 565 | 566

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.