Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. srpna

Týdenní horoskop 23. - 29. srpna

vloženo 22. 8. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. srpna

Tento týden se ocitne v hledáčku hlavně téma rodiny a vztahů. Raci by si měli dát pozor na problémy u domácího krbu a Berany nečekaně zklame kamarád. Naše astroložka předává poselství hvězd také všem ostatním znamením. Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jeden z vašich kamarádů vás zklame. Domlouváte si nějakou dovolenou, a i když se daný člověk celou dobu tváří, že pojede, tak jak dojde na lámání chleba, tak se ani neomluví a nereaguje. Nemáte takové chování rádi, protože preferujete upřímnost.

Býk
Rodina je pro vás to nejdůležitější a velice si vážíte toho, že spolu všichni tak vycházíte. Díky kamarádům a okolí vidíte, že ne všude jsou tak dobré vztahy jako mezi vámi. O to víc si toho vážíte. A spoustu lidí by si z vás mohlo vzít příklad.

Blíženci
Dávejte si pozor na nového kolegu, který sice na první pohled srší vtipem a dobrou náladou, ale nejedná se o férového jedince. Právě naopak. Velice rád by totiž získal lepší místo a nebude se v žádném případě rozpakovat jít takzvaně přes mrtvoly.

Rak
Od problémů dost často utíkáte. Neradi si totiž děláte s někým zle, ale poslední dobou vám to někdo z vašeho blízkého okolí často vyčítá. To se vám nelíbí, protože je čistě vaše věc, jak si vedete život a daný člověk by si měl zamést před svým prahem.


Lev
Vaše celková energie je nyní na bodu mrazu. I když jste se snažili načerpat co nejvíce sil ze sluníčka, tak zřejmě potřebujete i jinou vzpruhu. Hodně vás vyčerpává okolí, které některé věci od vás bere jako samozřejmost a nerozpakuje se vás využívat.

Panna
Nemáte potřebu na nějaké společenské události debatovat s lidmi, kteří jsou vám nesympatičtí. O některých lidech si myslíte svoje a nic dobrého, a ani pozitivního, vám stejně nepřinesou. Takže se raději stáhnete do ústraní a užijete si to zase jinak.

Váhy
Poznali jste nového kamaráda od vašeho dobrého přítele, který o dané osobě mluví jen v superlativech. Vy jeho nadšení nesdílíte. Tohoto člověka považujete za falešného a něco vám na něm nesedí. Nedáte sice nic najevo, ale budete si na něj dávat pozor.

Štír
Jste hodně tolerantní jedinec, který nemá problém se přizpůsobit okolí. To bohužel neplatí o lidech, kteří jsou s vámi výrazněji v kontaktu. Stále spoléhají na vaši schopnost kompromisu, ale díky tomu na vás vůbec neberou ohledy. To nemáte rádi.


Střelec
V práci to nevypadá moc růžově. Vždy jste plni energie a dobré nálady, teď vás ale kolegové nepoznávají. Chybí vám kreativní nápady a šéf vás stále musí za něco napomínat. Nebojte se ale, jedná se jen o chvilkovou indispozici. Příští týden bude líp.

Kozoroh
Pokud se tento týden pokusíte získat půjčku, můžete si být jisti, že všechno půjde více než hladce. Máte totiž nejen dobré argumenty, ale jste na všechno skvěle připraveni. Vaše důkladnost bude slavit úspěchy a pomůže vám zajistit vše, co chcete.

Vodnář
Snažíte se žít podle svého nejlepšího svědomí a vědomí. To ale neplatí o některých lidech z vašeho okolí. Nejsou to sice vaši kamarádi, ale setkáváte se ve stejném okruhu a dost vás šokují věci, které se jich týkají. Máte chuť to řešit nějak více.

Ryby
Konečně už toho máte v práci míň a máte čas i na sebe, své koníčky a záliby. Také váš protějšek je nadšen, že si konečně můžete udělat nějaký výlet. A upřímně jste toho taky měli dost, když jste byli v práci od rána do večera. To vás vůbec nemotivuje.

|<< < 791 | 792 | 793 | 794 | 795

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.