Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. květen

Týdenní horoskop 23. - 29. květen

vloženo 21. 5. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. květen

Změňte vše k lepšímu dřív, než přijde léto! S novým týdenním horoskopem se připravíte na všechny radosti i nástrahy příštího týdne. Pak už bude záležet jenom na vás, jaké si z toho vezmete ponaučení a jestli učiníte patřičné kroky k tomu, aby se věci daly do pohybu tím správným směrem! Věřte si a půjde to skoro samo!

sdílet článek na facebooku

Beran
Venuše je v poměrně blahodárném sextilu s vaším znamením a radost vám bude přinášet zejména v milostných vztazích. Dlouhodobé svazky čeká harmonie a láska. A nezadaní Berani se můžou těšit na seznámení s novými jedinci, s kterými mohou navázat vztah.

Býk
Se Saturnem tvoří vaše znamení poměrně nehezkou kvadraturu, která bude mít dopad na osobní, ale i pracovní sféru. Tak říkajíc doslova pokazíte vše, na co sáhnete. Vedení s vámi nebude moc spokojeno a vás to mrzí. Nevěště ale hlavu! Brzy se to obrátí.

Blíženci
Potkali jste zajímavou osobu, která o vás jeví očividný zájem. Vy se ale momentálně snažíte o sebevzdělání, ale i poznávání své osoby. Bojíte se, že někdo další by vám váš systém mohl narušit a to vy úplně nechcete, i když vás tato osoba přitahuje.

Rak
Dostali jste velice zajímavou pracovní nabídku. Sice už jistou práci máte a jste v ní spokojení, ale tato nová nabídka vás hodně zaujme, protože vás může posunout v kariérním žebříčku výrazně výše, ale také finanční ohodnocení je úplně o něčem jiném.


Lev
Věříte, že se vám píle a radost ze života vyplácí. Hodně nad sebou přemýšlíte a snažíte se život vzít z trochu jiné stránky. Myslíte pozitivně a negativní stránku života si vůbec nepřipouštíte. Máte velice dobře nakročeno stát se šťastnou osobou.

Panna
Máte vedle sebe jedince, který si vás moc váží, ale neumí to dát najevo. Mrzí vás, že se musíte neustále doprošovat pozornosti a také láskyplných projevů. Zkuste si o tom s protějškem promluvit a uvidíte, jestli bude na vaše výtky brát nějaký ohled.

Váhy
Finanční situace vám nedovoluje se rozšoupnout. Rádi byste si užili trochu té zábavy, nebo nějakého vyššího standartu, ale stále musíte lepit nějaké díry v domácnosti, nebo se vám dokonce porouchá auto, či cokoliv jiného. Už jste z toho rozmrzelí.

Štír
Osobní život momentálně hodně stagnuje. S protějškem si nemůžete přijít na jméno a stále spolu tak nějak bojujete. Není to příjemné ani pro jednoho z vás. Kdybyste neměl nějaké společné závazky, tak už z takového toxického vztahu dávno odejdete.


Střelec
V práci už vás to začíná pěkně štvát. Každou chvilku máte nějaké přesčasy, které vám nikdo neproplácí a vy tak pracujete zadarmo. Musíte s tím něco udělat, protože vedení si na takový nadstandard může rychle zvyknout a pak vám ani nebude chtít přidat.

Kozoroh
Do práce se každý den celkem těšíte. Jste totiž v práci dobrá parta, která se spolu ráda vidí i mimo svou pracovní dobu. Práce vám pak jde lépe od ruky a ani vám nepřijde, že byste byli nějak výrazně zaneprázdnění, což vám dost zvyšuje vaše tempo.

Vodnář
V práci se vám daří všechno, na co se podíváte a vedení firmy si začíná všímat, že vaše nasazení je úplně někde jinde, než u ostatních kolegů. Samozřejmě si toho váží, ale taky na vás v mnoha ohledech spoléhají a mají na vás daleko vyšší nároky.

Ryby
Poslední dobou vás hodně rozčiluje protějšek. Nemáte ani trochu náladu na jeho výkyvy nálad a jeho stále větší oblibu alkoholu. Už toho máte tak akorát dost. Není ani jeden den, aby nebyl nějaký dramatický výstup. Vy už dávnou toužíte po jiném životě.

|<< < 907 | 908 | 909 | 910 | 911

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.