Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. března

Týdenní horoskop 23. - 29. března

vloženo 21. 3. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. března

Vykročte do nového pracovního týdne pravou nohou! S týdenním horoskopem sestaveným profesionální astroložkou vás nic nezaskočí! Berany potrápí děti, zatímco Váhy se vydají na cestu za úspěchem! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden vás mohou potrápit děti. Jsou jak z divokých vajec a ničím je nemůžete zabavit. Ty školou povinné jsou prozatím doma kvůli vzniklé koronavirové situaci a vy byste se raději šli někam na dlouhou dobu uklidnit. Víkend bez dětí je váš sen.

Býk
První jarní dny vás lákají k procházkám, ale dejte si na sebe pozor. Velice rychle se můžete nachladit. Chřipka i koronavirus stále ještě řádí a může vás na dlouhou dobu indisponovat. Pokud vám počasí úplně nepřeje, tak raději zůstaňte v teple vašeho domova.

Blíženci
Tento týden máte sklony k depresím. I když první sluneční paprsky oslňují svou pozitivitou, tak na vás dopadne jarní únava a vaše tělo si žádá o doplnění energie. Chce to velkou dávku vitamínů a vitality. Setkejte se s přáteli alespoň online, to vám zvedne náladu.

Rak
Je nejvyšší čas bojovat s tuky, které jste přes zimu nasbírali. Přebytečná kila ale budou mizet jako zázrakem a ani se nebudete muset tolik snažit. Hlavně nedržte zbytečné hladovky, jen trochu změňte svou životosprávu a radujte se ze svého úspěchu.


Lev
V zaměstnání se vám toho tento týden nakupí opravdu hodně a nebudete vědět, kam dřív skočit. Výzev se však nebojíte! Víte, že příští týden bude zase líp a tak si práce hledíte, aby vám rychle mizela pod rukami. Víkend pak strávíte lenošením ve dvou.

Panna
Tvůrčí nálada se projeví v každé oblasti vašeho života. Naprosto skvělými nápady hýříte například v zaměstnání, ale svou kreativitu krásně zúročíte i doma. Vrhnete se na drobnou přestavbu, která vám zvedne náladu, ale také ohromně zútulní váš domov.

Váhy
Vaše finanční situace je v poslední době více než přívětivá a větší přísun peněz vám dává křídla. Vy tak můžete přestat počítat nákupy a začnete si plánovat i nějaké to vysněné cestování, které se teď ovšem nejeví jako reální. Tak se klidně rozšoupněte, můžete si to dovolit.

Štír
Ke svým blízkým velmi tíhnete, jsou vašimi vzory a celkově je pro vás rodina důležitá. Nebojíte se před nimi probrat své problémy a jste si jistí, že vždy dostanete nějakou skvělou radu. Můžete být rádi, v ne každé rodině jsou tak harmonické vztahy.


Střelec
Jste velmi dobrosrdečný jedinec, který je ve svém okolí oblíben. Mnohdy ale máte smůlu na pochybné jedince, kteří vaší dobrosrdečnosti a obětavosti rádi využijí. Jsou jak upíři, kteří nejen že vám berou energii, ale často po vás požadují nějaké služby.

Kozoroh
Plánování by vám koncem března pomohlo. Pokud potřebujete něco tento týden rychle vyřídit, nebo toho máte víc, tak vsaďte na to, že pokud se dostatečně připravíte, tak zabodujete. Nejen, že všechno stihnete ještě s předstihem, ale hlavně budete v klidu.

Vodnář
Neupřímné jednání ze srdce nesnášíte. Takže vás jednání jistého kolegy pořádně naštve a samozřejmě mu to i řeknete. Tím rozvíříte v práci vlny, protože daný jedinec si to nenechá pro sebe a začne vás v práci pomlouvat. Ostatní však ví, co je zač.

Ryby
I když vás trápí nějaké problémy, tak nechcete zatěžovat své okolí. Máte za to, že každý má svých starostí dost. Faktem ale zůstává, že kdybyste se někomu svěřili, že v tomto období máte strach, tak vám hned bude líp. Hlavně možná dostanete nějakou super radu, která i pomůže.

|<< < 603 | 604 | 605 | 606 | 607

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.