Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. září

Týdenní horoskop 20. - 26. září

vloženo 18. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. září

Přichází další týden a s ním spoustu příležitostí, jak si zpříjemnit podzim. Hlavně Berani se mají na co těšit. Stačí nepropásnout šanci. Přečtěte si týdenní horoskop od profesionální astroložky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Úplněk v Rybách slibuje splnění vašich snů i nejtajnějších přání. Je nabitý magií, duchovnem a neobvyklou kosmickou energií. Pokud tento čas uchopíte za ten správný konec, tak se můžete těšit na nastolení vnitřní rovnováhy a celkové životní harmonie.

Býk
Milostný život vám tento úplňkový týden přinese spousta nových překvapení. Některá budou zklamáním, ale další vás příjemně nadchnou. Váš protějšek, když chce, tak umí být velmi okouzlující a plný romantického elánu. Tento týden si skutečně skvěle užijete.

Blíženci
Pracovní oblast pro vás bude momentálně dost náročná. Možná jste změnili zaměstnání a nyní se musíte hodně věcí naučit, nebo na vás prostě zbyly nějaké další povinnosti. Jste ve stresu, protože máte pocit, že nestíháte, což vás poslední dobou irituje.

Rak
Poslední dobou moc nekoukáte na peníze a kupujete si, co se vám líbí. Někdy to opravdu přeháníte a vybíráte si hlavně nepotřebné zbytečnosti. Velice brzy se dostanete do finanční propasti, ze které nebude úplně jednoduché se zase dostat.


Lev
Podzimní rovnodennost, která nastane ve středu, vám přinese pocit smíření. Začnete vnímat svět kolem sebe jako celek a zejména dostanete šanci v jisté části svého života začít úplně znovu. To vše vám dá novou naději a vnese vám světlo do života.

Panna
Umíte zaujmout svým řečnickým talentem, který skvěle zúročíte v zaměstnání, ale i osobním životě. Jste díky tomu skvěle naladění a i vaše sebevědomí hlásí výrazný vzestup. Dokonce se vám tento týden podaří skvělá obchodní investice. Jen tak dál.

Váhy
Úterní úplněk v Rybách doslova láká k provádění určitých magických rituálů. Může vám totiž do života přinést hojnost hned v několika odvětvích. Nebojte se podpořit tento den nějakým duchovně zaměřeným obřadem. Uctěte přírodní síly a získáte velké výhody.

Štír
Momentálně prahnete po nových vědomostech a poznatcích, které by vás obohatili. Utratíte nějaké penízky za odbornou literaturu, nebo se přihlásíte do zajímavého kurzu. To vás bude nesmírně bavit. Také vaše rodina vás v nových koníčcích hojně podpoří.


Střelec
Tento týden očekávejte naprostou harmonii a rovnováhu ve všech sférách vašeho života. Podzimní rovnodennost a Kukuřičný úplněk je neobvyklé a velice vyvážené spojení, které přináší soulad ve všech sférách a slibuje zklidnění vašeho vnitřního JÁ.

Kozoroh
S jistým členem rodiny budete tento týden na nože, protože se nemůžete shodnout v jistých záležitostech. Vadí vám, že daný jedinec není ochoten přijmou jiný názor, než ten svůj. Do teď mu totiž nikdo raději neodporoval, ale to už nehodláte podporovat.

Vodnář
Užíváte si single život a nic vám nechybí. A hlavně v milostných záležitostech nechcete nic uspěchat, takže se nikam neženete. Vlastně jste takhle spokojení, protože jste páni svého času a máte se skvěle. Občas vám ale chybí blízkost a romantika.

Ryby
Úplněk, jenž tento týden vstupuje do vašeho znamení, milé Ryby, má velice magické schopnosti. Mnohdy je nazýván Kukuřičný a údajně je podle starých indiánských tradic velice vhodný k početí. Magické rituály v tomto dni zase podpoří hojnost všeho.

|<< < 800 | 801 | 802 | 803 | 804

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.