Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. července

Týdenní horoskop 20. - 26. července

vloženo 18. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. července

Doba letních radovánek je v plném proudu. Slunce a letní teploty vyzívají k dobré náladě. Co si pro vás v tomto týdnu připravily hvězdy, to vám bez skrupulí prozradíme v novém týdenním horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Vkládáte teď veškerou svou energii na splnění jistých úkolů. Již dlouho se na danou věc chystáte a vždy jste se vymluvili na nedostatek času. Nyní však hodláte vše změnit a konečně dokončit započatou věc. To vás šlechtí a i vy budete moc spokojeni.

Býk
Čekáte rodinnou sešlost a moc se na ni těšíte. S některými členy rodiny se nevídáte tak často, protože vás dělí stovky kilometrů. Přesto jste v kontaktu, ale osobnímu setkání se nic nevyrovná. Bude to skvělá zábava a vy na to budete dlouho vzpomínat.

Blíženci
Tento týden se vám nebude moc dařit ve sféře osobních vztahů. Chybí vám umění té správné komunikace, a tak to občas přepísknete a pohroma je na světě. Nové známosti rozhodně momentálně nenavazujte. Působíte většinou trošku nesympaticky.

Rak
Vaše životospráva teď opravdu není na jedničku. Vymlouváte se, že nemáte čas na sport a hlavně se přejídáte vším možným. Už na sobě začínáte vidět výsledky takového způsobu života a není to moc pěkný pohled. Raději byste s tím měli rychle něco udělat.


Lev
Momentálně příjemně překvapíte svého šéfa, který je nadšený vaší pílí a rychle splněnými úkoly. Vůbec se nebojí vás pověřit něčím novým, zajímavým, ale zároveň i velice obtížným. Nutno říct, že se s tím poperete s grácií a ukážete, co ve vás dříme.

Panna
Nebudete to mít vůbec lehké v profesní oblasti. Čekají vás velice náročné zkoušky trpělivosti, ale i vašich výkonů. S tím vším byste se uměli poprat, však vy umíte zabrat, když chcete. Nyní ale pociťujete nedostatečnou podporu ze strany vašeho vedení.

Váhy
Nemáte moc společenskou náladu a na lidi máte pifku. Dokonce nemůžete ani sledovat sociální sítě, hned byste se totiž něčím vytočili. Kamarádi vás rovněž rozčilují svými názory, ale i chováním. Nemáte prostě momentálně chuť na jakoukoliv toleranci.

Štír
Tento týden vás tolik jako jindy neovládá stres a jen díky tomu v práci fungujete na plné obrátky. Jindy vás stres velice zpomaluje a vy se pak cítíte chaoticky, ale mnohdy skoro až bezmocně. Nyní jste za hvězdu firmy, jak vám jde vše krásně od ruky.


Střelec
Doma je to nyní velmi harmonické a také pozitivní. Dobrá nálada z vás jen čiší a každý, kdo k vám vejde, je okamžitě obestřen pozitivní a skoro až magicky krásnou energií. Je vidět, že u vás bydlí láska i štěstí a problémy řešíte všichni dohromady.

Kozoroh
Veškerou svou energii momentálně dáváte do změny životního stylu. Rádi byste něco u sebe radikálně změnili a nutno říct, že jste začali opravdu šikovně. Držíte se plánu, který jste si zadali a snažíte se. Výsledky tedy můžete očekávat, co nevidět.

Vodnář
Konec července nebude v zaměstnání moc příjemný. Nadřízený vám vyčítá každou chybičku a to před všemi, takže vypadáte před kolegy jako neschopný jedinec. Máte toho tak akorát dost! Na šéfa si pěkně došlápnete a je vám skutečně jedno, jaké budou důsledky.

Ryby
V práci musíte zvládnout i ty nejnáročnější úkoly. Nikdo jiný je za vás neudělá a raději byste si šéfa měli hledět. Pokud by se v práci cokoliv stalo, tak si můžete být jistí, že u vedení máte zastání. Ví, že je ne vás spoleh, tak si to nepokažte.

|<< < 647 | 648 | 649 | 650 | 651

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.