Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. červen

Týdenní horoskop 20. - 26. červen

vloženo 18. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. červen

Tento týden na vás čeká mnoho změn. Budou pozitivní nebo vás naopak nemile překvapí? Setkáte se s milými lidmi, kteří vás nabijí pozitivní energií, nebo byste raději měli zůstat sami a relaxovat u pěkného filmu a mísy popkornu? Přečtěte si, jak to tento týden s vámi hvězdy vidí.

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste momentálně hodně zaneprázdnění svým osobním životem a vlastními problémy, že nemáte moc energie věnovat se například pracovním, nebo finančním záležitostem. Musíte si říct, že nemáte zrovna lehké období, ale že vždycky přece bude líp a jinak.

Býk
Šéf má na vás občas příliš vysoké nároky. Snaží se vám za každou cenu vnutit svoje názory, které vám ale nepřijdou z obchodního hlediska příliš logické ani nápadité. Když se to snažíte nějak argumentačně podpořit, tak se setkáte doslova s nezájmem.

Blíženci
Je fajn si připomenout hezké chvíle z minulosti. Potkáte se tento týden se vzdálenější rodinou a doma bude vládnout hřejivá atmosféra, vytáhnete stará alba a budete si prohlížet starší fotografie, což přinutí některé členy vyprávět zábavné historky.

Rak
Milí Ráčci, tento týden byste se měli zaměřit zejména na vaše zdraví. Podpořit byste měli hlavně funkci lymfatického systému a celkově by vám prospěla změna životního stylu, ale i více pohybu. Najděte si nový koníček zaměřený na fyzickou aktivitu.


Lev
Z chování svého protějšku jste tento týden velice zmatení a nevíte, co si o tom máte myslet. Jednou protějšek překypuje skvělou náladou a dokáže se skvěle bavit, ale doslova po pár minutách se jeho chování úplně otočí. To vás dokáže hodně naštvat.

Panna
Procházíte těžkým obdobím, kdy hledáte, jak se svým životem nadále naložit. Ostatní vám to neulehčují. Rodina je pro vás na prvním místě, ale máte pocit, že vy jim stále pomáháte, ale když se vy ocitnete ve svízelné situaci, tak jste na vše sami.

Váhy
Na perfektní cenu u nemovitostí, nebo jakýchkoli jiných větších investic je momentálně velice obtížné narazit. Pokud se vám to přece jen podaří, tak rozhodně neváhejte. Podobně skvělý nákup se vám už v budoucnu nemusí podařit. Tak směle do toho.

Štír
V práci vám nechybí dobré nápady, které umíte použít přesně podle jejich nejlepšího upotřebení. Hned je v práci veseleji, když tam jste a kolegové se na vás můžou spolehnout, pokud si s něčím neví rady. Vedení zase spoléhá na vaši uměleckou kreativitu.


Střelec
Opačné pohlaví vám nyní věnuje velkou pozornost. Vždy jste byli velice atraktivní jedinci s osobitým charismatem. Nyní z vás ale září, tak přitažlivá aura, že málokdo vám odolá. To vám samozřejmě lichotí a tyto dny si hodně ve společnosti užíváte.

Kozoroh
I přes momentální vysokou náročnost podáváte v práci naprosto excelentní výkony. Doma to teď nemáte zrovna jednoduché, tak se snažíte v práci přijít na úplně jiné myšlenky a musíte si říct, že se vám to opravdu skvěle daří a ještě je vidět výsledek.

Vodnář
Máte oslabenou imunitu a i když už je dávno po zimě, tak vás trápí neustálé zdravotní neduhy. Tento týden jste velice náchylní k nejrůznějším zánětům, proto byste na sebe v tomto ohledu měli dávat pozor. Podpořte přirozenou imunitu zdravými recepty.

Ryby
Doma nevládne zrovna příjemná atmosféra. Snažíte se ze všech sil ji nějak vylepšit, ale máte spíš pocit, že se to všechno zhoršuje. Občas máte pocit, že by bylo nejlepší se sbalit a odjet někam na dlouhou dobu a získat tak naprosto odlišné zkušenosti.

|<< < 916 | 917 | 918 | 919 | 920

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.