Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. března

Týdenní horoskop 2. - 8. března

vloženo 29. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. března

Víkend se blíží ke svému konci a zítra se opět musíte zapojit do pořádně roztočeného kolotoče dění ve vašem okolí. Bude se kolotoč otáčet na správnou stranu a vás čeká krásná jízda? Nebo budete pouze očekávat, kdy se zastaví? Čtěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste pořád na vážkách ohledně koupě jistého zařízení. Někdy vám přijde, že jej nutně potřebujete a pak jsou tady dny, kdy si říkáte, že by bylo lepší raději ušetřit nějaké peníze. Nakonec to vyřešíte šalamounsky a necháte rozhodnutí na někom jiném.

Býk
Milí Býčci, čeká vás komplikované období, které může zapříčinit větší hladinu stresu v krvi, ale může způsobit i váš pracovní vzestup. Ve vašem případě platí pořekadlo, že všechno zlé je k něčemu dobré. Jen tu energii byste potřebovali někde dobít.

Blíženci
Pozitivní energie vám bude tento týden proklatě chybět. Svět vidíte doslova černě a nic vám nemůže zvednout náladu. Přitom to není tak hrozné, jen vy si to příliš berete. Tak se nebojte trochu se na lidi a věci kolem vás usmát. Bude to pak jednodušší.

Rak
V práci není v tomto týdnu přízeň na vaší straně. Nerozumíte si s šéfem, ale vlastně ani s kolegy. Máte pocit, že tento nesoulad panuje již delší dobu a začnete přemýšlet nad radikální změnou. Proč taky ne, nechte se překvapit, co vám osud přinese.



Lev
Na svět se momentálně díváte z té veselejší, pozitivnější stránky a na vašem psychickém stavu je to znát. Jste nabiti energií a máte stále úsměv na tváři a to je dobře. Hned se vám lépe pracuje a taky doma zavládne pohodová a harmonická nálada.

Panna
Na pracovišti je ve vzduchu cítit jisté napětí. Zejména vztahy mezi kolegy začínají pomalu skřípat. Momentálně to v práci není žádný med. Vám se stále hůř vstává a máte nepříjemný pocit v žaludku. Komunikace nebude moc dobrá ani s vaším nadřízeným.

Váhy
V tomto týdnu nebudete příliš ve formě. Stále vám chybí energie a vy už se těšíte na jaro a první sluneční hřejivé paprsky. Toto nevlídné předjaří vám spíše vitalitu ubírá. Myslete pozitivně a najděte si třeba nějaký koníček, který by vás potěšil.

Štír
Finanční sféra vyžaduje v tomto týdnu větší skromnost, která by vám měla přinést spokojenost na duši a hlavně dobrý pocit z toho, že příliš neutrácíte. Když se to vezme kolem a kolem, tak se máte skvěle a nepotřebujete vlastně nic veledůležitého.



Střelec
Pracovní sféra přináší ponurou atmosféru. Máte trochu depresivní náladu a zmítají vámi pocity méněcennosti. Myslíte si, že nic neumíte a váš talent také za moc nestojí. Opak je pravdou, kdo ví, jaká situace by ve firmě nastala, kdybyste tam nebyli.

Kozoroh
Špatné vztahy v rodině vás velice trápí. Máte za to, že došlo k nedorozumění a není třeba dělat z komára velblouda. Někteří členové si to ale neumí přiznat a raději volí cestu plnou zbytečného obviňování, neustálých hádek a nepříjemné atmosféry.

Vodnář
Rodinná pohoda je něco, co je pro vás velmi důležité a tento týden poznáte opravdu šťastnou rodinnou atmosféru. Doma jde všechno jak po másle a vy si užíváte společných chvil. Tyto situace jsou k nezaplacení a vy to víte, proto si toho tolik vážíte.

Ryby
Po finanční stránce na tom nejste úplně nejlépe, a tak je momentálně každá koruna dobrá. Ve chvíli, kdy se vám naskytne možnost nějakého přivýdělku, tak po tom okamžitě sáhnete. Trochu svého volného času pro nějaké ty korunky navíc rádi obětujete.

|<< < 596 | 597 | 598 | 599 | 600

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.