Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24. května

Týdenní horoskop 18. - 24. května

vloženo 16. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24. května

Nový týden přináší nové radosti a nové výzvy! Polovina května je za námi a jaro pomalu dosahuje vrcholu. Tak jej nepromarněte a plánujte co nejvíc venkovních aktivit, které posílí tělo i ducha. Teď už opravdu není čas vymlouvat se na jarní únavu, lenivé nálady musíte překonat. Dejte se do akce!
sdílet článek na facebooku

Beran
Zejména v oblasti zaměstnání se vám momentálně neskutečně daří. Nadřízený vás chválí na každém kroku a nenáviděný kolega může závistí puknout. Vy se ale na výslunní svého úspěchu skvěle vyhříváte a z pomlouvačných řečí si vůbec neděláte těžkou hlavu.

Býk
Čekají vás nádherné chvíle v lásce a vy si to užíváte. Máte pocit, že vás partner konečně začal poslouchat a plní vám vaše sny. Jste daleko spokojenější a díky tomu je i vaše domácnost ve vzájemné rovnováze. Jste z tohoto stavu naprosto nadšení.

Blíženci
Tento týden vás naštve někdo z vašich kamarádů. Nesouhlasíte s některými jeho názory, nebo se vám nelíbí jeho jednání. Dlouho vám to zůstane v hlavě a pokaždé vám bude vřít krev v žilách. Příště si setkání s tímto přítelem budete dlouho rozmýšlet.

Rak
S partnerem to momentálně nevypadá úplně růžově. I když nedochází k nějakým konfliktům, tak se prostě necítíte moc dobře a vadí vám každá maličkost. Protějšek taky vyletí kvůli každé drobnosti a vás toto kočkování začíná pomalu, ale jistě ubíjet.


Lev
S arogantním a nesmyslným jednáním se setkáte ve svém zaměstnání. Již delší dobu vám vaše práce přijde náročná a atmosféra v ní ještě náročnější a tíživější. Stále častěji přemýšlíte nad změnou a situace v tomto týdnu vás v tomto názoru ještě utvrdí.

Panna
I když si tento týden uděláte ledasčím radost, tak se o své finance bát nemusíte. Celý měsíc máte pod palcem a vycházíte skvěle, takže se nemusíte bát, že jen tak vyhazujete peníze. Občas se můžete plácnout přes kapsu, jen to u vás nesmí být pravidlem.

Váhy
Pokud si hledáte nové zaměstnání a stále nevíte, jestli máte opustit to stávající a jít za nejistým neznámem, tak neváhejte ani chviličku. Máte totiž před sebou úžasnou příležitost. I když se v práci teď nemáte špatně, tak přece jen vám něco chybí.

Štír
Svůj volný čas momentálně nejraději trávíte se svými dětmi, rodinou či přáteli. Užíváte si společných chvilek a hlavně se nikam neženete. Spíše si pomalu plujete po poklidných vlnách, věnujete se relaxaci a zaslouženému odpočinku. Nic vám neuteče.


Střelec
Trpělivost je něco, co vám tento týden schází. I když nejste lidé, kteří jednají horkokrevně, tak tento týden bude výjimkou. Nenecháte si nic líbit, a taky vás nikdo nenechá chladným. S ledovým klidem nic řešit nebudete a raději jdete do všeho naplno.

Kozoroh
Komunikativní nálada vás neopouští ani po příchodu domů. V práci vám byla jen ku prospěchu, doma však některým členům leze vaše upovídanost tak trochu na nervy. Vyřešíte to šalamounsky a budete trávit svůj volný čas s kamarády, kterým to nevadí.

Vodnář
Máte chuť na nějaké kulturní zážitky. Vaše mysl prahne po vysokém umění a po nevšední zábavě. Nemáte však tento týden skoro vůbec žádný čas a děsí vás každé zdržení, které se naskytne. Možná dokonce budete ve stresu, že nestíháte něco, po čem toužíte.

Ryby
Využijte tento týden úžasné příležitosti. V oblasti financí je vám tento týden skutečně přáno a nemusíte se bát zbrklých kroků. Pokud se budete držet svého zdravého úsudku a budete vědět, do čeho chcete investovat, tak úspěch i peníze máte zaručeny.

|<< < 625 | 626 | 627 | 628 | 629

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.