Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. června

Týdenní horoskop 17. - 23. června

vloženo 15. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. června

Čas dovolené se blíží. Do té doby však na každého čeká spoustu příležitostí, ale i nástrah. Přečtěte si náš týdenní horoskop a poznejte svoji budoucnost s dostatečným předstihem.

sdílet článek na facebooku

Beran
V peněžence uděláte pěkný vítr. Nejen, že budete tento týden utrácet víc než je zdrávo za obyčejné věci, ale taky si nakoupíte pár zbytečností, kterých nakonec budete moc litovat. Raději se poohlídněte po něčem užitečném, do čeho můžete investovat.

Býk
Nemile vás překvapí setkání s kamarádem, s kterým se již tak často nevídáte jako dřív. Daný jedinec ztratil na své osobnosti a máte pocit, že je nespokojený. Bude vás to mrzet a budete se snažit přijít jeho smutku a ztrátě životního elánu na kloub.

Blíženci
Víkend s přáteli a rodinou bude to pravé ořechové. Užijete si víkend plný zábavy a pohody. Zavzpomínáte na staré časy. Dozvíte se, co je nového a hlavně se budete ve společnosti těchto lidí cítit neskutečně příjemně. Škoda, že je víkend tak krátký!

Rak
V naprosto nečekané chvíli vám přijde zajímavá pracovní nabídka. Necháte si ještě chvilku na rozmyšlenou, ale ve své podstatě jste vlastně už rozhodnutí. Navíc vám daný jedinec sedne svou povahou. I když se bojíte riskovat, tak pro jednou to zkusíte.


Lev
V práci se vám tento týden příliš nedaří. Nemůžete se pořádně koncentrovat a vaše myšlenky jsou rozběhlé všemi možnými směry. Myslíte na všechno ostatní, jen ne na práci. Možná vás něco trápí v osobním životě a vy se s tím neumíte na přímo vyrovnat.

Panna
V partnerských vztazích se stahuje k pořádným mračnům. Nechápete náladovost a proměnlivost chování vašeho protějšku. Chvilku to víceméně tolerujete, ale koncem týdne se rozhodnete pro nějakou konfrontaci. Bude to, jako byste píchli do vosího hnízda.

Váhy
Tento týden je ideální k odpočinku. Zapomeňte tedy na všechny své starosti a najděte si čas na relaxaci a zábavu. Práce vám rozhodně neuteče a tolik síly a pozitivního elánu, co tento týden nasbíráte vás dokonale připraví na divoké pracovní dny.

Štír
Ve finanční sféře se budete tento týden potýkat s nemalými problémy. Nejen, že peníze navíc, co jste si chtěli nechat stranou pro jistou příležitost, budete muset dát za nějaké nečekané výdaje, ale dokonce nevyjdete ani při svém obvyklém utrácení.


Střelec
Kolem vaší osoby se pohybuje jedinec, který se s vámi chce velmi přátelit. Někdy je však jeho chování až příliš familiární a možná i dotěrné. Marně přemýšlíte, proč vás takhle neustále obklopuje svou přítomností a nevíte, jak se k němu vlastně chovat.

Kozoroh
Nebojte se konečně dát vědět o svých pocitech a emocích. Nikdo vám bohužel do hlavy nevidí, proto je potřeba naplno říct, co si ve skutečnosti myslíte. Tím omezíte zbytečné komplikace v komunikaci v milostném životě, ale například i v tom pracovním.

Vodnář
Snažíte se vyjít všem vstříc a tak mnohdy myslíte na ostatní víc, než na sebe. Nejen, že vás mnozí díky této vlastnosti využívají, ale také na úkor vlastních potřeb plníte přání jiným. Mnohdy jsou to i lidé, které moc nemusíte, nebo jsou nevděční.

Ryby
S kamarády, nebo někým známým prožijete báječný den. Nebudete se nudit ani chvilku a zážitky vám zůstanou do konce života. Nebude se vám do dané akce vůbec chtít, ale vězte, že to bude opravdu stát za to. Vylezte ze své ulity a užijte si to naplno.

|<< < 510 | 511 | 512 | 513 | 514

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.