Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. května

Týdenní horoskop 13. - 19. května

vloženo 11. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. května

Připravte se s předstihem na události, které vás čekají v následujícím týdnu! Vodnáři i Raci se mohou těšit na další skvělé dny. Čtěte více a zjistěte, co čeká i vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Rodinné setkání, které mělo být veselým povyražením, se změní, díky chování jednoho z vašich příbuzných v trapnou frašku. Bojíte se, že to bude mít ještě následky. Sami jste velice naštvaní, ale neradi čeříte vodu. V tomto případě to ale bude nutné.

Býk
Tento týden budete mít nostalgickou náladu. Budete vzpomínat na dny vašeho dětství, útlého mládí, či dokonce na první krůčky vašich ratolestí. Přiměje vás k tomu jistá neradostná událost, která se netýká přímo vás, ale nutí k pořádnému zamyšlení.

Blíženci
Blíženci mají starostí až nad hlavu a snaží se stihnout vše, co si tento týden umínili. Někdy je však potřeba zvolnit a nechat se unášet radostí přítomného okamžiku. To vy příliš neumíte a nebylo by od věci se to naučit. Tělo se vám neskonale odvděčí.

Rak
V práci se vám podaří navázat kontakt s důležitou osobou, která bude mít výrazný vliv na váš další kariérní postup. Je tedy třeba na ni udělat patřičný dojem. Rozhodně se však nepřetvařujte, ale buďte sami sebou a vydejte ze sebe jen to nejlepší.



Lev
Nálada vám klesá už od začátku týdne stále víc a víc. Nemáte k smutku a melancholii ani důvod, přesto si nemůžete pomoct a večery bývají občas i plačtivé. Věřte, že bude líp, že tělo se občas potřebuje zbavit i starších smutků, které si neuvědomujeme.

Panna
Tento týden vás popadli toulavé myšlenky a touha zažít nějaké pořádné dobrodružství. Máte před sebou volný víkend, ke kterému se možná přidá i nějaký ten den volna navíc a vy rozhodně víte, jak s tímto volnem naložit. Jen teď najít vhodného parťáka.

Váhy
Kostlivce ve skříni jste schovávali pořádně dlouho. Dveře skříně se však nečekaně otevřou a vy mu budete muset čelit. Jste však na to připraveni a uvidíte, jak se vám nakonec po odhalení pravdy neskutečně uleví. Okolí má pro vás značné pochopení.

Štír
Pesimismus, který je u vás velice neobvyklý, se vás tento týden drží jako klíště. Stojí však za ním pouze špatná nálada, která vás do konce týdne opustí a vy pak budete zase jako sluníčko. Prostě není každý den posvícení a někdy jsou i horší dny.



Střelec
Tento týden neposedíte. Snažíte se stále vylepšovat svůj domov a zapojíte celou rodinu. Nejen, že si domácnost perfektně uklidíte a zútulníte, ale vymyslíte i pár super vychytávek do bytu. Některé nápady však nebudou kladně přijaty ze strany partnera.

Kozoroh
Snažíte se ze všech sil zalíbit jisté osobě. Bohužel však příliš tlačíte na pilu a daný jedinec se vám raději vyhýbá, jak to jen jde. Raději vsaďte na svůj osobní šarm a nepřetvařujte se. Objekt vašeho zájmu si vás všimne a změní i svůj názor na vás.

Vodnář
Otevřeli se vám úžasné dveře, které vedou k strmé kariéře. Je v tom však nějaký háček, možná nutnost se přestěhovat, nebo daleká cesta do ciziny. To může výrazně narušit váš milostný, či rodinný život. Rozhodnutí je tedy nakonec jen a jen na vás.

Ryby
Pustili jste se do projektu, který je nad vaše síly. Na začátku jste měli nasazené růžové brýle a neviděli možné komplikace. Byli jste danou záležitostí možná až příliš nadšení. Nyní nevíte kudy kam a to vás zmáhá. Na nikoho navíc dneska není spoleh.


|<< < 498 | 499 | 500 | 501 | 502

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.