Home - Články - Týdenní horoskop 13. - 19. května

Týdenní horoskop 13. - 19. května

vloženo 11. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 13. - 19. května

Připravte se s předstihem na události, které vás čekají v následujícím týdnu! Vodnáři i Raci se mohou těšit na další skvělé dny. Čtěte více a zjistěte, co čeká i vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Rodinné setkání, které mělo být veselým povyražením, se změní, díky chování jednoho z vašich příbuzných v trapnou frašku. Bojíte se, že to bude mít ještě následky. Sami jste velice naštvaní, ale neradi čeříte vodu. V tomto případě to ale bude nutné.

Býk
Tento týden budete mít nostalgickou náladu. Budete vzpomínat na dny vašeho dětství, útlého mládí, či dokonce na první krůčky vašich ratolestí. Přiměje vás k tomu jistá neradostná událost, která se netýká přímo vás, ale nutí k pořádnému zamyšlení.

Blíženci
Blíženci mají starostí až nad hlavu a snaží se stihnout vše, co si tento týden umínili. Někdy je však potřeba zvolnit a nechat se unášet radostí přítomného okamžiku. To vy příliš neumíte a nebylo by od věci se to naučit. Tělo se vám neskonale odvděčí.

Rak
V práci se vám podaří navázat kontakt s důležitou osobou, která bude mít výrazný vliv na váš další kariérní postup. Je tedy třeba na ni udělat patřičný dojem. Rozhodně se však nepřetvařujte, ale buďte sami sebou a vydejte ze sebe jen to nejlepší.



Lev
Nálada vám klesá už od začátku týdne stále víc a víc. Nemáte k smutku a melancholii ani důvod, přesto si nemůžete pomoct a večery bývají občas i plačtivé. Věřte, že bude líp, že tělo se občas potřebuje zbavit i starších smutků, které si neuvědomujeme.

Panna
Tento týden vás popadli toulavé myšlenky a touha zažít nějaké pořádné dobrodružství. Máte před sebou volný víkend, ke kterému se možná přidá i nějaký ten den volna navíc a vy rozhodně víte, jak s tímto volnem naložit. Jen teď najít vhodného parťáka.

Váhy
Kostlivce ve skříni jste schovávali pořádně dlouho. Dveře skříně se však nečekaně otevřou a vy mu budete muset čelit. Jste však na to připraveni a uvidíte, jak se vám nakonec po odhalení pravdy neskutečně uleví. Okolí má pro vás značné pochopení.

Štír
Pesimismus, který je u vás velice neobvyklý, se vás tento týden drží jako klíště. Stojí však za ním pouze špatná nálada, která vás do konce týdne opustí a vy pak budete zase jako sluníčko. Prostě není každý den posvícení a někdy jsou i horší dny.



Střelec
Tento týden neposedíte. Snažíte se stále vylepšovat svůj domov a zapojíte celou rodinu. Nejen, že si domácnost perfektně uklidíte a zútulníte, ale vymyslíte i pár super vychytávek do bytu. Některé nápady však nebudou kladně přijaty ze strany partnera.

Kozoroh
Snažíte se ze všech sil zalíbit jisté osobě. Bohužel však příliš tlačíte na pilu a daný jedinec se vám raději vyhýbá, jak to jen jde. Raději vsaďte na svůj osobní šarm a nepřetvařujte se. Objekt vašeho zájmu si vás všimne a změní i svůj názor na vás.

Vodnář
Otevřeli se vám úžasné dveře, které vedou k strmé kariéře. Je v tom však nějaký háček, možná nutnost se přestěhovat, nebo daleká cesta do ciziny. To může výrazně narušit váš milostný, či rodinný život. Rozhodnutí je tedy nakonec jen a jen na vás.

Ryby
Pustili jste se do projektu, který je nad vaše síly. Na začátku jste měli nasazené růžové brýle a neviděli možné komplikace. Byli jste danou záležitostí možná až příliš nadšení. Nyní nevíte kudy kam a to vás zmáhá. Na nikoho navíc dneska není spoleh.


|<< < 498 | 499 | 500 | 501 | 502

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.