Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. února

Týdenní horoskop 11. - 17. února

vloženo 9. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. února

Týden s jasným vrcholem! Ve čtvrtek oslavíme svátek všech zamilovaných – Valentýn! Bude to pro vás den, na který nezapomenete, nebo si budete přát, aby už konečně byl víkend? I to prozradily hvězdy! Čtěte více v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pusťte se konečně do věcí, které jste dlouho odkládali. Tento týden je jako stvořený k vyřízení všech starších i novějších věcí. Směle do toho a půl je hotovo. Budete překvapeni, jak vám půjde vše rychle od ruky. Dokonce stihnete ještě něco navíc.

Býk
Seznámíte se tento týden s neskutečně okouzlující osobou, která vás mnohé naučí. Tento váš životní guru vás pak bude provázet do konce života a vy mu nikdy nepřestanete být vděční za moudra, která vám předá. Musíte být však velmi pozornými posluchači.

Blíženci
Jste stále na vážkách ohledně jisté pracovní nabídky. Je to sice velice lákavá záležitost, ale stále se vám na ni něco nezdá. Ač všichni s vámi jednají seriózně, tak vám vše přijde až příliš dokonale naaranžované a načančané. Raději si ověřte recenze.

Rak
Poslední dobou máte melancholickou náladu a stále přemýšlíte coby kdyby. Myšlenkami se vracíte do minulosti a necháváte pracovat svou fantazii. Propadáte nostalgii a díky tomu vám uniká vaše přítomnost, ale i možná budoucnost. Vraťte se zpět na zem.


MÁTE STAROSTI? Naučím vás životem procházet šťastně! Disponuji schopnostmi, jež mi umožní vidět za horizont! Volejte kartářku Anežku na tel. č. 906 701 701


Lev
Zakotvili jste v pevném vztahu. Vše vypadá harmonicky a idylicky. Proč vás ale stále napadají zaječí úmysly milí Lvi? Cožpak nemáte právo být opět šťastní. Pokud si nezačnete užívat života a brát to, co je vám štědře nabízeno, stanou se z vás mrzouti.

Panna
Naučte se brát život takový jaký je a neobracejte se na názory ostatních lidí. Zbytečně vám to ubírá tolik potřebnou energii a vy se soustředíte jen na špatné věci ve svém životě, místo toho abyste věnovali dostatečnou pozornost tomu příjemnému.

Váhy
Máte v blízkosti osobu, která vám pije krev. Neustále si stěžuje na svůj život a dělá ze sebe chudáčka. Vy máte na starosti daleko více věci, ale vše zvládáte levou zadní a proto nemůžete pochopit neschopnost a podle vás i lenost tohoto jedince.

Štír
Obrňte se železnou trpělivostí. Budete ji potřebovat zejména v práci, kde se vás snaží dotěrný kolega rozhodit. Trpělivost, jak je známo, růže přináší. Ve vašem případě vám tyto růže pokvetou na pracovním poli a vy se můžete těšit i na peníze navíc.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec
Do vašeho pracovního týmu přibude nová tvář. Zpočátku budete její nesmělostí nemile překvapeni, postupem času však této osůbce přijdete na chuť. Zjistíte, že se jedná nejen o spolehlivého a výkonného jedince, ale i o člověka se srdcem na pravém místě.

Kozoroh
V tomto týdnu se toho hodně naučíte. Možná nešťastnou náhodou šlápnete do vosího hnízda a dramatický vývoj událostí vyvolá nebezpečný uragán. Co tě nezabije, to tě posílí a to v tomto případě platí dvojnásob. Po týdnu útrap z vás bude silný jedinec.

Vodnář
Milí Vodnáři, máte tento týden tak trochu rozhazovačnou náladu a žádná výloha před vámi není v bezpečí. Jen si dejte pozor ať se na konci týdne nezhrozíte při pohledu na své bankovní konto. Někdy je fajn si vyhodit z kopýtka, ale vše má své meze.

Ryby
Stále hledáte smysl života. Možná je toto hledání naprosto zbytečné a vy byste se, milé Rybičky, měli zaměřit na něco jiného. Pokud vás trápí vaše karma, zaměřte se na dobročinnou činnost. Možná zde naleznete něco, co vás udělá dostatečně šťastnými.

|<< < 466 | 467 | 468 | 469 | 470

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.