Home - Články - Týdenní horoskop 11.- 17. říjen

Týdenní horoskop 11.- 17. říjen

vloženo 9. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11.- 17. říjen

Práce, spěch, rodina nebo finanční potíže? Rádi byste si odpočinuli od každodenního stresu? Poraďte se s hvězdami! Velký týdenní horoskop vám usnadní rozhodování a ukáže, na co si dávat pozor. Když víte, do čeho jdete, zvládnete všechno! Stačí jen chtít!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vedete velmi plnohodnotný život plný akce, zábavy, ale i pilné práce. Jste prostě člověk, který nerad sedí na místě a stále něco vymýšlí. Problém je v tom, že potom už neumíte moc zastavit, ale lidi kolem vás odpočinek a volnější tempo potřebují.

Býk
V novém zaměstnání potkáte skvělé lidi, kteří vás okamžitě přijmou mezi sebe. Ze začátku jste se nových povinností báli a možná jste i podvědomě byli ve stresu. Nyní ale chodíte do práce s hlavou vztyčenou, skvěle si to užíváte a tak to má taky být.

Blíženci
Konečně jste potkali svou spřízněnou duši. Tato osoba vám ukázala úplně novou dimenzi a vy ji s radostí následujete. Máte pocit, že dokud jste tohoto jedince nepotkali, tak jste žili nudný a hlavně neplnohodnotná život. Teď je ale vše úplně jinak.

Rak
Velice pozitivně hledíte své budoucnosti. Věříte, že byste tam mohli něco dokázat, a také se vám daří plnit si některé sny. Díky tomu všemu máte hned lepší náladu a váš domov je momentálně plný smíchu a veselí, což je skvělé a pro okolí inspirující.


Lev
Tento týden se rozhodně budete cítit velmi přitažlivě. Pod hezké šaty si obléknete sexy prádlo a vaše sebevědomí bude na vrcholu. Opačné pohlaví vám nemá šanci odolat a vy se budete vyhřívat na výsluní jejich skutečného zájmu. Užívejte si toho naplno.

Panna
Někdo z vašeho blízkého okolí vám značně podpoří vaši představivost a vy si budete troufat i na projekty, které se vám dříve zdály naprosto neuskutečnitelné. Osoba, která vám dodala odvahu navíc bude stát vždy za vámi a vy budete mít plnou podporu.

Váhy
Kdosi po vás žádá závažné rozhodnutí, které je však v mnohém nereálné. Nemáte nejmenší chuť se nyní zabývat složitými otázkami a chcete vše odsunout na daleko vhodnější příležitost. Máte naprostou pravdu, stejně momentálně nic kloudného nevyřešíte.

Štír
V rodinném kruhu dojde k náhlému usmíření a vy se díky tomu budete moct těšit na pohodové a klidné podzimní dny. V domácnosti momentálně vládne harmonie a vy si užíváte doslova snovou a pohádkovou podzimní atmosféru v teple rodinného krbu.


Střelec
Tento týden pro vás bude velmi výjimečný. Strávíte ho totiž v nezvyklém luxusu a přepychu v nějakém příjemném a vzácném prostředí. Užívat si budete plnými doušky po boku toho nejmilovanějšího. V těchto dnech si opravdu odpočinete a načerpáte síly.

Kozoroh
Naprosto fantasticky vám jde tento týden smlouvání. Pokud si chcete pořídit něco hezkého na sebe, tak se nebojíte říct o slevu, nebo na trzích jdete po kvalitě, ale zase víte, kolik chcete utratit. Máte prostě tento týden dobrého finančního ducha.

Vodnář
Váš logický úsudek je v zaměstnání velice ceněný. Obzvláště šéf se poslední dobou na vás hodně spoléhá a dává vám i složitější úkoly. Nemáte s tím problém, protože věříte, že za svou dobře odvedenou práci budete i náležitě odměněni. Jen tak dál.

Ryby
Podzimní mlhy vás svádí k zádumčivosti, ale tento týden byste jí mohly úspěšně vzdorovat po boku vašich přátel. Nebojte se jim více otevřít a mluvit o všem možném. Uleví se vám, a budete se vždy cítit o stupínek blíže pohodě. V práci žádné výkyvy.

|<< < 808 | 809 | 810 | 811 | 812

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.