Home - Články - Týdenní horoskop 11. - 17. března

Týdenní horoskop 11. - 17. března

vloženo 9. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 11. - 17. března

Jaro klepe na dveře! S hřejivým sluníčkem v zádech nás čeká velmi zajímavý týden. Především kreativa bude hrát u většiny hlavní roli. Využijte příležitosti a pořádně se jí chyťte. Co vás čeká dalšího v následujícím týdnu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Vlivem Marsu můžete ve svém životě shledávat jisté napětí, které se promítne ve všech sférách vašeho života. Nejcitelněji se však negativní energie projeví v milostných a společenských vztazích. Buďte proto raději opatrní na každé svoje slovíčko.

Býk
Rodinné zázemí je něco, na co se v žádném případě nemůžete spolehnout. Blízký člen vaší rodiny stále myslí jen na sebe a potřebuje neustále něčí pomoc. Aby však přiložil ruce k dílu on sám, to už ho nehne. Je třeba si říct, že toho máte opravdu dost.

Blíženci
Poslední dobou se cítíte jako ve snu. Malátně se probouzíte do nového jitra a celé dny prožíváte jako v mlze. Těžko říct, co za tím je. Často se necháváte unést vlastní fantazií a nevnímáte realitu. Zkuste se alespoň v práci vrátit zpátky na zem.

Rak
Máte tento týden rozhazovačnou náladu. Žádný obchod před vámi není v bezpečí a berete jej útokem. Dejte si však pozor, ať se koncem týdne nezhrozíte při pohledu na své bankovní konto a zamyslete se, jestli všechny tyto věci opravdu potřebujete.

TAROT PŘÁNÍ je velmi mocný magický nástroj, díky kterému poznáte, zda se přání vyplní nebo nikoliv, anebo vám co stojí v cestě. Dozvíte se, co můžete očekávat a zda je Vám přáno a dostanete uživatečné informace a rady. Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Lev
V zaměstnání to není zas tak růžové, jak se může zdát. Pomalu, ale jistě se nad vaší osobou stahují mračna. Šéf rovněž není ve své kůži a celkově lze říct, že je atmosféra na pracovišti velice napjatá. Upřímně se budete těšit na zasloužený víkend.

Panna
Máte tento týden jedinečnou šanci seznámit se se svým ideálním protějškem. Zpočátku to bude vypadat na náhodné setkání, když se však budete potkávat až příliš často, tak přestanete na náhodu věřit a možná že uděláte první krok. Jen směle do toho.

Váhy
Poslední dobou vás stále dráždí jistá osoba, která je vám na váš vkus až nebezpečně blízko. Snažíte se ji držet od těla, ale daný jedinec nechápe drobné naznačování a drží se vás jako klíště. Možná je na čase trošku přitvrdit a dát jasně najevo názor.

Štír
Perfektní atmosféru zaznamenáte tento týden v oblasti rodinného života. Skvěle si rozumíte se svými ratolestmi a předáte jim i kousek moudra ze svého života. Na víkend navíc vymyslíte nějakou skvělou zábavu, což bude ideální tečka za tímto týdnem.


VAŠE PŘÁNÍ A PLÁNY STÁLE NEVYCHÁZEJÍ? Od dětství mám dar, se kterým vám odhalím, co změnit, abyste žili šťastně! Volejte na tel. číslo 906 701 701. Vaše astroložka Dalila


Střelec
Střelci, jenž jste v dlouhodobém vztahu, zaměřte se tento týden na trávení času se svým miláčkem. Společné chvíle prožívejte naplno a hodně spolu mluvte. Zaženete tak možnou krizi, která vám už klepala na dveře. Najdete navíc další společný zájem.

Kozoroh
V zaměstnání se co nejvíce snažíte vyhýbat svému šéfovi. Nestihli jste některé své povinnosti a navíc na práci nemáte ani pomyšlení. Nejraději byste se hodili marod. Věřte však, že pak by se toho na vás sesypalo opravdu hodně a neprospělo by vám to.

Vodnář
I ten sebezapeklitější problém má vždy nějaké řešení. Je však třeba se vyvléknout ze stereotypu a začít uvažovat trochu jinak. Musíte se povznést nad některé záležitosti a zejména názory ostatních a uvidíte, že daná věc je vlastně velice jednoduchá.

Ryby
Umíte si život zorganizovat do posledního detailu a díky tomu si ho pořádně užít. I když máte práce nad hlavu, dokážete si najít čas na dovolenou, kávu s přáteli, či příjemnou chvíli strávenou s dobrou knihou. Někdy je ale potřeba dělat trochu víc.

|<< < 474 | 475 | 476 | 477 | 478

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.