Home - Články - Týdenní čínský horoskop 15. - 21. října

Týdenní čínský horoskop 15. - 21. října

vloženo 14. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 15. - 21. října

Měsíc říjen se přesunul do druhé poloviny a podzim na nás udeřil plnou silou. Hvězdy upozorňují na zhoršení fyzické kondice a varují před nepřízní počasí. Podzimnímu milostnému vzplanutí ale přejí. Padající listí přeje novým láskám i utužování rodinných vztahů.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhá polovina října slibuje pohodový vývoj, který naruší jenom pár drobných mráčků na nebi. Můžete je ovšem sami ovlivnit. Stačí, když se nebudete rozčilovat kvůli hloupostem, ale udržíte na tváři zářivý úsměv. Nakonec každá... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, v dalším říjnovém týdnu hvězdy strhávají pozornost k rodinným vztahům. Konečně můžete vstupovat do čilých diskusí a snažit se příbuzným objasnit své myšlenky. Konflikty odplouvají do minulosti a vy mnohem snadněji naleznete... VÍCE ZDE!

Tygr

Vesmírní velikáni postaví Tygry před nedávné kroky, na které nejste pyšní. Výčitky svědomí dokážou nahlodat jinak pozitivní týden, protože se k nim musíte neustále vracet. Co takhle zvážit omluvu, nebo zkusit nepovedený krok zopakovat... VÍCE ZDE!

Zajíc

Jindy čiperné znamení Zajíce čeká náročný týden, kdy byste měli dbát na duševní i fyzické zdraví. Podzimní melancholie může udělat v životě větší neplechu, než se na první pohled zdá. Obklopte se společností a věnujte se aktivitám, které vám... VÍCE ZDE!

Karma jako očista duše. V životě se nám stále dokola opakují situace s nápadně podobnými těžkostmi. Vrací se, dokud naši pozornost nezaujmou natolik, abychom se zamysleli nad jejich původem. Vrací se, dokud nevypátráme příčiny a nevyřešíme je. Tomuto spravedlivému vesmírnému řádu říkáme karma. Jak karma funguje?

Drak
Zrozenci Draka se ocitnou v centru hlavního dění. Hvězdy zesilují vaše vrozené kouzlo, které neunikne sympatickým protějškům. Na zadané číhá seznámení s inspirativním člověkem, který může rozhýbat stojaté vody na pracovišti. Velkým pomocníkem... VÍCE ZDE!

Had
Milí Hadi, v tomto týdnu doceníte vrozenou moudrost. Platíte se vrbu, která dokáže druhé nejenom vyslechnout, ale ještě vždy nabídne chytrou radu. Ve vašem životě se toho moc neděje. Možná si stěžujete na stereotyp a nudu, ale buďte... VÍCE ZDE!

Kůň
Ve druhé polovině října se Koně pohybují s hlavou v oblacích. Hlavně čerstvě zamilovaní se nedokážou soustředit na nic jiného, myšlenkami stále utíkají ke svému miláčkovi. Podobné to bude v případě singles. Okolo se totiž pohybuje člověk, který vám... VÍCE ZDE!

Koza
Sama Afrodité stojí po boku zrozencům Kozy a postará se, aby jim nic nescházelo. Nezadaní získají odvahu, aby oslovili objekt svého zájmu. Záporná odpověď nehrozí a pokud přece, rychle se z ní oklepete. V čem se naopak mohou objevit menší... VÍCE ZDE!

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Opice
Milé Opice, ve druhé polovině října byste se měli zaměřit na svou kondici a zdraví celkově. Podzimní výkyvy počasí se neblaze odrazí na vašem organismu. Vesmír varuje před náchylností k nachlazení a nejrůznějším zánětům. Teplo rodinného krbu a... VÍCE ZDE!

Kohout
Snaží se vás dohnat podzimní splín. Nejlepším lékem je vyrazit do společnosti. Pozvánek se k vám hrne celá řada, ale nejraději byste zůstali zalezlí pod dekou. To byla osudová chyba. V určitých oblastech byste totiž zabředli do... VÍCE ZDE!

Pes

Druhá polovina října otevírá před zrozenci Psa zajímavé kariérní možnosti a slibuje také tučné zisky. Štěstí se na vás doslova zubí a bylo by nerozumné zůstávat doma za pecí. Cestujte, vzdělávejte se, vyhledávejte nové pracovní... VÍCE ZDE!

Vepř

Mějte se na pozoru před tím, komu co říkáte. Nepromyšlené informace poskytnuté třetí straně nejde vzít zpátky. Stejná rada platí pro vášnivé diskuse s partnerem, příbuznými, kolegy nebo nadřízeným. Jednou popustíte uzdu rozbouřeným emocím a... VÍCE ZDE!

|<< < 430 | 431 | 432 | 433 | 434

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.