Home - Články - Týdenní Astrohled 12.-18.2.2018

Týdenní Astrohled 12.-18.2.2018

vloženo 10. 2. 2018
čas čtení: 5 minut

Týdenní Astrohled 12.-18.2.2018

Není pochyb o tom, že nový týden bude patřit lásce. Čeká nás totiž Valentýn! To nejdůležitější o lásce se dozvíte v Láskohledu, ale osud si toho pro vás připravil víc než dost! Podívejte se budoucnosti na zoubek v novém týdenním horoskopu a užijte si už teď svou budoucnost!
sdílet článek na facebooku

Beran
Vyhříváte se na výsluní přízně planet, tak se vám daří i věci, o kterých jste si mysleli, že půjdou ztěžka nebo vůbec. Máte spoustu elánu a energie a v tomto týdnu se budete snažit dostat k nejvyšším metám. Dařit se bude i v oblasti financí a rodiny.

Býk
V tomto týdnu se vám bude dařit v práci a přijde zajímavá nabídka nového pracovního místa díky vlivnému člověku. Projevíte také manuální zručnost, zejména co se týká úpravy bydlení. Peníze vám těžkou hlavu dělat nebudou, zato v rodině to zajiskří.

Blíženci
Tento týden strávíte jako na houpačce. Na jedné straně budete plní elánu a energie, na straně druhé počítejte s častými zmatky. Ještě, že si dokážete zachovat nadhled, díky tomu vše zvládnete. A nesmíte moc utrácet. Ke své rodině buďte tolerantnější.

Rak

Přijde řada příležitostí, jak rozjet svou kariéru. Důležité je přizpůsobit se zrychlenému tempu těchto dnů a pružně reagovat. Vaše ego poroste do závratných výšek, půjdete okolí na nervy, tak opatrně! Kroťte ho hlavně ve společnosti svých nejbližších.



Lev
Nevyhnete se častému pocitu, že byste chtěli mnoho věcí ve svém životě změnit. Budete také bojovat s lehčí depresí. Zkrátka to nebude jednoduchý týden, ale bylo už i hůře. Jste silné znamení, které to zvládne. Nepřenášejte však své nálady na rodinu.

Panna

Nečekejte, že věci půjdou v tomto týdnu snadno. Nejvíc brzdit vás bude špatná nálada, kterou vám působí planety a které se nebudete moci zbavit. Vzburcujte své síly a poperte se s ní. Finance vám způsobí vrásky na čele a ani doma to nebude růžové.

Váhy
I když budete mít spoustu elánu a snahy uspět, věci se hlavně v pracovní oblasti budou v tomto týdnu zdržovat. Vaši výtečnou náladu vám to rozhodně nezkazí. O peníze se nebojte, s rodinou si užívejte společné chvíle a plánujte expanzi v podnikání.

Štír
Očekávejte tak trochu zrychlený týden, kdy bude jedna událost střídat druhou. Nevyhnete se také občasné rozmrzelosti a pocitu, že byste chtěli být někde jinde. Ve finále si ale užijete příjemných sedm dnů. A doma nebuďte stále za morouse, uvolněte se.



Střelec

Planetární konstelace se teď podepisují na tom, že v práci nemáte na růžích ustláno, i když to není vaší vinou. V tomto týdnu je také třeba dávat si pozor na finance a neutrácet za zbytečnosti. Budete zřejmě řešit i možnost vzít si krátkodobou půjčku.

Kozoroh

Využijte svých skvělých komunikačních schopností k tomu, abyste se prosadili nebo získali výhody. Planety vám v tom budou pomáhat. Dostanete příslib kariérního postupu a na domácí frontě zavládne klid a pohoda. Nic vám nebrání radovat se ze života!

Vodnář

Čeká vás pohodový týden. Vše, co si naplánujete, vám bude vycházet a setkáte se většinou s milými lidmi. Vy sami ale zkuste projevit více smyslu pro humor v rámci své rodiny, blízcí vás začínají mít za pěkného škarohlída. A to tedy rozhodně nejste!

Ryby

Těchto sedm dní vás přinutí začít řešit dilema, jestli je pro vás důležitější práce nebo rodinné zázemí. Budete bojovat se svou leností i arogancí druhých, ale bude to boj vítězný. Se svými blízkými vyjdete bez problémů, ani peníze vám chybět nebudou.

Autor článku

|<< < 355 | 356 | 357 | 358 | 359

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.