Home - Články - Totemové zvíře pro týden 14.-20.1.: ZAJÍC

Totemové zvíře pro týden 14.-20.1.: ZAJÍC

vloženo 13. 1. 2020
čas čtení: 5 minut

Totemové zvíře pro týden 14.-20.1.: ZAJÍC

Indiánské kmeny obou amerických kontinentů měly svá totemová zvířata. V náročných životních situacích se k nim lidé obraceli o radu. Náš digitální věk umí skoro všechno, dovede vytvořit virtuální realitu, ale neporadí nám, jak se vrátit ke kořenům staré moudrosti. Snad proto dnešní člověk znovuobjevuje tradice, naše i ty exotické. Pojďme se podívat, jaké rady nám může dát totemové zvíře pro tento týden. Je jím ZAJÍC.

sdílet článek na facebooku

Archetyp zajíce není právě nejsilnějším totemem. Jeho medicína spočívá v opatrnosti. Někdy je zkrátka vhodná doba schovat se a nevystrkovat nos. A také pokud možno momentálně neprovádět zásadní rozhodnutí. Nebojte se, to období nebude trvat dlouho a příliv odvahy - tj. změnu medicíny – určitě pocítíte. Proto raději odložte důležité věci na pozdější dobu. Zajíc se pohybuje při zemi a vidí věci zblízka a zdola. Je dobrý pozorovatel detailů v místech, kams e lidé většinou neohýbají. Vidí ženským pod sukně a mužům na boty, to znamená, že mu neunikne nic, o čem si druzí myslí, že to není vidět a jejich image to neškodí.

Zajíček vidí, kdo kličkuje, kdo má postranní úmysly, kdo má skryté cíle a tváří se, že jde za něčím jiným. Zajíček prohlédne plané frajeření, cvakání zuby a holedbání svaly. Sám je opatrný, a proto vycítí skrytý strach i v druhých. Dovede si udělat přesnou analýzu situace, ale přitom mlčí a poohlíží se po nejlepším řešení. ZAJÍCE nám pro toto období nabídly šamanské karty. Poradí nám, čemu se věnovat a co naopak vynechat. Totemová zvířata mají spojení s matkou zemí a vším živým na planetě. Jsou to symboly, které znázorňují vitální síly pohybující se nejen v našem světě, ale i v těch, které nás přesahují. Jejich rady byly užitečné pro dávné indiánské kmeny a mohou být užitečné i nám, pokud umíme naslouchat.



Zaječí medicína radí skrýt se v pelíšku, tj. v bezpečí. Můžete se přitulit s blízkými, kterým věříte. Hleďte si klidu domova, jezte to, co vám dělá dobře, pijte bylinné čaje, vyhledávejte jen dobře známé činnosti, neriskujte. Hrdinou můžete být až v následující etapě života. Tento týden, nebo raději deset dní, buďte zajíčkem v své jamce.

Zajíc podporuje nejen opatrnost, ale také něhu, mazlení, výzdobu domova, zútulňování, péči o květiny a zvířata, vaření. Tomu všemu se můžete věnovat, pokud jste právě zajíčkem.

Při meditaci si představujte panáčkujícího ušáka v trávě za rozbřesku, jak straží svá pozorná ouška na každé šustnutí přírody. Tím, jak je pozorný, nás učí i vnímat každý detail. Požádejte praotce zajíců o jeho lásku a péči pro toto období a sněte doma v pelíšku klidné sny.



Všeobecný článek o významu totemových zvířat si můžete přečíst ZDE: Totemová zvířata – průvodci našim životem

|<< < 580 | 581 | 582 | 583 | 584

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.