Home - Články - Tarotové rady pro finanční úspěch – podle znamení!

Tarotové rady pro finanční úspěch – podle znamení!

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 11. 2015

Tarotové rady pro finanční úspěch – podle znamení!

Chcete mít před Vánocemi spoustu peněz a dovolit si všechno, po čem toužíte? Trápí vás dluhy nebo nízký výdělek? Tarotové karty vám poradí a pomohou – čtěte dál!



Beran


Co dělat:
Karta Velekněžka vám radí, ať v investování a vůbec ve všem, co souvisí s financemi, důvěřujete své intuici. Některé nápady nebo rozhodnutí, které vám vnukne, možná budou na první pohled vypadat trochu nerozumně, ale budete se divit, že vám přinesou velké zisky. Dejte proto na svůj pocit a na svůj šestý smysl, kdykoliv přijde rozhodování, týkající se peněz. Můžete dokonce zkusit i některý jednodušší způsob věštění – například kyvadlo, runy nebo výklad karet – a samozřejmě byste si měli vždy přečíst svůj denní horoskop, než se odhodláte k jakémukoliv kroku!

Na co si dát pozor:
Karta Sedm mečů vás varuje před přílišnou vypočítavostí a vychytralostí – nepomůže vám, naopak se může snadno obrátit proti vám a být vám na škodu. Chladné kalkulování a spekulace se možná vyplácí někomu z vašich známých, ale pro vás to není to pravé ořechové. Když budete příliš spekulovat, nakonec se ukáže, že jste na něco zapomněli a navzdory všemu proděláte, tak se do toho raději ani nepouštějte! Raději důvěřujte řízení osudu a nesnažte se ho přechytračit!

Býk


Co dělat:
Karta Poslední soud vám věští brzké vyřešení vašich dlouhodobých finančních problémů. Může se jednat například o dědictví, splacení dluhu nebo konečně zalepíte velkou díru ve svém rozpočtu. Každopádně se máte na co těšit a něco, o co jste se snad nekonečně dlouho snažili, se vám konečně povede. Posunete se do nového období a budete moct začít s čistým štítem. Tak se snažte udělat všechno co nejlépe a nezanedbat žádnou drobnost, ať se vám v budoucnu už žádné podobné potíže neopakují! Poučte se ze svých starých chyb, vždyť se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte!

Na co si dát pozor:
Karta Tři poháry vás upozorňuje, ať příliš neutrácíte za příjemné stránky života a nerozhazujete vaše těžce nabyté finance. Bude se vám dařit a konečně se zbavíte nedostatku, takže vás to bude svádět, abyste se trochu rozšoupli a pořádně to oslavili s přáteli. Ale pozor, ať to se slavením nepřeženete, protože zas až tak dobře, abyste mohli hostit celý velký okruh svých známých nebo pořádat akce ve velkém stylu na tom opravdu nejste!

Blíženci

Co dělat:
Karta Osm mincí vám říká, že s poctivou prací to teď dotáhnete nejdále. Každou korunu si budete muset tvrdě odpracovat, ale vynaložená námaha bude stát za to a bude po zásluze odměněna. Díky tomu budete mít dobrý pocit, že jste všeho, co máte, dosáhli vlastními silami, a budete na to právem hrdí. Nejvíce se vám přitom vyplatí práce ve vašem vlastním oboru, zkrátka to, co opravdu umíte a jste v tom dobří. Když se budete držet svého řemesla, budou se vám peníze jen sypat a všechno půjde hladce jako po másle.

Na co si dát pozor:
Karta Sedm pohárů značí, že jste v pokušení a máte pocit, že máte spoustu různých možností, jak snadno a bez námahy přijít k penězům. Budou se před vámi tyčit jako vzdušné zámky, ale pozor, protože stejně snadno, jak se objevily, se později také rozplynou. Nenechejte se zlákat vidinami rychlých peněz, ať už se jedná o příslib práce v zahraničí, podezřelé obchodování s podivným zbožím nebo třeba nějaké až nereálně výnosné investování. Myslete na to, že když to vypadá příliš dobře než aby to byla pravda, nejspíš to pravda skutečně není!

Rak

Co dělat:
Karta Svět vám slibuje nádherné a velmi úspěšné období co se týče peněz, je to jedna z nejpříznivějších karet celého tarotu – co víte si můžete ještě přát? Znamená to, že jedna kapitola vašeho života se úspěšně uzavře i s problémy, které vám přinášela. Konečně budete moct považovat některé věci za vyřešené a nikdy více se jimi už nebudete muset zabývat! Je čas pro nové začátky, nové projekty a plány! Myslete přitom na to, ať nejsou pouze finančně výnosné, ale ať je to zároveň něco, co vám dělá radost, co vás baví a přijde vám to smysluplné. To, co teď začnete, vás totiž bude v životě ještě hodně dlouhou dobu provázet!


Na co si dát pozor:
Karta Královna pohárů vás varuje před příliš velkou štědrostí vůči lidem, které máte rádi. Je skvělé, že chcete svým nejbližším, své rodině, lásce a přátelům udělat radost, ale dejte si přitom velký pozor, ať to nepřekročí hranice vašich finančních možností. V této předvánoční době se na to vyplatí myslet dvojnásob, protože co je snazší, než se až příliš rozšoupnout a koupit pro milovanou osobu nehorázně drahý dárek! Mějte raději pořád na paměti, že nerozhoduje, kolik dáreček stál, ale že byl vybírán s láskou a nápaditostí!

Lev

Co dělat:
Karta Královna mečů vám přináší jasné a pronikavé myšlení, které byste měli zúročit ve finanční oblasti. Snadno si spojíte některé záležitosti a odhalíte skryté souvislosti, díky tomu vám bude jasné, co pro vás bude nejvýhodnější. Jděte si sebevědomě za svým a nenechejte se odradit drobnými pochybnostmi, které ve vás hlodají – jsou zbytečné. Po finanční stránce se snažte o co možno největší nezávislost, ta by měla být vašim hlavním cílem. Nejlépe toho dosáhnete, když budete mít věci dobře promyšlené a nebudete se spoléhat pouze na jeden jediný zdroj financí.

Na co si dát pozor:
Karta Šest pohárů vás upozorňuje na nereálnost slibů, které vám dává nějaká blízká osoba a týkají se peněz. Nejspíš to myslí upřímně, ale neuvědomuje si, že věci jsou složitější, než to na první pohled vypadá. Dotyčný člověk je možná trochu naivní – snad se jedná o někoho mladšího nebo hodně nezkušeného v zacházení s penězi – proto byste vy měli být rozumní a na naivitu si dávat dobrý pozor. Snažte se vidět i ta nebezpečí a rizika, která unikají pozornosti vašeho nejbližšího okolí, můžete tím zachránit kůži hned několika lidem.

Panna

Co dělat:
Karta Viselec je předzvěstí trochu hluchého období, kdy se toho na vašem bankovním účtu nebude mnoho dít. Až do svátků nejspíš zůstane všechno při starém a bude se pohybovat v zajetých kolejích. Ať se sebevíce snažíte o zvýšení svých zisků, zatím vám to nepřinese ovoce a bude se jednat spíš o běh na dlouhou trať počítejte s tím. Snažte se proto vyjít s co nejnižším rozpočtem a hledejte možnosti, jak ušetřit. Po svátcích se vám objeví nečekané zdroje peněz, ale navzdory tomu bude lepší se nezadlužit a raději trochu šetřit.

Na co si dát pozor:
Karta Páže pohárů vám radí, že míchat vztahy a finanční záležitosti je velmi špatný nápad – a v tomto období ještě více než jindy! Budete v pokušení hledat záplatu na díru v rozpočtu u vašich příbuzných, u přátel nebo jiných blízkých osob. Nesnažte se ovšem z někoho loudit, ať vám za každou cenu na něco půjčí nebo dokonce přispěje, pokud to tedy nebude jeho vlastní nápad! Možná byste se nakonec dočkali peněz, ale za jakou cenu! Za narušení příjemné atmosféry a důvěry ve vztazích vám ta suma, co byste mohli získat, rozhodně nestojí!

Váhy

Co dělat:
Karta Páže holí vám přináší nové příležitosti a možnosti, jak přijít k penězům – ať už prostřednictvím investování nebo díky novému pracovnímu místu nebo zajímavému přivýdělku. Každopádně ledy se konečně pohnou a s předvánoční sezonou se vám objeví skvělá šance, jak si trochu přilepšit do vašeho rozpočtu. Tak dejte pozor, ať ji nepřehlédnete. Bude to chtít trochu odvahy, protože to na první pohled bude vypadat malinko nejistě. Ale pouze malinko – do vyloženě riskantních podniků se raději nepouštějte, o těch tady řeč není!

Na co si dát pozor:
Karta Blázen značí, že v některých chvílích máte chuť se na všechno vykašlat, přestat počítat peníze a žít si jen tak, bezstarostně – vždyť on už to osud nějak zařídí! Již několikrát v životě se vám tento přístup vyplatil a přivedl vás na nové a perspektivnější cestičky, ale teď není ta vhodná doba. Odvaha, to ano, ale všeho s mírou! Nepodkopávejte si pod sebou své jistoty a myslete na to, že z něčeho ty složenky zkrátka zaplatit musíte! Přílišná bezstarostnost bude vést akorát tak k tomu, že se zadlužíte až po uši!

Štír

Co dělat:
Karta Deset pohárů je kartou harmonie a láskyplných vztahů a připomíná vám, že čím více rozdáte, tím více taky dostanete. Platí to nejen o věcech nehmotných, jako je třeba láska, ale často i v oblasti peněz. A právě teď před Vánocemi se vám tento přístup k životu velmi vyplatí – více než cokoliv jiného! Peníze zde nejsou proto, abyste si je hromadili na svém účtu, ale abychom si za ně mohli pořídit věci, které nám a našim blízkým udělají radost. Tak nešetřete na dárcích a na přípravě svátků a budete za to bohatě odměněni, to samé dostanete zpátky!

Na co si dát pozor:
Karta Věž vám nepřináší zrovna nejpříjemnější věštbu, značí totiž nějaké nevítané změny, které naruší zaběhnutý řád věcí. V tomto období proto raději příliš nepočítejte se svými obvyklými finančními jistotami a vždy se snažte mít i nějaký záložní plán, kdyby ten původní náhodou nevyšel. Pozor na finanční ztráty, které hrozí kvůli sporům s lidmi, snažte se tomu předejít. Bude se to týkat hlavně nedorozumění v rodině, které by mohly vést ke zbytečným finančním výdajům. Klíč k šetření spočívá ve spolupráci!

Střelec

Co dělat:
Karta Královna holí vám radí být štědří, ale přitom si zároveň uchovat svoji nezávislost. Je potřeba jasně rozlišovat, co si můžete dovolit a co nikoliv a být velkorysí jen do té míry, do které vám to umožní stav vašeho bankovního konta. Půjčování si peněz na vánoční dárečky nebo na vybavení do domácnosti? Na to ani pomyšlení, určitě existuje jiná cesta, jak to vyřešit. Pokud ne, zkrátka se bez dané věci budete muset obejít! Hodně výdajů za dárky si můžete ušetřit vlastní kreativitou a tvořivostí, například můžete něco hezkého pro své blízké vyrobit vlastnoručně.

Na co si dát pozor:
Karta Čtyři mince vás upozorňuje, že byste neměli příliš lpět na materiálních věcech a penězích. Nezapomínejte, že peníze jsou pouze prostředek, nikoliv cíl – tato stará pravda pořád platí! V některých chvílích si uvědomíte, že vás k určitému chování a činům vedou zištné pohnutky, a že uvažujete nad tím, jestli se vám to vyplatí. Na to si dejte velký pozor hlavně v souvislosti se vztahy, které byste si mohli značně pošramotit. Akorát to nebude vidět na první pohled, ale projeví se to až s odstupem času!

Kozoroh

Co dělat:
Karta Pět mečů vám ukazuje, že cesta ke zlepšení finanční situace může vést přes spekulace a chytré kalkulování – jen pozor, ať to děláte šikovně a s rozumem! Bude potřeba jasně rozlišovat, kdy pouze férově využíváte existující příležitost a kdy už se jedná o obohacování se na něčí úkor. V některých chvílích budete mít trochu špatný pocit a možná až výčitky svědomí z toho, že se snažíte si některé věci usnadnit – například šikovným obcházením předpisů a podobně. Tato možnost je však k dispozici všem, takže je to taky důkaz vašich schopností, že zrovna vám se v tom bude dařit!

Na co si dát pozor:
Karta Sedm holí vám prozrazuje, že v některých chvílích budete mít pocit, že bojujete proti přesile a že překážky, které vám stojí v cestě jsou příliš velké. V tom případě bude lepší zařadit zpátečku a jít na věc oklikou než volit cestu osamělého bojovníka. Je jasné, že vám půjde o princip, ale podstatný je výsledek, a když princip bude znamenat, že na tom proděláte, pak se na to raději vykašlete. Nemusíte ze sebe dělat hrdinu, stačí, že máte své finanční jistoty!



Vodnář

Co dělat:
Karta Tři mince značí výrazné dílčí úspěchy v nějakém projektu, na kterém momentálně pracujete. Tyto úspěchy se budou zároveň spojovat s finančním ziskem, a bude se jednat o velmi zajímavou sumu peněz. To vám bude jasným znamením, že jste na dobré cestě, a že nejlepší volba bude pokračovat dál stávajícím směrem. Vlna úspěchů se pro vás ještě ani zdaleka nekončí, právě naopak se teprve začíná! Proto neváhejte a věnujte co nejvíce sil tomu, abyste si upevnili svoji pozici a zajistili ještě lepší výdělky i do budoucna.

Na co si dát pozor:
Karta Eso pohárů vám říká, že pocitům a emocím teď není vhodné věnovat příliš velkou pozornost. Konkrétně z něčeho ve finanční oblasti budete mít trochu špatný pocit a z toho budou plynout pochybnosti. Budete to považovat za hlas intuice, jenomže to není on – spíš se jen někomu z vašeho blízkého okolí povedlo vsugerovat vám, že daná záležitost je špatný nápad. Možná se vám to snaží rozmluvit váš životní partner – ale otázka je, proč to dělá? Třeba mu věnujete málo pozornosti a času, a proto se vám snaží rozmluvit novou pracovní příležitost?

Ryby

Co dělat:
Karta Čtyři poháry vám připomíná, ať si vážíte toho, co máte, místo snění o vzdušných zámcích. Někdy máte sklon podléhat pesimismu, protože vaše smělé investiční plány zatím nepřinášejí tak sladké ovoce, jak jste si představovali. Ale na druhé straně, jsou tady jistoty, na které se můžete spolehnout a stavět na nich, tak proč je přehlížíte? V oblasti peněz je teď ze všeho nejdůležitější pozitivní přístup a optimismus. Místo toho, abyste se trápili, že vám některé věci málo vynáší, se raději zaměřte na to, co se vám opravdu daří, a věřte tomu, že je toho hodně. Stačí se jen pozorněji rozhlédnout!

Na co si dát pozor:
Karta Královna mincí vám připomíná, že se otázkami majetku zabýváte možná až příliš mnoho a hodně často. Ruku na srdce, kolikrát jste například dnes uvažovali o penězích, o tom, jak jich více vydělat, lépe ušetřit nebo jak je investovat? V životě jsou však i jiné důležitější věci a řídit své rozhodování pouze na základě počítání peněz vede do slepé uličky. Možná se doslechnete, že vás někdo z vašeho okolí kritizuje za vypočítavost. Jenomže, nesnažili jste se z něj náhodou nedávno loudit třeba půjčku?

NEMÁTE PENĚZ NAZBYT? Povím vám, kdy se budete mít lépe! Vím, co vám chystá budoucnost! Kartářka Anastázie. Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo napište SMS ve tvaru SMS ANASTAZIE a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

|<< < 147 | 148 | 149 | 150 | 151

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.