Home - Články - Symboly v automatické kresbě ukazují vaše potřeby

Symboly v automatické kresbě ukazují vaše potřeby

vloženo 14. 11. 2019
čas čtení: 4 minuty

Symboly v automatické kresbě ukazují vaše potřeby

Vycházet může z nudy. Přistihli jste se, že si jen tak kreslíte různé obrazce po papíru? Jde o sílu podvědomí. Vaše automatická kresba má vždy svůj význam, ať už jedete v srdíčkách, sluníčkách nebo malujete spirály.

sdílet článek na facebooku

Sluníčkáři

Pokud se to na vašich papírech s poznámkami, okrajích diářů nebo vzkazech na nástěnce hemží sluníčky, pak patříte do gardy sluníčkářů. Neznamená to však, že byste vždy oplývali jenom dobrou náladou, ačkoliv optimisté jste zaručeně. Především však toužíte po radosti a po tom, aby byl život plný dobrých událostí.

Svými sluníčky často podvědomě vyvažujete určité stresy, které jsou ve vás a které potřebujete zpracovat. Není tak vyloučeno, že sluníčko s širokým úsměvem připojíte i ke vzkazu o přesčasu, nebo si ho poznačíte do bloku, zatímco vám šéf spílá po telefonu.

Smajlíkáři

Bez smajlíků se už obejde málokterá komunikace, ale pokud máte tendenci malovat si výmluvná kolečka, i když zatím vyřizujete po telefonu objednávku, pak to může naznačovat několik věcí. V první řadě se však potřebujete odreagovat. Hra se smajlíky vám umožňuje vypnout a vnést do svého života trochu hravosti.



Ať už se smajlíci mračí, zlobí nebo koulí očima, mají na vás pozitivní vliv a dovedou vám podvědomě zvednout náladu. Také mohou suplovat vaše přátele, kterým byste se potřebovali vypovídat.

Srdíčkáři

Využijete každého prostoru k malování srdíček? Výklad vás zřejmě nezklame – jste zamilovaní, nebo alespoň lásku v současnosti nějakým způsobem řešíte. Můžete to být také pouze romantické snění nebo naopak konkrétní váhání mezi dvěma partnery. Každopádně vaše podvědomí ukazuje, že láska je ta oblast, na kterou se potřebujete zaměřit.

Domečkáři

Těch, co malují jednoduché domečky typu čtverec a trojúhelníková stříška, není zase tolik, ale jestli mezi ně patříte, pak je tu zřetelná inklinace k dětství. Potřebujete cítit bezpečí a není vyloučeno, že právě nyní rozhodujete o nějakých rodinných či existenčních záležitostech.



Geometrici

I když není geometrie váš obor, hemží se to ve vašich materiálech různými domalovanými kolečky, čtverečky, trojúhelníky a podobně? Pak je vidět, že potřebujete mít ve svém životě jasno. Možná právě kolem vás panuje chaos a vy chcete nastolit rovnováhu. Podvědomí hlásí nutnost udělat si v životě i v mysli pořádek.

Botanici

Herbář si sice nezakládáte, ale zato na všem, co jenom trochu šustí papírem, máte různé typy jednoduchých květin? V duši jste velcí romantici a snílci a co momentálně můžete postrádat, je kontakt s přírodou. Vyrazte si na procházku a uvidíte, jak vám bude hned lépe.

Spirálkáři

Ti, co malují automaticky spirály, mají ve zvyku jít do všeho naplno. Pokud svou spirálu začínáte zvenčí a postupně ji zatáčíte do vnitřního středu, pak se u vás mohou projevovat navíc introvertní sklony a nutnost koncentrovat se na své myšlenky. Naopak malování spirály od středu ke stále zvětšujícím se kruhům ukazuje na váš současný rozlet. Pravděpodobně se vám daří být miláčkem společnosti nebo se cítíte minimálně mezi svými jako ryba ve vodě.



Čmáralové

Čmáranicemi není míněna kritika vašeho rukopisu, ale spíše technika vaší automatické kresby. Pokud máte totiž ve zvyku jenom tak si čárat na papír, ať již vodorovně, svisle či naprosto chaoticky, tak tento typ ukazuje na potřebu pustit páru.

Můžete pociťovat momentální netrpělivost, nebo naopak sami sobě tímto čáráním dávat čas, aby mozkové závity po „krátkém spořícím programu“ opět naskočily.

Svislý směr čárání většinou poukazuje na ono rovnání myšlenek, zatímco vodorovné čárání souvisí spíše s rozhořčením. Chaotické čmárání prozrazuje jednak určitou nepohodu, ale může být rovněž jakýmsi protestem proti autoritám a manifestem svobody.

Co máte nakresleno na papíře před sebou?

|<< < 559 | 560 | 561 | 562 | 563

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.