Home - Články - Střelec - jaký je doopravdy?

Střelec - jaký je doopravdy?

vloženo 21. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Střelec - jaký je doopravdy?

Slunce dnes, 22. listopadu 2021 ve 3:33, vstoupilo do znamení Střelce. O tomto znamení se říká, že je dobrodružné a miluje cestování, může se ovšem projevit i zcela jinak – ale některé základní črty vždy zůstávají! Znáte je?

sdílet článek na facebooku

Slunce ve Střelci bude po celý měsíc ovlivňovat každého z nás, bez ohledu na znamení. Prozradíme vám, co nám toto znamení přinese!

Pravda nadevše!

Každý, kdo někdy ve svém životě potkal nějakého Střelce, potvrdí, že mezi základní črty tohoto znamení patří pravdomluvnost. Střelci prostě nelžou, jsou přímí a otevření, jenomže právě to může být někdy i kamenem úrazu. Nezřídka se stává, že lidi, narozené ve znamení Střelce, jejich okolí nařkne z nedostatku taktu, protože když si Střelec něco myslí, tak to řekne na rovinu, bez příkras a servítek. Střelci se prostě neumí přetvarovat, ale uznejte – to je přece velmi pozitivní vlastnost a nikoliv negativní, takže jim to můžeme prominout!


Pro většinu Střelců je rovněž velmi typický optimismus a pozitivní myšlení. Střelci se místo nimrání v různých drobných problémech zaměřují na větší cíle, uvažují v dlouhodobé časové úrovni a v širší perspektivě. Myšlení Střelců, jako kdyby neznalo hranice a omezení – ale stejně tak nesnášejí omezení ani oni sami, zvláště ve vztazích a lásce mají těžké srdce na protějšek kdykoliv, když se od nich čeká, že se nedobrovolně vzdají svých plánů.

Ohnivá láska Střelce

Zda vám bude vyhovovat milostný vztah se Střelcem, to velmi závisí od Vašeho povahového založení. Ohnivý Střelec je ze své povahy aktivní člověk se spoustou zájmů a romantické vrkání ve dvojici ani rodinná idylka nepatří právě mezi jeho největší životní priority. To může trochu rozčilovat hlavně vodní a zemská znamení, tedy Raka, Štíra, Ryby, Býka, Pannu a Kozoroha. Na druhé straně, vztah se Střelcem má i své nesporné výhody. Vždyť s kým jiným si užijete tolik zajímavých zážitků a u koho jiného budete mít jistotu, že vám nelže? Jen se připravte na to, že vám chvíli potrvá, než přinutíte váš střelecký protějšek, aby se usadil.


Jak je to vlastně s pověstnou střeleckou dobrodružností a láskou k cestování? Velká část Střelců skutečně holduje těmto koníčkům, najdeme mezi nimi mnoho světoběžníků i vyznavačů adrenalinových sportů. Není to však zdaleka vlastnost všech Střelců bez výjimky. Mezi další vášně Střelců patří technika, takže můžeme potkat i nemálo takových, kteří prosedí celé dny a noci u svého milovaného počítače raději, než by měli vytáhnout paty z domu. Co je však všechny spojuje, je jejich aktivita a vášeň věnovat se naplno věcem, které je baví.

Plány i přání

V období vlády Střelce, tedy odteď až do zimního slunovratu, bude energie tohoto znamení ovlivňovat nás všechny bez ohledu na to, v jakém znamení jsme se narodili. Co nám přinese? Symbolem znamení Střelce je lučištník, který svým šípem míří někam do dáli. A to není náhoda. V této době se i my budeme dívat do dálky, dělat si dlouhodobé plány na příští rok a s velkými ideály si půjdeme za naplněním našich přání.

|<< < 823 | 824 | 825 | 826 | 827

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.