Home - Články - Srpnový úplňkový horoskop lásky

Srpnový úplňkový horoskop lásky

vloženo 28. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Srpnový úplňkový horoskop lásky

Magický úplněk na vrcholu léta přijde v pondělí 3. srpna 2020, v 17:58 podvečer, a bude ve znamení Vodnáře. Víte, co vám týden kolem úplňku přinese v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Slunce ve Lvu a k tomu ještě Mars ve vašem znamení Berana – to je ztělesněný oheň, vášeň a energie! Odvaha vám v lásce chybět nebude, a když si k tomu ještě přičtete vodnářskou Lunu s jejími spontánními nápady, je to konstelace jako stvořená pro vzrušující a dobrodružní letní románek či vášnivý prodloužený víkend s vaší láskou!

Býk
Vaše znamení Býka je s Lunou i Sluncem v celkem složité konstelaci jménem kvadratura. To znamená, že byste se měli připravit na možné zádrhele a komplikace, a to hlavně přímo v samotný úplňkový den! Nejspíš vás něco ve vztazích překvapí, a ne zrovna příliš příjemně! Nic ovšem netrvá věčně, a problém pomine stejně rychle, jako přišel!

Blíženci
Venuše ve vašem znamení a Luna ve spřízněném Vodnáři – to všechno vám v lásce přeje tak jako jen málokomu! Blíženci si tedy užijí letní úplňkovou romantiku, jak se patří! Na rozdíl od většiny ostatních znamení teď máte opravdu na růžích ustláno a v cestě vám nebude stát nic vážnějšího, co by mohlo jakkoliv zkazit vaše štěstí!


Rak
Merkur ve vašem znamení vám usnadňuje komunikaci, a to se bude hodit, protože hvězdy přejí trochu jiným typem milostných románků, než je váš styl. Jako domácky založení Raci potřebujete někoho, s kým můžete počítat pro společnou domácí a rodinnou pohodu, ale vodnářský úplněk těmto tématům nepřeje a odsouvá je stranou!

Lev
Slunce je ve vašem znamení Lva a v těchto dnech kolem vašich narozenin vám velmi přeje. Tento úplněk pro vás bude díky tomu mimořádně silný a intenzivní! Ohnivý Mars v Beranu vám dodává odvahu v lásce, a spřízněná Venuše v Blížencích vám přinese protějšek, se kterým budete sdílet společné zájmy a vkus. Co víc si přát!

Panna
Tyto úplňkové dny pro vás budou spíš poklidné a pohodové, není zde nic, co by mělo nějak narušit vaše plány a klid. Snad kromě úplňkové nespavosti, pokud k ní máte sklon! Ale ani žádné zázračné milostné štěstí vám hvězdy neslibují, a na opravdu intenzivní úplněk si budete muset ještě měsíc počkat do času kolem vašich narozenin!


Váhy
Obě nebeské vládkyně citů a pocitů, tedy Luna a Venuše, se na vás usmívají ze spřízněných znamení. V lásce se tedy můžete těšit na krásné a příjemné období plné harmonie a porozumění. Romantiku však může občas trošku kazit Mars v Beranu, který vám přinese do cesty banální spory o drobnosti, nenechejte si tím zkazit náladu!

Štír
Vodnářský úplněk je pro vás tak trochu nepochopitelný a záhadný – jaksi zkrátka netušíte, k čemu je dobrý ten chaos a nečekané události, do kterých vás to vtahuje, a to hlavně pokud máte polovičku narozenou ve vzdušném nebo ohnivém znamení. Nic se nedá dělat, ani intuitivní Štír nedokáže přijít všemu na kloub na počkání!

Střelec
Slunce v ohnivém Lvu, a Mars v rovněž ohnivém Beranu – to všechno je pro třetí ohnivé znamení Střelce mimořádně příznivé! Venuše k vám ovšem stojí v opozici, takže v lásce vás potrápí výzvy, budete potřebovat odvahu, ale výsledek bude příznivý. Vždyť to dobré a krásné nikdy nepřichází zadarmo – a tato výzva vás bude bavit!


Kozoroh
Jupiter a Saturn jsou dlouhodobě ve vašem znamení a navíc retrográdní, což vám trošku komplikuje život a navrací vás to k dořešování důležitých životních témat. Nejdůležitější a nejintenzivnější čas nastane pro vás již pár dní před úplňkem, když se Luna v Kozorohu s těmito planetami setká. Samotný úplněk pak přinese kýžené uvolnění a rozuzlení!

Vodnář
Luna ve vašem znamení Vodnáře – to dělá z nynějšího úplňku pro vás ten nejdůležitější v celém roce! Je to skvělý čas podívat se do svého nitra a prožít si pocity, které vám pomohou ledasco pochopit. Slunce v protilehlém Lvu vám však zároveň přináší i výzvy, které je potřeba přijmout, pokud se máte v lásce posunout kupředu!

Ryby
Tento úplňkový čas pro vás bude v lásce spíš chaotický než cokoliv jiného. Merkur je vám sice příznivě nakloněn a usnadňuje vám komunikaci a rozhovory, ale to je všechno – jinak se budou věci mít spíš tak, že chvílemi opravdu nebudete vědět, co si o nich myslet a čemu věřit. Pří takhle zamotaných pocitech však budou upřímná slova o to důležitější!

|<< < 650 | 651 | 652 | 653 | 654

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.