Home - Články - Silvestrovský tarotový horoskop

Silvestrovský tarotový horoskop

vloženo 26. 12. 2019
čas čtení: 10 minut

Silvestrovský tarotový horoskop

Užijte si příchod Nového roku přesně podle vašeho gusta! Tarotové karty vám prozradí, jak nejlépe přivítat Silvestra – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Sedm mečů
vám připomíná, ať při plánování oslav Nového roku nemyslíte pouze na to, co by se líbilo vám, ale i na vaše přátele nebo blízké! Máte totiž teď sklon si věci zařizovat sami za sebe a berete to tak, že když se spoléháte jenom na své vlastní síly, nemá se co zkazit, zkrátka jste tak trochu samostatná jednotka, ať už se to vašemu okolí líbí nebo nikoliv. Ale to má i svou stinnou stránku – možná se vám povede dovést své plány k dokonalosti, ale co by to byl za večírek, kdybyste si ho užívali jen vy sami a chyběla by na něm dobrá společnost! Zůstává vám tedy jediné, spolehnout se na jiné lidi a na to, že udělají to, co od nich čekáte! Nebo pak už jen vykašlat se na celý společenský život a dopřát si klidného Silvestra o samotě, ať už to bude doma u televize s lahví vína, nebo někde na kopci při sledování ohňostrojů. Pak si můžete všechno udělat po svém, utratit přesně tolik, kolik uznáte za vhodné, a ani o korunu víc, a jít spát přesně tehdy, když budete mít chuť. Volba je na vás, tak co, čemu dáte přednost?

Býk
Karta Blázen
je znamením, že letos na Silvestra se nejspíš pořádně odvážete a roztočíte to tak, jako již dávno ne – ať už to plánujete nebo nikoliv! Dejte prostor spontánnosti a dobré náladě a nebojte se překročit zavedené zvyklosti, konvence a pravidla – vždyť v tento den v roce si to můžete dovolit, tak proč toho patřičně nevyužít! Za normálních okolností jste klidní, spolehliví, máte rádi stabilitu a pohodlí, ale na Silvestra budete jako vyměnění a překvapíte své okolí svými nečekanými bláznivými nápady, v dobrém smyslu šílenými plány a spontánními činy, které budou zdrojem spousty parádních zážitků! Kupodivu se vám povede dát průchod veselosti a nevázané zábavě i bez toho, abyste k tomu potřebovali alkohol – nebo bude stačit pouze pár malých skleniček. Vaše silvestrovské bláznovství tedy naštěstí nebude z kategorie opileckých činů, po kterých se ráno vzbudíte nejen s kocovinou, ale taky s výčitkami svědomí. Právě naopak, konečně projevíte své skutečné vnitřní já, které umí být veselé, užívat si života a pořádně se bavit. A něco takového jste již dlouho potřebovali!

Blíženci
Karta Milenci
vám přináší Silvestra plného lásky a vášně, takže si ho nejlépe užijete v dobré společnosti sympatického protějšku opačného pohlaví – ať už je to váš dlouholetý partner, nebo pokud jste nezadaní, klidně i náhodná známost! Budou to nezapomenutelné zážitky, které budou stát za to, ale pozor, protože taková zábava ve dvou se neobejde bez patřičné odpovědnosti. Takže pamatujte na rizika, které může přinášet sex, a myslete na bezpečnost. Ani zadaní to však nebudou mít tak úplně jednoduché, protože přijde otázka o tom, jak si představujete další společnou budoucnost a plány. Nelze říct, že byste poslední večer v roce měli zrovna náladu něco takového řešit a rozebírat, ale okolnosti vás k tomu dotlačí a nejspíš se nevyhnete nutnosti převzít odpovědnost – možná i větší, než by se vám líbilo! Ale na druhé straně, budete mít radost, že vaše polovička s vámi počítá a umí si po vašem boku představit snad úplně všechno! A to je skvělá zpráva, která vám už za nějaké ty sliby a kompromisy rozhodně stojí!



Rak
Karta Čtyři meče
vám slibuje klidného a pohodového Silvestra – ovšem jen za podmínky, že nebudete vytahovat na světlo světa žádné z problémů, které vás poslední dobou trápí, a nebudete mluvit o věcech, které obvykle vždy vyvolají hádku s přáteli nebo rodinou. Zkrátka taková atmosféra příměří, které si patřičně užijete, a místo neshod si konečně budete moct dopřát zábavu, veselost a pohodu. Ve vašem nitru se však pořád vynořují různé otázky, a někdy bude těžké je umlčet. Když si pár skleniček vypijete, může se povést, že to přejde, a že úspěšně hodíte starosti za hlavu, ale pozor, protože účinek může být v některých případech i úplně opačný! Pro některé Raky bude naopak alkohol katalyzátorem, který vás přivede k tomu, že nakousnete i ty záležitosti, které měly raději zůstat pro tento večer bez komentářů! Pak už zbývá jen doufat, že se vám povede to zas nějak ututlat, ať předejdete zbytečnému napětí, které by rozhodně nestálo za to, a zbytečně by vám kazilo jinak skvělou silvestrovskou náladu!

Lev
Karta Sedm holí
ukazuje, že vám nechybí podnikavost a odvaha, a rádi byste si letos na přelomu starého a nového roku dopřáli něco opravdu výjimečného – a taky to sami zorganizovali! Ve vašem kruhu blízkých se však vaše skvělé nápady nesetkají zrovna s největším pochopením, takže nakonec budete muset zabojovat nejen při organizaci tohoto večera, ale poprat se i s kritickými hlasy rodiny nebo přátel, kteří se vám budou snažit to vymluvit. Ale nevzdávejte se a bojujte jako skuteční Lvi, vždyť tento jeden večer stojí za to, abyste podnikli něco výjimečného! Nakonec se vám to povede, a dokonce i vaši blízcí nebo přátelé, kteří byli původně skeptičtí, a jen stěží jste je přemlouvali, vám nají za pravdu, že to byl úžasný a nezapomenutelný zážitek! Vás bude těšit nejen představa, že se to povedlo, ale také naděje, že příště snad již na to všechno nebudete sami, protože si budete muset přiznat, že to bylo opravdu náročné, vyčerpávající a dalo vám to pořádně zabrat!

Panna
Karta Pět pohárů
prozrazuje, že s příchodem posledního dne v roce máte tak trochu sklon brečet nad rozlitým mlékem. Představovali jste si to totiž celé trochu jinak, a některé věci se zkrátka nepovedou tak, jak jste si je vysnili, nedá se nic dělat. Ale na druhé straně, neměl by to být pro vás důvod k smutku a je škoda si jedinečný večer v roce kazit myšlenkami, co by mohlo být, kdyby. Raději si užívejte příjemnou zábavu ve společnosti blízkých lidí, které máte rádi, a na příjemném místě, i když to nebude zdaleka tak bombastické a velkolepé jako vaše původní plány! Nakonec však možná bude i dobře, že se z toho sešlo, a ukáže se, že alternativní program není o nic horší, možná dokonce i lepší než ten, o kterém jste snili. Na všem špatném je i něco dobré, takže si takhle alespoň více odpočinete, odpadne vám zbytečný stres, který by souvisel třeba s cestováním, pořádáním velké společenské akce nebo něčím podobným. A to, co jste měli původně v plánu, můžete odložit třeba na příští rok!



Váhy
Karta Osm pohárů
vám ukazuje Silvestra v úplně jiném světle, než jen jako zábavu a veselost! Poslední den v roce vám zároveň přináší hezkou příležitost nechat ve svém životě to staré a nefunkční, co vám již nepřináší štěstí, definitivně za sebou, a vykročit do nové kapitoly svého života – zatím ještě trochu nejisté, ale o to zajímavější a slibnější. Chce to trochu odvahy, vydat se na cestu do neznáma, ať už doslovně nebo obrazně, ale věřte tomu, že nebudete litovat, i když ještě nevíte, co vás na této cestě čeká. Silvestrovský večer můžete pojmout jako rozloučení s tím starým a přežitým, symbolickou očistu a posun kupředu, do nového roku a za novou nadějí a příležitostmi. Ať už to znamená rozloučit se s lidmi, se kterými si již nerozumíte, ukončit nefunkční partnerský vztah, nebo dát výpověď v práci, která vás již nenaplňuje, věřte tomu, že to bude správné rozhodnutí. Pochybnosti vás trápí hlavně proto, že nevíte, do čeho jdete, a to je po psychické stránce vždy dost náročné. Ale nebojte se, vy to zvládnete!

Štír
Karta Páže pohárů
vám věští krásného a klidného Silvestra, nejspíš jen ve dvou, po boku partnera, nebo maximálně s několika málo přáteli či v úzkém kruhu rodiny. Nejsou to sice žádné velkolepé plány, ale přesně takhle vám to bude nejvíc vyhovovat, a rozhodně byste neměnili. Budete si užívat, že máte s vašimi nejbližšími nebo s vaší láskou v tento slavnostní večer na sebe konečně čas, uděláte si dobré jídlo, příjemnou atmosféru, a ani nebudete mít chuť na víc než jen malé množství alkoholu – nepotřebujete ho ke štěstí! Možná i sami sebe překvapíte, když odřeknete třeba pozvání na lákavý večírek, protože zkrátka toužíte po něčem komornějším. Příchod Nového roku je navíc krásnou příležitostí romanticky si s partnerem připít na vaši společnou lásku a říct si navzájem, jak moc se máte rádi. Nebo popřát vašim nejbližším i do dalšího roku hodně štěstí a zdraví a říct jim u toho, jak moc pro vás znamenají a jak jste rádi, že s nimi můžete být a prožívat nejen tento slavnostní čas!

Střelec
Karta Sedm pohárů
vám přináší takovou spoustu lákavých nápadů a plánů, jak prožít poslední večer v roce, že pro vás bude náročné rozhodnout se pro jeden z nich. Vybírání toho pravého programu, který bude nejlepší z nejlepších, vám dá doslova a do písmena pořádně zabrat! Nejraději byste stihli všechno, a tak budete dokonce přemýšlet i nad možností, jak se rychle přesunout z jednoho večírku na druhý, z rodinné sešlosti na chatu k přátelům, z pohodlí domova na kopec za městem, nebo cokoliv na ten způsob! Ale nezapomínejte, že méně je někdy více, a když budete chtít postíhat všechno, nakonec si nic z toho neužijete a bude to jen polovičaté. Nemluvě o tom, že vaši přátelé se na vás spoléhají a doufají, že jim taky z něčím pomůžete, a to už nebude pak tak snadné stihnout i něco dalšího! Raději si vyberte jeden program, který vás láká nejvíce, není zde žádné správné ani špatné řešení, ale zkrátka pouze jeden! Ten si pak vychutnejte naplno a buďte přítomní nejen tělem, ale také duchem, ať to stojí za to!



Kozoroh
Karta Osm holí
vám slibuje příjemná překvapení, nové podněty a možnosti, které se objeví na poslední chvíli, když už si budete myslet, že vás letos na Silvestra asi nic zajímavého nečeká! O to více vás potěší, když se objeví vaši přátelé s nečekanou nabídkou, kterou zkrátka nebude možné odmítnout! Události naberou rychlý spád a přinesou vám spoustu neopakovatelných zážitků. Kdybyste si to naplánovali, jakkoliv dlouho předem, nemohlo by to dopadnout lépe! Poslední den v roce si zkrátka užijete naplno, vychutnáte si každou minutu tohoto skvělého večera na příjemném místě a se zajímavými lidmi, a rozhodně pak budete mít o čem povídat! Ale nebude to jen o zábavě, protože se právě díky silvestrovským setkáním s lidmi dovíte o nějaké nové možnosti či příležitosti, která pro vás bude do budoucna velmi perspektivní! Může se to týkat vaší práce nebo aktivit ve volném čase, ale nejen to – pokud jste nezadaní, tak možná tento večer povede i k nečekané vášni ve dvou!

Vodnář
Karta Poslední soud
vám slibuje velmi zajímavý silvestrovský večer, který bude doslova a po všech stránkách tečkou za událostmi uplynulého roku. Můžete se těšit na nečekané rozuzlení zamotaných záležitostí, o nichž jste dlouho nevěděli, co si máte myslet, ale stejně ve vašem životě hrají velmi důležitou roli. Udělá vám velkou radost, že se tato pro vás palčivá otázka konečně vyřeší, a budete si moct udělat jasno ve svém dalším rozhodováním a utřídit priority podle nových informací, které se k vám dostanou. Nejspíš se bude jednat o zamotané partnerské nebo rodinné vztahy, které vám již dlouho dělaly vrásky na čele, a teď konečně zjistíte, na čem ve skutečnosti jste – a věřte tomu, že vás to překvapí! Může to ovšem souviset i s pracovními záležitostmi, s vaší kariérou, podnikáním nebo financemi – na to se připravte hlavně v případě, že plánujete strávit Silvestra ve společnosti kolegů z práce! Každopádně to bude velmi zajímavé, obohacující, a hlavně vám to umožní konečně se posunout kupředu a nechat staré záležitosti v minulosti!

Ryby
Karta Smrt
má sice trochu děsivý název, ale nemusíte mít obavy, nic strašného se na vás během novoročních oslav nechystá! Význam Smrti v tarotu je totiž pouze metaforický, připomíná nám totiž nutnost rozloučit se s něčím starým, aby se uvolnilo místo pro nové věci. A takové rozloučení může někdy i trochu bolet, a každopádně se neobejde bez nostalgie a snad i smutku. V tomto případě můžete třikrát hádat, co asi musí zemřít – přece starý rok a všechno, co je s ním spojené! Je čas smířit se s tím, že některé hezké věci zkrátka již patří minulosti, a nelpět na nich, protože když je budete chtít za každou cenu prožívat znova a znova, připravujete se tak zbytečně o příležitost užít si jiné a úplně nové zážitky! Stejně tak se musíte smířit s tím, že jste zas o rok starší, že stárnutí nezastavíte, a naučit se na to podívat optimističtěji – zas jste o jeden celý rok zkušeností bohatší a moudřejší! Rozlučte se tedy s uplynulým rokem bez smutku a lítosti, i když to bude v tomto případě pro vás těžké. Ten nový však bude ještě lepší a krásnější, uvidíte!

|<< < 573 | 574 | 575 | 576 | 577

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.