Home - Články - Silvestrovský tarotový horoskop 2020

Silvestrovský tarotový horoskop 2020

vloženo 28. 12. 2020
čas čtení: 10 minut

Silvestrovský tarotový horoskop 2020

Chcete vědět, jak si užijete silvestrovské oslavy a jak uvítáte nový rok 2021? Tarotové karty znají odpověď! Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Blázen
je velmi zajímavá a slibná. Právě vy patříte mezi znamení, která se mohou o Silvestru pořádně rozšoupnout! Běžná pravidla života najednou nebudu platit a můžete si tedy směle dopřát naprosto nevšední a bláznivé zážitky! Všechno je obejde bez následků, což ovšem neznamená, že byste měli zas úplně riskovat a vykašlat se na všechno včetně svého zdraví. Ale rozumná míra bezstarostnosti je něco, co si můžete s klidem dovolit, i když v běžných dnech hrajete roli seriózního a odpovědného člověka. Silvestr je skvělá příležitost zkoušet nové věci, dopřát si volnost a tak trochu se vrátit k bezstarostnosti mládí. Když tedy někdo z vašich přátel přijde s nějakým šíleným nápadem, co byste mohli podniknout, jděte směle do toho! Věřte tomu, že si to užijete na maximum a na to, co společně zažijete, budete ještě dlouho s radostí vzpomínat!

Býk
Karta Královna pohárů
vám věští, že letošní Silvestr se ponese ve znamení lásky! Ale nemyslíme tím žádný románek na jednu noc, ale spíš spojení duší a hlubokou romantickou zamilovanost! Může se stát, že to bude jen platonické, ale stejně budete mít pocit, že jste konečně nalezli člověka, který je ve svých citech naladěn na stejnou vlnu jako vy, a to bude úžasné! Užijete si krásný pocit láskyplné spolupatřičnosti a toho, že jeden druhého dokonale chápete. Možná se vám dokonce povede prožít takovou krásu s vaším stávajícím partnerem, a to velmi pomůže oživení vašeho vztahu, vrátí mu to tu pravou jiskru. Jiní Býci, kteří budou Silvestra slavit sólo, zas potkají někoho naprosto úžasného. Může z toho být i dlouhodobý vztah, ale teď je důležité to, že vám spolu bude skvěle, i kdyby pokračování stály v cestě nějaké překážky, třeba vzdálenost. Ale to se uvidí, možná to překonáte!

Blíženci
Karta Deset mincí
ukazuje hezkého a pohodového Silvestra ve znamení hojnosti a možná dokonce až luxusu. Zainvestujete do toho, aby vám nic nechybělo a po materiální stránce si tak naprosto splníte své sny. Budete si to užívat naplno, i když občas trochu nostalgicky zavzpomínáte na bláznivé a mladistvé Silvestry z minulosti, když uvidíte všechny ty divoce se bavící lidi kolem vás. Pak si ovšem připomenete nejen pocit ranní kocoviny, ale taky to, že přece jen už máte nějaké roky a musíte být serióznější. A láhev opravdu dobrého vína společně s nějakými zajímavými kulinářskými specialitami je pro vás teď to pravé. Budete rádi, že vám to vaše peněženka dovolí, a Štěstěna bude v tomto směru na vaší straně, povede se vám zařídit si všechno opravdu výhodně, takže se budete cítit jako král nebo královna. Nezapomínejte ovšem na dobrou společnost, která je v tento večer neméně důležitá!


Rak
Karta Šest mincí
naznačuje, že se na silvestrovské příprav díváte taky z praktického a racionálního hlediska. Chcete si to užít, a taky byste byli rádi, ať si to co nejlépe užije vaše rodina a přátelé a chcete pro ně něco hezkého připravit. Ale na druhé straně znáte i možnosti své peněženky a víte, že si nemůžete zas až tak moc vyskakovat. Bude to tedy kompromis, něco zajímavého v přijatelné cenové úrovni, protože zadlužovat se jen kvůli silvestrovskému zájezdu by byla opravdu hloupost. A pokud se rozhodnete vyrazit do nějakého podniku, nezapomenete si průběžně hlídat, kolik toho konzumujete, abyste předešli nepříjemnému překvapení hned na začátek roku. S takovým přístupem si to rozhodně užijete a vaše střízlivá mysl vám bude dobrým společníkem! Můžete se tedy těšit na velmi příjemný večer plný pohody a dobré atmosféry.

Lev
Karta Deset pohárů
věští, že Silvestra si užijete v krásné atmosféře a příjemné společnosti lidí, kterých máte rádi, a jsou vám blízcí. To mohou být vaši dobří přátelé, se kterými cítíte velkou spolupatřičnost a jste naladěni na stejnou vlnu, ale ještě příjemnější pro vás bude prožít poslední den v roce v kruhu své rodiny a nejbližších. Hlavně pokud máte malé děti, nebudete příliš přemýšlet nad nějakým šíleným programem a raději se jim budete věnovat naplno, abyste si to všichni skvěle užili. Jako vrchol večera je pak můžete vzít na nějaké krásné místo na půlnoc, sledovat ohňostroje, to bude jistě nezapomenutelný zážitek! Nezapomínejte však ani na svého životního partnera či partnerku a na jejich přání. Jistě to bude skvělý pocit, když své drahé polovičce něčím milým uděláte radost a dopřejete si společné krásné zážitky!

Panna
Karta Šest holí
značí úspěch a pocit vítězství, a to znamená, že na závěr roku se vám něco opravdu krásně povede! Budete velmi spokojeni s tím, že se vám daří, takže se na silvestrovském večírku samozřejmě rádi pochlubíte a budete si užívat komplimenty a slova uznání od vašich přátel, ale i od nových neznámých lidí. Konečně je zde něco, co vám doopravdy zvedne sebevědomí, a tak není potřeba se za své úspěchy stydět nebo být falešně skromní. Znamená to taky, že na tom finančně zřejmě budete hodně dobře, takže si můžete dovolit se o Silvestru trošku víc rozšoupnout. To ovšem neznamená přehnat to s alkoholem, ale spíš velkorysost, s jakou budete zvát své přátele na něco dobrého! Pokud organizujete silvestrovský večírek ve vlastní režii, ten se povede na výbornou a všichni vás budou obdivovat!


Váhy
Karta Páže mincí
ukazuje, že váš Silvestr bude spíš klidný a odpočinkový. Nemáte teď chuť se nějak příliš odvázat, protože máte celkově poklidnou náladu a hlavně máte úplně jiné priority. Čas a energii investujete ve volných dnech na závěr roku do něčeho, co je pro vás hodně důležité, může to být váš domov, vaše děti a rodina, nebo také nějaký nový projekt. Nechcete zbytečně utrácet peníze za krátkodobou zábavu, když je můžete investovat do něčeho, co má perspektivu se dál rozvíjet a růst. To může znamenat vylepšení vašeho domova, ale pokud jste rodiči, je odpověď jasná! Místo silvestrovského večírku raději podniknete něco, z čeho budou mít právě vaše ratolesti krásné zážitky, ale taky nějaké ponaučení. Pro některé Váhy navíc tato karta znamená skvělou zprávu v podobě brzkého příchodu nového člena rodiny!

Štír
Karta Ďábel
je poslem zrádného pokušení, takže letos o Silvestru se vám vyplatí větší opatrnost než obvykle! Číhají na vás totiž nástrahy v podobě vášně a lákavé zábavy, ať už z někým v posteli nebo spolu s větším než malým množstvím skleniček! Ale ani jeden ani druhý případ vám rozhodně nepřinesou zážitky, na které budete vzpomínat s radostí, naopak spíš kocovinu, i tu morální, a zbytečné výčitky svědomí. Držte se tedy na uzdě, budete to potřebovat, a možná nebude od věci, když vás bude trošku hlídat i někdo z vašich dobrých přátel! Máte totiž tak trochu potřebu se po dlouhém období stresu trochu rozšoupnout a pořádně odvázat. To si samozřejmě můžete dovolit, ale pořád je potřeba držet si v mysli kontrolku s názvem stop, která zabrání nejhoršímu a uchrání vás od případných malérů! Nezapomínejte, že všeho s mírou a méně někdy znamená více!

Střelec
Karta Císař
vypovídá o tom, že se toužíte stát králem nebo královnou večera, ať už tajně nebo naprosto nepokrytě! Rádi byste na sebe strhli pozornost ostatních, zazářili ve společnosti a udávali tón zábavy! Možná se proto odhodláte silvestrovskou party sami zorganizovat, ať už pro užší okruh přátel či rodiny, nebo také pro širší společnost. Budete si užívat, když můžete být aktivní a být středobodem pozornosti. Silvestra si užijete skvěle, jen pozor, ať se nezapletete do nějaké zbytečné hádky nebo konfliktu. Souviset to bude nejspíš právě s vaším egem a sebevědomím, ať si nikdo ani netroufne zpochybnit vaše úspěchy a zásluhy! Vaše výbušnost, hlavně pod vlivem alkoholu, vám však nic dobrého nepřinese, a tak bude lepší držet své vášně na uzdě a spokojit se s tím, že vy sami přece nejlépe víte, co všechno jste úspěšně dokázali!


Kozoroh
Karta Vůz
ukazuje, že pokud si chcete Silvestra perfektně užít, neměli byste to příliš přehánět s odvazováním se, ale naopak se snažit mít věci pořád pod kontrolou. Budou se o vás pokoušet různé vášně a nálady, ale jestliže se neuhlídáte a podlehnete jim, nepřinese vám to nic dobrého. Zkrátka platí, že je potřeba se bavit s rozumem, a nemusíte se obávat, že byste o něco přišli. Právě naopak, budete mít lepší náladu a samozřejmě si budete všechno i lépe pamatovat! A když už se vám povede udržet si střízlivou mysl, rozhodně nebude od věci pohlídat i vaše přátele, ať netropí nějaké hlouposti. Určitě vám za to pak ráno budou vděční. Při každé zábavě přece musí být někdo ten rozumný a odpovědný, a tentokrát byste to měli být právě vy., kdo bude hlídat, že všechno dobře dopadne!

Vodnář
Karta Milenci
ukazuje, že se můžete na závěr roku těšit na velkou lásku a vášeň! Na rozloučení s rokem 2020 si užijete spoustu romantiky a nezapomenutelné zážitky ve dvou! Pokud jste zadaní, bude to ten lepší případ, protože po vašem boku budete mít člověka, kterého dobře znáte a jste skvěle sehraní. Dojde však i na otázky o budoucnosti, které vám připomenou i v tento veselý večer, že v životě jsou i jiné věci, než je pouze zábava. Ale je rozhodně příjemné řešit to a povídat si o tom v dobré náladě! Nezadaní Vodnáři to budou mít trošku komplikovanější, protože jakmile trošku vystřízlivíte nejen z alkoholu, ale i z největšího pocitu zamilovanosti, bude se nabízet otázka, co s tím dál. Nejspíš to nebude úplně snadné si zorganizovat tak, abyste mohli být spolu, třeba kvůli vzdálenosti, takže to bude na vážnější debatu.

Ryby
Karta Devět holí
věští, že se o Silvestru nejspíš nebudete cítit tak úplně ve své kůži. Okolnosti a plány ostatních lidí půjdou tak trochu proti tomu, na co byste měli zrovna chuť, a nic se nedá dělat, asi vás přehlasují. Nejlepší bude, když s naučíte užít si i to, co jste v tento večer vůbec neměli v úmyslu dělat, možná vás to nakonec ještě začne bavit. Pokud se totiž zůstanete bránit, asi se po celý večer nezbavíte nepříjemného pocitu z toho, že jste na jiné vlně než všichni ostatní, ale nemáte jinou možnost, jak si zařídit svůj program. Ať už se jedná o rodinnou sešlost nebo třeba o zájezd, kdy se nemůžete jednoduše jen tak zvednout a odejít, zkuste alespoň trochu vyjít ostatním vstříc. Možná to nebude nejlepší zábava vašeho života, ale zážitky to rozhodně nebudou špatné!

Autor článku

|<< < 707 | 708 | 709 | 710 | 711

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.