Home - Články - Rozhovory se stromy: Měsíční královna jedle

Rozhovory se stromy: Měsíční královna jedle

vloženo 11. 10. 2021
čas čtení: 5 minut

Rozhovory se stromy: Měsíční královna jedle

Jedle je spojena s Lunou a živlem vody. Je v ní velmi silně zastoupen ženský princip. Můžeme si ji představovat jako vznešenou královnu. Je představitelkou majestátu. Hrdá a vzpřímená, pečující o všechny, kdo k ní přijdou. Je nositelem vitality. Má obrovskou životní sílu, která jí nikterak neubude, pokud jí bude štědře dávat i vám.
sdílet článek na facebooku

Matka světla

Staří Keltové měli osm význačných svátků v roce, a jedním z nejvýznamnějších byl zimní slunovrat - Yule. O tomto svátku přinesli domů vánoční poleno, které muselo hořet v krbu nebo ohništi deset dní. Velmi často to bylo právě poleno jedlové, protože jedle zahání z domu zlé síly a celému místu i všem lidem žehná. Popel z polena se pak nasypal k ovocným stromům, na zahradu a na pole, aby dobře plodily. Podle keltských legend se právě pod jedlí rok co rok na zimní slunovrat rodí božské dítě. Toto dítě symbolizuje návrat Slunce do našeho života, což se právě o slunovratu děje. Slunce v ten den ukončí svou pomyslnou pouť na jih k obratníku Kozoroha. Zde se nachází v nejzazším zenitu, obrací se a vrací se k nám – pokud se na věc díváme subjektivně. V první dny po slunovratu to sice ještě není vidět, ale Keltové to měli dobře spočítané. Slavili, že se k nám vrací světlo, teplo a život.


Strážkyně lásky

Královský dotek byl vždy požehnáním – a věřilo se, že také léčí. Jedle může být skvělým sexuologem pro ty z nás, kteří si v lásce nevěří. Pobyt pod jedlí a komunikace s ní vám dodá odvahu a klid. ¨Mnoha lidem už pomohla zbavit se sexuálních bloků. Všem, kteří se v intimních momentech rozklepou strachem, dokáže jedle předat potřebné sebevědomí a také správný pocit, abyste neplánovali a nečekali nic – a vychutnali si vše. A to je právě nejlepší rozpoložení pro objetí lidí, kteří se milují. Najděte si svou lesní královnu, usedněte pod ní, dýchejte zvolna a nechtě jí čas, aby vás poznala. Vaše aury se spojí a ona bude vědět, co potřebujete. Nebojte se jí také poprosit. Stromy neužívají slova, ale rozumí pocitům. Buďte upřímní a svěřte se jí s tím, co vás trápí. Ne nadarmo byla jedle v antickém Řecku stromem boha Dionýse a v Římě Bakcha – to jsou božské osobnosti, které se vyznají v lásce a milování.


Vysilač klidu

Jedle je, jako všechny stromy, vodičem božské energie. Skutečné přijímá korunou síly z atmosféry a svými kořeny síly země a provádí synergii, na které je nejspíš závislá existence světa, a to tím, že tyto energie převádí na opačné strany a mísí. Každý strom provádí tento proces osobitým způsobem – a právě jedle dodává klid a zpomaluje prožívání času. Pokud vás zahlcuje stres a množství práce a máte pocit, že se z toho zblázníte, najděte si pěknou vzrostlou kamarádku jedli, která vám vrátí klidné prožívání života. Nesmíte to ale nechat jen na ní. Musíte opravdu chtít žít svůj život, což skutečně neznamená lítat po světě jako běs a nevěnovat se pořádně ničemu. Pokud víte, co chcete, jedle vám pomůže. Pokud ale omylem čekáte, že po „jedlové kúře“ stihnete více věcí s menší námahou, může se vám stát, že vám tato lesní královna ještě víc zavaří, abyste poznali, co je zdravé, a co ne. Rozumíme si?

Jak mluvit s jedlí?

Možná vás hned na první dobrou nějaké jedle napadla. Tak to bude ona. Pokud ne, zajděte si na túru a vyhlédněte si takovou, která už něco pamatuje a odolala mnoha bouřím. Měla by růst na zdravém místě, nikoli na nějaké skládce nebo staveništi. Pokud ji navštívíte za úplňku, Luna vám pomůže, aby vaše spojení bylo silné. Projděte se kolem ní, dýchejte vzduch, jenž ji obklopuje. Poté se opřete o kmen vestoje či vsedě, jak vám to vyhovuje. Pozdravte ji a řekněte, kdo jste. Stromy nezajímá jméno z občanky, spíš to, jak sami sebe vnímáte. Protože strom vnímá emoce, poradíme vám, jak se z obvyklého racionálního stavu dostat do klidného a láskyplného rozpoložení: zpívejte. Dejte pár svých oblíbených songů, o nichž víte, že s vámi něco dělají. Je úplně jedno, zda máte hudební sluch. Pak ztichněte. Jste ve spojení. Poroste o dary, které vám královna lesa může dát. Dostanete je!

První, úvodní článek - Rozhovory ze stromy - najdete ZDE: ROZHOVORY ZE STROMY: OTEVŘETE SE!

|<< < 809 | 810 | 811 | 812 | 813

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.