Home - Články - Přichází SUPERÚPLNĚK! JIŽ DNES!

Přichází SUPERÚPLNĚK! JIŽ DNES!

vloženo 7. 3. 2020
čas čtení: 4 minuty

Přichází SUPERÚPLNĚK! JIŽ DNES!

Připravte se! Již nyní se nacházíme pod jeho magickým vlivem. Jde o jeden ze dvou superúplňků roku 2020, kdy první přichází dnes - 9. března, v 18:48. Všechny jeho vlivy budou o mnoho silnější, takže je pocítí i méně citliví jedinci.

sdílet článek na facebooku

Co je superúplněk?

Vesmírná mechanika nenechává měsíc obíhat po kruhové dráze, ale po mírně eliptické. Tím pádem je Luna někdy Zemi blíž a někdy dál. Odborně se nazývá poloha blíže k zemi dost legračně „přízemí“ a poloha vzdálenější Zemi „odzemí“. Pokud vyjde hodně blízké „přízemí“ právě na úplněk, pak se ukáže Luna v celé kráse a více zblízka. Z jednoduchých fyzikálních důvodů pak také více působí na Zemi a nás, její obyvatele, její magnetismus a energie. Tentokrát bude blízkost Luny, a tím pádem nárůst vlivu sil až o 15 procent, větší než obvykle a její vliv na naše životy bude o mnoho zesílen.

Síla Panny

Úplněk se odehrává ve znamení Panny. Zrozencům tohoto znamení se dostává v míře více než vrchovaté pracovitost, systematičnost, pořádkumilovnost, čistotnost, touha po dokonalosti, nároky na sebe samé i ostatní, ale pozor! Panna není žádný suchar! Jak vášnivě pracuje, tak i miluje. Vše dělá s nasazením. Protože Luna v Panně bude mít mimořádně silný účin, budeme všichni (nejen Panny a Panáčci) pořádně „nakopnutí“ jako po silném kafi. Budeme podávat velké výkony ve všem, do čeho se pustíme, takže je dost vhodná doba na velikonoční úklid. Také na započetí či dokončení důležitých projektů.


Co si vezmeme do hlavy, to dokážeme. Jen pozor! Tento líc má i svůj rub. Můžeme se prostě „uštvat“ a mít pocit vyhoření. Nenaberte si toho na sebe moc a svůj pracovní i jiný zápal předem korigujte.

Vztahy za úplňku

Obecně se může neobvyklá síla Měsíce v Panně projevit nervozitou a podrážděností všech. To se promítne i do vztahů. Nervozitu a těžší dorozumění podpoří bohužel i poloha Černé Luny, což je protilehlý bod toho místa, kde se nachází měsíc v úplňku, a také vliv planetky Chirón věští problémy. Vsadit můžete spíše na osvědčené vztahy, které můžete více prohloubit a rozvinout, a to na poli milostném, rodinném i přátelském. Všechny tyto vlivy ale bude mírnit Venuše v Býku, která nám pomůže načerpat vnitřní klid, pochopení pro druhé a pozitivní city, pokud my sami budeme mít zájem řešit situace smírem. Obecně však nebude moc důvodů k podrážděnosti, protože v tomto období se mají potkávat spřízněné duše, které se domluvit chtějí. Dlouholetí partneři či kolegové, jimž vztahy trochu omšely, mohou nyní k sobě najít novou cestu.

|<< < 598 | 599 | 600 | 601 | 602

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.