Home - Články - Pravda o tom, která znamení se k sobě hodí

Pravda o tom, která znamení se k sobě hodí

vloženo 8. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Pravda o tom, která znamení se k sobě hodí

Nedávno jsem byla na dvou svatbách krátce po sobě. Jednou byla nevěsta Štír a ženich Lev. Podruhé se brali Panna s Vodnářem. Možná se to nezdá, ale tyto dva vztahy mají něco společného – podle znamení by se k sobě partneři neměli vůbec hodit! Přesto jsem si jistá, že jim to bude klapat. Znám je totiž a viděla jsem jejich horoskop.

sdílet článek na facebooku

I když se zabývám v první řadě kartami, vliv hvězd a planet nelze pominout, ať už se věnujete jakémukoliv způsobu věštění. Určuje totiž povahu lidí, pro které vykládáte, a stejné karty mohou pro osoby s rozdílnými povahami znamenat něco jiného. Proto se vždy hodí vědět, jaké znamení je člověk, pro kterého výklad dělám.

Lidé se mě velmi často ptají na vztahy. Jedna ze zapeklitých otázek je: může náš vztah fungovat, i když se naše znamení k sobě nehodí? Základní poučka je, že ohnivá znamení, tedy Střelec, Beran a Lev se hodí k sobě navzájem nebo se vzdušnými znameními, což je Vodnář, Blíženci a Váhy. Vzduch se rovněž hodí ke vzduchu. Dál se k sobě hodí vodní znamení Štíra, Ryb a Raka a zemská znamení Kozoroha, Panny a Býka, a stejně tak jsou dobrou dvojicí voda s vodou nebo země se zemí.


Vodní Štír a ohnivý Lev se podle této poučky k sobě příliš nehodí a stejně tak by to mělo skřípat i vzdušnému (překvapivě!) Vodnáři se zemskou Pannou. Je však důležité si uvědomit, že základní poučka je opravdu jen základní, pro první orientaci v horoskopu, a zdaleka nevypovídá vše o povaze člověka. Tu totiž ovlivňuje nejen sluneční znamení, ale i planety, Luna, ascendent a tak dále. Každý jednotlivec je jiný a stejně tak je jiný i každý horoskop. A tak se lidé, kteří se k sobě podle slunečního znamení nepříliš hodí, mohou díky pozitivnímu vlivu dalších planet rozumět dokonce tak skvěle, jako nikdo jiný! Mohou mít třeba kompatibilní Mars s Venuší, měsíční znamení či ascendenty – možností je spousta!

Máte pochybnosti o vašem vztahu? Mohu vám doporučit, nechte si udělat partnerský horoskop na míru! A kdyby to nestačilo, zavolejte mi na číslo 906 701 701 a zeptáme se spolu karet, jaká budoucnost čeká váš vztah!

Vaše kartářka AMBRA

|<< < 818 | 819 | 820 | 821 | 822

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.