Home - Články - Přátelství podle horoskopu a esoteriky

Přátelství podle horoskopu a esoteriky

vloženo 3. 8. 2020
čas čtení: 4 minuty

Přátelství podle horoskopu a esoteriky

Kolik máte skutečně dobrých přátel? A v jakých znameních se narodili? Přátelství se řídí jinými zákonitostmi než láska, takže i když se na něj ptáme hvězd nebo karet, musíme se zaměřit na jiné věci!

sdílet článek na facebooku

Protiklady se přitahují a rozumí si

Narodili jste se ve znamení Berana a vaše dlouholetá nejlepší kamarádka je Rak. Nebo jste Vodnářka a vaše nejlepší kámoška je Štír. Obě tyto dvojice se k sobě podle partnerských horoskopů vůbec nehodí, a žádná z daných dam by po svém boku nesnesla muže narozeného ve znamení, které nám na našich kamarádkách naopak skvěle vyhovuje.

Jak je to možné? Je to jednoduché – přátelství má zkrátka úplně jinou dynamiku než láska. Mnohem víc platí, že protiklady se přitahují, a to, co by bylo v lásce důvodem k velké hádce, má v přátelství většinou podobu neškodného popichování, které oběma stranám pomůže zamyslet se nad některými věcmi a posunout se kupředu.

S kamarádkou do sebe občas trochu rýpnete – vidíte, že se ona jako Račice nechává příliš unášet svými city a pocity, a zatímco ona se vám zase směje, když se jako Beran kvůli něčemu zbytečně rozčílíte vy. Musíte přiznat, kdyby se takhle k vámě choval váš partner, vadilo by vám to – ale u dobré kamarádky je to zkrátka něco jiného! Možná i proto někteří lidé říkají, že přátelství je víc než láska – není tolik zatíženo tím, co od druhé strany čekáme, a máme se upřímně rádi takoví, jací jsme, i se svými chybami!


Přátelství v hvězdách a kartách

Když se ptáme hvězd na to, jak se budou vyvíjet věci v našem přátelství, jsou důležité jiné věci než v lásce. Přátelé nemusí být stejní, aby si rozuměli, i když se na druhé straně často stává i to, že nejlepší přátelé jsou narozeni oba ve stejném znamení. Důležité však je, aby si navzájem věřili, mohli se na sebe spolehnout, byli k sobě upřímní. Najít tyto věci v horoskopu je trochu komplikovanější, nestačí se pouze podívat na znamení, důležitý je i ascendent a postavení planet, ale jde to.

Podobné je to i při výkladu z karet. Některé karty při otázce na lásku znamenají konflikt a hrozící nebezpečí. Když však jde o přátelství, stejné karty mohou znamenat pouze to, že si „nalijete čistého vína“ a ještě víc se díky tomu sblížíte, takže je to pozitivní! Důležité je to rozpoznat.

Přátelství mezi ženou a mužem existuje

clanek_Blog_20_Pratelstvi.jpgA jak je to s přátelstvím mezi mužem a ženou? Většina lidí jsou přesvědčeni o tom, že existuje! Jeho vznik je však mnohem složitější, než je tomu u přátelství lidí stejného pohlaví. Naše duše se totiž musí rozhodnout, kterým směrem se bude náš vztah vyvíjet – jestli jsme si blízcí spíš jako přátelé nebo jestli je důležitější vzájemná přitažlivost. A často se stává, že to zpočátku necítí obě strany stejně a vznikají nedorozumění.
Ale i když to chvíli trvá, stojí za to takové přátelství vytvořit a udržet. Vaše duše si totiž mohou být velmi blízké, ale právě takovým tím „přátelským“, vzájemně se popichujícím a podporujícím způsobem!

|<< < 653 | 654 | 655 | 656 | 657

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.