Home - Články - Pracant podle znamení zvěrokruhu

Pracant podle znamení zvěrokruhu

vloženo 28. 11. 2022
čas čtení: 5 minut

Pracant podle znamení zvěrokruhu

Někdo vykazuje vysoké pracovní nasazení, jiný to s plněním úkolů moc nepřehání, další se doslova ulívá. Podívejte se, jak to vidí s vaším pracovním elánem hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zaměstnanec ve znamení Berana není rozhodně žádný lenoch. Občas je tvrdohlavý a prosazuje za každou cenu své názory, ale dokáže přijít i s inovativní myšlenkou. Spolupráce s ním vyžaduje mnoho energie, protože Beran je plný vitality. Nade vše miluje ty nejsložitější úkoly.

Býk
Býk patří k nejspolehlivějším znamením zvěrokruhu, což platí v tomto prostřední hned dvakrát. Moc dobře ví, že bez práce nejsou koláče. Splní vše na jedničku, rutina mu nedělá obtíže. Jen nemá rád změnu. Pokud zadanému a náročnému úkolu plně nerozumí, znejistí.

Blíženci
Blíženci patří mezi kvalitní pracovní sílu, protože se ničeho nezaleknou. Milují změny, ale také dokážou pěkně zmatkovat. Jakmile se cítí pevně v kramflících, bývají naprosto sebejistí. Blíženci potřebují zaměstnání, které by je bavilo, jinak tam moc dlouhou nevydrží a jejich kreativita začne vadnout.

Rak
Raci nejsou zrovna největší pracanti, protože rádi odpočívají. Pokud nemusí něco nutně udělat, klidně to odloží. V zaměstnání jsou spolehliví, ale nelze od nich očekávat plynulé a nápadité výkony, protože jsou často přecitlivělí. Neumí si poradit s klíčovými rozhodnutími a postrádají fantazii.


Lev
Zrozenci Lva se práce nebojí a patří k dravým zaměstnancům. Domácí práce jim nejsou cizí, protože budují své dokonalé hnízdečko. Jsou cílevědomí, proto jim padne vedoucí pozici. Neusnou na vavřínech a tvrdě makají dále, proto potřebují častější dovolenou, aby se zregenerovali.

Panna
Pro Pannu je vysoké pracovní nasazení posláním. Bývají skvělými zaměstnanci a jako šéfové jsou na sebe ostří jako břitvy. Panna dokáže vyvíjet fyzickou i psychickou podstatu. To vše s precizností a sebevědomím. Panna se nikdy nevymlouvá, její absence má vždy jasný důvod.

Váhy
Váhy řadíme k pracovitým znamením zvěrokruhu. Pořád lítají a něco shánějí. V zaměstnání patří k oblíbeným, vyzařuje z nich harmonie. Nemají rády hlasité rozkazy a konflikty, hádky jsou jim cizí. Ženy nejsou stvořeny pro náročnou fyzickou práci, zato muži jsou pravým opak a dřou.

Štír
Pro Štíra je práce moc důležitá, ale dobrovolně se nesedře z kůže. Spíše si vyhledává zaměstnání, kde mu nehrozí těžká fyzická práce. Jakoby se chtěli dostat do vyšších společenských kruhů. Štír není líný, dokonce v něm tkví neskromné přesvědčení o svých schopnostech, potřebuje nakopnout.


Střelec
Střelci se práce rozhodně nebojí, ale občas si potřebují dost odpočinout. Je to proto, že ze sebe vydávají všechnu energii. Nespokojí se s polovičatě vykonaným úkolem a vždy si s ním poradí, i když je to stojí mnoho sil. Nechybí jim optimismus, úsměv na tváři a upřímnost.

Kozoroh
Kozorozi si zaslouží titul nejpracovitější znamení zvěrokruhu, protože jsou si vědomi toho, že bez peněz nic nevybudují. Práce je jim životním posláním. Spolehlivost a cílevědomost hrají prim. Jako zaměstnanci jsou k nezaplacení. Osvědčí se také jako spravedliví šéfové a domácí kutilové.

Vodnář
Vodnář je dobrý pracant, hýří veselostí a vitalitou. V každém případě musí mít vše dobře vykonané, jinak neusne. Jeho životní energie je neúnavná, jen nesmí scházet originalita, ta ho tlačí k vyšším postům. Vodnář se soustředí na moc věcí najednou, je lepší ho nasměrovat na jedinou cestu.

Ryby
Pro Ryby je práce především zdrojem obživy, ale občas mají problémy vyjít se svými kolegy. Není jim cizí podnikání, dokážou dřít až do půlnoci. Kdyby nemusely Ryby pracovat, klidně by se válely někde u moře. Nemají potřebu se předvádět před ostatními, jací jsou spolehliví pracanti.

|<< < 971 | 972 | 973 | 974 | 975

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.