Home - Články - Podzimní tarotový horoskop pro kariéru a finance 2019

Podzimní tarotový horoskop pro kariéru a finance 2019

vloženo 9. 9. 2019
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop pro kariéru a finance 2019

Čas dovolených je za námi a přichází podzim s novými příležitostmi. Víte, na co si dát v práci pozor a na co se můžete těšit? Tarot vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král mečů
vám přináší rozhodnost a odvahu, které vám pomohou dotáhnout to daleko, pokud je správně využijete. Máte už své zkušenosti, takže budete jednat rozvážně, ale rázně. Dobře víte, co chcete, a půjdete si za tím, ať to stojí, co to stojí. Projeví se vaše vůdcovské schopnosti a nadání jednat nezávisle a podle svého přesvědčení. Dostanete příležitost uplatnit svoji moudrost a intelekt, a nejvíce se vám bude dařit v těch povoláních, které si vyžadují vysokou inteligenci, organizační talent a schopnost rychlého a správného rozhodování. Na druhé straně, s vaším jasným směrováním může hrozit, že se nestrefíte do priorit někoho z vašeho okolí, a na jejich přání nebudete většinou brát příliš ohled. Je sice pozitivní, že se snažíte převzít odpovědnost i za jiné lidi, ale vaši spolupracovníci by možná více ocenili, kdybyste jim nechali jejich vlastní prostor pro rozhodování a nesnažili se všechno řídit. Možná to bude méně efektivní, ale ostatní budou spokojenější, a to je taky důležité!

Býk
Karta Svět
vám přináší úspěšné završení jedné významné kapitoly ve vaší kariéře, takže budete mít důvod k oslavám a radosti! Zároveň se vám otevřou zcela nové možnosti a perspektivy, zkrátka se posunete na vyšší úroveň. Může se jednat například o kariérní postup a povýšení, o začátek na novém a lepším pracovišti, nebo o úspěšné ukončení studia a z toho vyplývající příležitosti. Budete mít radost z toho, že se vám konečně povedlo dosáhnout toho, o co jste se dlouho snažili, a naplnit své cíle – ať už po stránce finanční nebo kariérní. Teď už se nebudete muset zabývat starými otázkami a problémy, ale otevírají se vám zcela nové příležitosti, které jsou o úroveň výše. Nová kapitola ve vaší kariéře je zatím jako čistý a nepopsaný list papíru, a je pouze na vás, kterým směrem se rozhodnete dál ubírat. Je to skvělá příležitost dát své dráze nový směr, vytyčit si nové mety, mít odvážné ambice. Zároveň je to však i výzva zamyslet se nad tím, co vlastně do budoucna opravdu chcete a co vám přinese největší štěstí!

Blíženci
Karta Mág
ukazuje, že toho máte ve své moci a ve svých rukou mnohem více, než si možná uvědomujete! Stačí umět trochu taktizovat a použít správné strategické tahy, a můžete se poměrně snadno dopracovat přesně tam, kam byste se rádi dostali! Chce to ovšem využít vaši chytrost, inteligenci a bystrý úsudek, které vám jako Blížencům naštěstí nechybí! S trochou vynalézavosti, kreativity a patřičnou dávkou sebedůvěry se snadno dopracujete k dosažení svých cílů. Budete až překvapeni, kolik toho ve skutečnosti můžete ovlivnit, když se do toho pustíte z té správné strany. Chce to jen vědět, jak věci fungují a využít je ve svůj prospěch! Samozřejmě to všechno v rámci fair play, není řeč o žádném obcházení pravidel a obohacování se na něčí úkor! I v rámci toho, co je férové a povolené totiž existuje mnoho možností, které málokdo využívá, protože zkrátka nejsou na první pohled vidět, a musíte si nejprve umět sehnat patřičné informace. A právě proto, že o tom málokdo ví, mohou šikovní lidé, jako jste vy, o to více profitovat!



Rak
Karta Sedm pohárů
je znamením, že se vám těžko rozhoduje mezi mnoha lákavými příležitostmi, které vypadají velmi slibně, ale bohužel nejsou všechny reálně dosažitelné. Bude vám připadat, že máte spoustu možností volby, ale ve skutečnosti to bude spíš jen iluze, snění a plané sliby. Tak si tedy dávejte dobrý pozor, ať nevybíráte tak dlouho, až nakonec přeberete! Místo dlouhého uvažování o tom, který ze vzdušných zámků si vybrat, se raději zkuste postavit nohama pevně na zem a pracovat na tom, co je pro vás momentálně realisticky nejrozumnější varianta. V opačném případě totiž zbytečně ztratíte spoustu času a energie na něco, z čeho nakonec nebude absolutně žádný užitek. Pozor na to! Nevěřte raději žádným podezřele hezky vypadajícím příslibům zázračného zbohatnutí, i když to bude těžké. Čas ukáže, že realistický a zdravě skeptický přístup se vám vyplatí mnohem více! Samozřejmě, není nic špatného na tom snít o velkých cílech, ale v první řadě se soustřeďte na to, co je tady a teď!

Lev
Karta Čtyři hole
vám slibuje úspěch a příjemné období, kdy se vám bude dařit, a věci vám budou vycházet podle vašich představ. Podzim se ponese ve znamení hladkého postupu kupředu, a nejspíš budete mít hned několikrát důvod k oslavám, ať už je to úspěch nějakého vašeho projektu, povýšení nebo zvýšení platu či nečekaný zisk. Konečně pocítíte stabilitu a finanční jistotu, která se s tím spojuje, přesně po tom jste již dlouho toužili, a teď se vaše cíle naplní. Se spolupracovníky budete mít vynikající vztahy, takže si v práci užijete pocit pohody a klidu, dokonce i stresové situace vás budou obcházet a pod tlakem budete jen výjimečně. To všechno si budete užívat a těšit se z přízně Štěstěny, a tak jako se na Lvy patří, budete i patřičně velkorysí ke svému okolí – konečně si to přece můžete dovolit. A vaši štědrost bude odměněna tím, že vám ji ostatní opětují, takže žádnou ztrátu tím rozhodně neutrpíte! Naopak, bude krásný pocit sdílet své úspěchy s vašim okolím a moct se radovat i s přáteli, kolegy a blízkými.

Panna
Karta Královna mečů
vás vyzývá být sami k sobě upřímní a zeptat se, jaké jsou vlastně vaše priority, co je pro vás nejdůležitější a čemu se chcete do budoucna dále věnovat. Nemá smysl setrvávat v něčem, co vám již nepřináší seberealizaci, nebo ji ani nikdy nepřinášelo, nebo vás to dokonce vůbec nebaví dělat! Jasně, všechno je otázka možností a příležitostí, ale ty se objeví, když člověk přesně ví, co chce – osud už to zařídí, že se na vás usměje ta správná příležitost, až nastane ten pravý čas a budete připraveni! Vaším úkolem ovšem je nic si nenalhávat, přiznat si, co vlastně chcete vy sami, odhodit masku a nehrát si na někoho, kým nejste. Možná jste se orientovali při výběru své profesní dráhy jenom podle zisku, nebo jste se možná nechali ovlivnit někým z vašeho okolí a naplňovali očekávání a přání jiných lidí. Teď je ovšem čas posunout se dál kupředu, nechat minulosti to, co nefunguje a nepřináší vám již pocit naplnění, a vydat se vstříc své skutečné seberealizaci! Chce to odvahu, ale je to ta pravá cesta!



Váhy
Karta Rytíř mečů
ukazuje rychlý a neohrožený postup kupředu, budete vědět, co chcete, a taky si to budete umět prosadit. Po letním odpočinku a dovolené se opět budete cítit nabiti energií a zmocní se vás potřeba něco dělat, být aktivní a nečekat na nic, ale sami něco začít dělat. Kreativita a dobré nápady vám nechybí, a s trochou odvahy a odhodlání se vám taky povede většinu z nich uskutečnit. Někdy budete ovšem mít sklon jít si za svým možná až příliš rázně a nekompromisně, a nebrat ohledy na nic a na nikoho. To je pro vás jako Váhy sice trochu netypické, ale na druhé straně, máte jasnou vizi toho, co chcete udělat, a vaše velké plány a ideály vás budou hnát kupředu. Po finanční stránce byste možná chtěli až příliš rychle vidět výsledky, počítejte raději s tím, že se sice dostaví, ale nebude to zas tak úplně na počkání. Toto by vás ovšem nemělo odradit, protože vaše cílevědomost je obdivuhodná, a zasloužené ovoce vám nakonec přinese!

Štír
Karta Velekněžka
vám radí více se spoléhat na intuici a na váš šestý smysl. Vaše pocity vám toho mohou hodně napovědět, a být klíčem k pochopení zamotané pracovní situace a nalezení řešení, které pro vás budou opravdu nejlepší. Někde hluboko uvnitř totiž velmi dobře tušíte, co byste měli dělat, ale připadá vám to iracionální a nerozumné, máte obavy ze ztráty zisku nebo jistot, rozum tvrdí, že je to neperspektivní. Jako Štíři jste ovšem ve velmi silném kontaktu se svým vnitřním hlasem a jste vnímaví k emocím, takže přesně toto je ten správný způsob, jak najít řešení i v tak prozaických otázkách, jako je zaměstnání a peníze, a nenechejte si to od nikoho vymluvit! Když budete nerozhodní, co dělat dál, nechejte si poradit například od věšteckých karet nebo kyvadla, protože neviditelné síly znají správnou odpověď! Sami jistě víte, jak jim nejlépe naslouchat, tak nepodléhejte pochybnostem a spolehněte se, že vám ukážou tu správnou cestu k úspěchu, seberealizaci a nakonec i zbohatnutí!

Střelec

Karta Ďábel
ukazuje velké pokušení, kterému však bude lepší odolat, protože z toho nic dobrého nekouká! Dostane se k vám nějaká podezřele lákavá nabídka na rychlé zbohatnutí, a budete opravdu vážně přemýšlet, jestli do toho nejít, protože to na první pohled bude vypadat rozumně a bezpečně. Když si o tom ovšem zjistíte něco více, budete nejspíš překvapeni, jaké záludnosti se v tom mohou ukrývat! Pokušení bude silné, protože někomu to již vyšlo, ale to neznamená, že i vy budete mít takové štěstí. Spíš vás osud zkouší, jestli umíte odolat a věnovat se tomu, co je dlouhodobě perspektivní, místo zázračných nabídek! Extrémní opatrnost se vyplatí, když bude mít zajímavá nová nabídka něco do činění s erotikou, z toho totiž koukají největší problémy! Ale i pyramidovým hrám, dealerství produktů nebo podezřele výnosným investičním příležitostem byste se měli raději vyhnout velkým obloukem! Teď si možná myslíte, že je to až příliš velká opatrnost, ale časem se doslechnete něco, co vás přesvědčí, že obavy byly namístě!

Kozoroh
Karta Sedm holí prozrazuje, že se cítíte tak trochu jako osamělí bojovníci, kteří si jdou za svým navzdory nepřízni okolí. Snažíte se postupovat dál kupředu, rozvíjet své plány a projekty, ale okolí vám příliš nepřeje, kolegové nebudou mít pro vaše snažení pochopení a doma v rodině se taky setkáte spíš se skeptickým přijetím. Nic z toho by však vás jako vytrvalé a houževnaté Kozorohy nemělo odradit! Dobře víte, co chcete a jaké máte priority, a zatím vám nechybí nadšení a energie, protože na dovolené jste si opět dobili baterky – tak pokračujte dál na své cestě bez kompromisů a ústupků! Občas se vám budou hodit dobré argumenty a značná dávka průbojnosti, ale nakonec se dopracujete k úspěchu, po kterém toužíte, a povede se vám dosáhnout vašich cílů. Odměnou vám navíc budou nejen zisky, ale také dobrý pocit z toho, že jste toho všeho dosáhli sami, svými vlastními sílami, aniž by vám někdo pomáhal a usnadňoval cestu. A to už je výkon, na který můžete být právem hrdí!

Vodnář
Karta Milenci
prozrazuje, že se vám do vašeho rozhodování ohledně zaměstnání budou hodně silně míchat soukromé otázky, vztahy a všechno, co je s tím spojené. Kvůli lásce budete ochotni dokonce i změnit zaměstnání, přestěhovat se, vzdát se stabilního místa nebo nějakého projektu, který byl pro vás důležitý, nebo se naopak pustit do úplně nové práce navzdory chybějícím zkušenostem. Je pozitivní, že vás bude láska a vztahy motivovat k věcem, které byste jinak neudělali, a jen díky partnerovi přijmete výzvy, které se nakonec ukážou jako hodně perspektivní. Položte si však otázku, jestli jste i vy sami s tímto rozhodnutím spokojeni a protějšek byl pouze impulsem k tomu ho udělat, nebo jestli spíš máte pocit, že se kvůli němu obětujete. To vám pomůže odhalit, jestli je dobrý nápad udělat velké kariérní změny a přijmout na sebe z toho vyplývající odpovědnost, anebo s tím raději ještě počkat a nechat si čas si to všechno lépe promyslet. Když totiž tento krok jednou uděláte, už ho nevrátíte, takže jednejte rozvážně a nenechejte se láskou zaslepit!

Ryby

Karta Tři poháry
vám věští úspěchy a radost z toho, že se vám konečně začne opravdu dařit! Vaše příjmy vzrostou, úspěch vaší firmy bude narůstat, a budete mít i s kolegy dobrý důvod k oslavám! Ještě lepší zpráva je, že to všechno se obejde bez většího stresu a plány vám budou vycházet hladce, bez komplikací a jakýchkoliv problémů, které by vůbec stály za řeč. Pracovat budete v příjemné atmosféře a bude vás provázet dobrá nálada, kterou budete rádi sdílet s vaším okolím. Zkrátka přichází období, na které se můžete těšit! Za to, že vám věci tak krásně vycházejí, budete osudu velmi vděční, a dáte to najevo svojí velkorysostí. Dobře víte, že jste toho hodně dostali jako kdyby darem od Štěstěny, takže budete s radostí sdílet a rozdávat, můžete například uspořádat večírek pro vaše spolupracovníky nebo něco podobného. Vztahy s kolegy pro vás budou na velmi důležitém místě v žebříčku priorit, protože si uvědomujete, že bez dobré týmové spolupráce by vaše úspěchy byly jenom poloviční!

Autor článku

|<< < 538 | 539 | 540 | 541 | 542

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.