Home - Články - Pochoutky podle zvěrokruhu

Pochoutky podle zvěrokruhu

vloženo 26. 5. 2020
čas čtení: 4 minuty

Pochoutky podle zvěrokruhu

„Sto různých lidí, sto různých chutí,“ tvrdí jedno staré české přísloví. Určitě je v něm mnoho pravdivého, zároveň však lidé, narození ve stejném znamení zvěrokruhu, mají mnohem více společného. V jídle to platí dvojnásob!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste člověka, který jídlo doslova hltá? To byl jistě Beran. Zrozenci tohoto znamení jedí velmi rychle. Nejvíce si pochutnají na masu, které pro ně představuje hlavní zdroj síly. Občas zapomínají na ovoce a zeleninu. A pokud jde o sladká jídla? Položte před ně domácí koláče s borůvkami a talíř bude za pár chvil prázdný! Nepohrdnou pivem i kvalitní pálenkou.

Býk
Není pochyb o tom, že je Býk skutečný znalec jídla. Pokud s ním vyrazíte do restaurace, těšte se na skutečné delikatesy na talíři. V kuchyni se cítí jako doma, experimentuje a potrpí si na čerstvé suroviny. Sladkosti, čokoládu a moučníky doslova miluje, proto by je měl občas vyměnit za ovoce. Láska k jídlu může Býka dovést až k nadváze. Nepohrdne delikatesním koktailem.

Blíženci
Jaký je největší problém Blíženců při stravování? Jejich nezdravý jídelníček. Zbaští, na co přijdou, ale málokdy trpí nadváhou. Jsou totiž neustále v pohybu. V kuchyni jsou hbití a hýří novými nápady. Měli by se vyhýbat pikantním a tučným jídlům. Zbožňují kvalitní čokoládu, šlehačkové dortíky a smoothie. Když alkohol, tak pivo anebo ovocné koktaily a irská káva.


Rak
Pokud máte za manžela Raka, tak víte, že si potrpí na nefalšovanou domácí stravu. Raci by se měli zaměřit na zdravější pokrmy s dostatkem zeleniny, ovoce a ryby. Po sladkých jídlech se dokážou doslova utlouct, indiánky, větrníky anebo tvarohovým koláčem nepohrdnou! Raci milují společnost a dopřávají si kvalitní alkoholické nápoje.

Lev
Nelze pochybovat o vytříbeném jazýčku Lva. Toto znamení se nespokojí s chladným, neokořeněným a nevzhledným jídlem na talíři. Raději bude hlady. Lev si potrpí na masitá jídla a ryby. V kombinaci s exkluzivním francouzským vínem anebo dobrou whiskey, se cítí jako v ráji. Sladkým jídlům příliš neholduje, bojí se o svou štíhlou linii.

Panna
Je až zvláštní, jak mají Panny citlivý žaludek a velké sklony k nadváze. Rádi si dopřejí zdravou vyváženou stravu, ale také ji dokážou rychle vyměnit za sladkou dobrotu. Panna zbožňuje džusy a bylinkové čaje, alkoholu příliš neholduje. Muži mají sklony k nadměrnému pití piva.


Váhy
Kdo miluje jídlo a zbaští prostě vše, co před něj postavíte? Jistěže Váhy, není divu, že se potýkají s jojo efektem. Zrozenci Vah se jen stěží ubrání čokoládovým a ovocným dortíkům. Nejsou velkými příznivci alkoholu, ale když vyrazí do baru, dopřejí si vodku anebo bílé víno. Nepohrdnou horkou čokoládou se šlehačkou a voňavým bylinkovým čajům z nejexotičtějších míst světa.

Štír
Vášeň a touha Štíra se potřebuje maximálně zasytit. Tito zrozenci milují vydatná jídla, kde je hlavní složkou maso. Konzumují nadměrné množství alkoholu, proto je po příchodu z baru dokáže pěkně napálit prázdná lednice. Štíři milují sladká jídla od bábovky po zmrzlinu s ovocem a šlehačkou. A co alkohol? Pivo, hořké destiláty, vodka a gin.

Střelec
Jak se dostat Střelci pod kůži? Exotickými a dálkami vonícími pokrmy v hlavní roli s masem a rybami. V kuchyni jsou mistři vařečky a nebrání se experimentování. Umí se přejídat, ale také nejíst. Není divu, že Střelci často trpí zažívacími potížemi. Toto vzdušné znamení nepohrdne kubánským rumem, kvalitním vínem a pálenkou.


Kozoroh
Věděli jste, že se ve znamení Kozoroha narodila spousta slavných kuchařů? Kozorozi jsou vytrvalí a jídlo si umí patřičně vychutnat. Milují masité pokrmy, zeleninové a ovocné saláty. I když jsou tito zrozenci inteligentní, dokážou to ve společnosti svých přátel s alkoholem pěkně přepísknout. Není to často, ale je to svatá pravda!

Vodnář
Existují dva druhy Vodnářů. Jedlíci držící diety a hubení, kteří se cpou hlavně v noci. Vodnáři milují ovoce a sladká jídla všeho druhu. Potrpí si na tradiční kuchyni, ale mnozí z nich jsou také vegetariáni. Ženy nemají sklony alkoholu, zato muži by se měli brzdit. Milují pivo a kvalitní destiláty, a to ve velkém množství, klidně večer, ráno i v noci.

Ryby
Když vás pozve na večeři zrozenec Ryby, těšte se na tradiční pokrm, který bude dokonalý. Rybičky nerady experimentují a potrpí si na vybranou společnost u stolu. Nutno říci, že mnohé ženy a muži v tomto znamení trpí nadváhou anebo jsou naopak hubené jako lunt. Zbožňují sladké zákusky a domácí buchty. Alkohol pro ně není k životu důležitý.

|<< < 628 | 629 | 630 | 631 | 632

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.