Home - Články - Osvědčené rady bab kořenářek. A podzimní deprese nemají šanci

Osvědčené rady bab kořenářek. A podzimní deprese nemají šanci

vloženo 13. 9. 2018
čas čtení: 4 minuty

Osvědčené rady bab kořenářek. A podzimní deprese nemají šanci

Podzim je období, kdy mnoho lidí upadá do deprese. Pozitivní energií nabité léto pomalu končí a přichází utlumující zima. Přes barevnou rozmanitost, která se v přírodě na podzim vyskytuje, lidem klesá fyzická energie a pozitivní nálada. Je to zapříčiněno tím, že ubývá denního světla a rána, kdy se člověk psychicky připravuje na následující den, jsou mlhavá a ospalá. Ale není třeba si zoufat. Léty osvědčené rady babek kořenářek vás dostanou z podzimních nostalgií a depresí.

sdílet článek na facebooku

Udělejte si čas na svoje blízké a kamarády

Ačkoliv je podzim dobou, kdy se většina z nás podvědomě loučí s létem, není třeba upadat do nepříjemných pocitů. Podzim je totiž dobou vinobraní a sklizně. Dobou, kdy se lidé setkávají a užívají si plody své celoroční práce. Proto se nezavírejte doma. Naopak, vyrazte se svými přáteli na skleničku dobrého vína nebo šípkového čaje do čajovny.

Vykouzlete si podzimní pohodu u vás doma

Na podzim nejvíce negativně na člověka působí úbytek denního světla. To má za následek i horší soustředění a pocit špatné nálady. Přirozeným světlem je ale i oheň. Pokud cítíte, že na vás negativně působí podzimní zachmuřenost, neváhejte a zapalte si u vás doma dostatek svíček. Ještě lépe uděláte, když to budou aromatické svíčky s příjemnou vůní, která vám připomene, že i podzim může mít své kouzlo. Příznivě vám naladí psychickou náladu, a navíc vám příjemně provoní celý dům.



Když udeří podzimní depka, sáhněte po pradávné zbrani

Podzimní depka, neboli špatná nálada z chmurného podzimního počasí, vám může negativně znepříjemnit celé podzimní období. Proto si udělejte radost, kdykoliv máte pocit, že na vás padá podzimní mlha. Můžete si taky váš domov podzimně vydekorovat a obklopit se pestrými podzimními barvami. Pokud ani to nepomáhá, sáhněte po zázvorovém čaji. Ten nejen že příznivě působí na vaší psychiku, ale navíc je skvělou prevencí i proti nachlazení. Pokud zázvoru dvakrát neholdujete, sáhněte po čajích z guarany, maté nebo ženšenu.

Návštěva z druhého břehu

Na podzim jsou si duše živých a zemřelých nejblíže. Právě na podzim slavíme řadu svátků, kdy vzpomínáme na ty, kteří odešli. Jenže chybně si tyto svátky vykládáme, jako smutné. Dušičky rozhodně nejsou svátky určeny ke smutnění, ale k milé vzpomínce na ty, kterým se navršil jejich osud. Vzpomeňte na ně s láskou, a ne se slzami smutku v očích. Na hřbitově se zdržte co nejkratší čas, protože hroby zahalené mlhou často vyvolávají smutné myšlenky. Raději si na své blízké zavzpomínejte ve svém útulném domově, třeba nad rodinným albem a se sklenou dobrého červeného vína.

|<< < 420 | 421 | 422 | 423 | 424

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.