Home - Články - Nov v Blížencích – pozor na pusu!

Nov v Blížencích – pozor na pusu!

vloženo 8. 6. 2021
čas čtení: 5 minut

Nov v Blížencích – pozor na pusu!

První letní Nov nastane zítra, 10. června ve 12:52. Bude se odehrávat nejen ve znamení Blíženců, ale také částečného zatmění Slunce, a proto se bude velmi intenzivní dotýkat oblasti komunikace. Jak můžeme toto novoluní využít a na co si máme dát pozor?

sdílet článek na facebooku

Mnoho nebo málo slov

Blíženci jsou především nositeli komunikace, ať už verbální nebo neverbální. A protože nov je dnem, kdy vyplouvají na povrch nedořešené problémy, vyjeví se u nás všech především problémy s komunikací. Podle založení každého jedince budou naprosto odlišné. U tichých Ryb, introvertních Raků nebo citlivých Štírů se mohou tlaky novu a prstencového zatmění projevit nevůlí komunikovat a uzavřeností v momentech, kdy bychom mluvit měli. U výbušných Beranů, společenských Lvů nebo právě Blíženců, kteří v komunikaci vynikají, se může stát, že řeknou více než by měli a že o slovech nebudou příliš přemýšlet.

Je na místě dát si pozor, nač reagujete na sociálních sítích, kdy je mnohem jednodušší podlehnout emocím a naťukat větu na klávesnici, než kdybyste měli říci totéž člověku do očí. Nedejte se strhnout emocemi a raději počítejte ne do deseti, ale do sta.


Vliv zatmění Slunce

Oslabení sil Luny, které nastává v každém novu, nyní umocní částečné zatmění slunce, konkrétně prstencové, které bude u nás pozorovatelné kolem poledne a skončí těsně před kulminací novu. Komplexně bude pozorovatelné v Kanadě a Grónsku, přesto však se nás tento jev astrologicky dotkne a vyhrotí problémy s komunikací. Na tento den není vhodné plánovat pracovní prezentace, školení, zkoušky, pohovory na nové zaměstnání, rozhovory do médií a účinkování v divadelních představeních. Pokud máte v plánu důležitý rozhovor s partnerem či potomkem, i ten raději přeplánujte na termín o pár dní později nebo dříve.


Láska beze slov

V milostném životě přejděte pro tento den od slov k činům. Pokud chcete miláčkovi či milé věnovat báseň, klidně, ale pokud už ji máte napsanou a víte, že je dobrá. V lásce nám zbývá mnoho prostředků, jak se vyjádřit beze slov: Květiny, společná koupel, objetí, úsměv, oblíbené jídlo, večer při svíčkách, romantická procházka, umění milovat. Se slovy to moc nerozjíždějte. Kutilové, bacha!

Blíženecký nov se zatměním Slunce dává varování, že nemáme do ničeho strkat prsty, ba ani paže, dlaně, či ramena. Pro jistotu tento den neplánujte kutění v dílně a nepouštějte se do prací, s kterými nemáte zkušenosti, neberte do ruky kladivo a už vůbec ne pilu! Lepší bude netahat těžké věci, abyste si nenamohli ramenní a lopatkové pletence. Doporučujeme být hodně venku a zhluboka dýchat. Je třeba dát také pozor na plíce a průdušky, proto jim dopřejte kromě voňavého vzduchu také průduškový čaj z podbělu, tymiánu a bezu. Pokud jste ještě nepřestali se zlozvykem kouření, nejspíš je na to vhodný den. Skvělá bude také koupel se šalvějí a mátou.

|<< < 765 | 766 | 767 | 768 | 769

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.