Home - Články - Nejromantičtější místa světa pro zvěrokruh

Nejromantičtější místa světa pro zvěrokruh

vloženo 8. 7. 2019
čas čtení: 6 minut

Nejromantičtější místa světa pro zvěrokruh

Výběr dovolené je pro mnohé zásadní a klíčový moment. Není se čemu divit, kdo by se nechtěl věnovat zaslouženému odpočinku dle svých tajných přání? Což takhle si vybrat letošní dovolenou podle znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Jak uspokojit temperament, nadšení a činorodost Berana? Přeci nemají rádi, když za ně rozhoduje někdo jiný. Zapomeňte na procházky po Alpách a pokladech historie, k smrti je unudíte. Beran vyhledává sport, dobrodružství, napětí a kapku lenošení. Vsaďte na Las Vegas! Zábavní parky, kasina, kouzelnické show, písečné pláže a vodní sporty! Vyhrát spoustu peněz a ještě se zamilovat, to je k nezaplacení!

Býk
Jak se dostat po kůži smyslné povaze Býka? Dopřejte mu svět přepychu a bude vám zobat z ruky. Vydejte se za elegancí, krásou a vkusem. V romantických zákoutích irských uliček a pohádkového Monaka se možná dočkáte žádosti o ruku. Pohodlí letního domu na pláži podtržené dobrým jídlem a pitím, to je přání Býka!

Blíženci
Nemusíte cestovat ani daleko ani blízko, hlavně ať není nuda. Zážitková dovolená, moře zábavy, dobrodružství, poznání nových kultur a lidí, to je krédo Blížence. Skvěle zapadne do každé společnosti třeba v Dánsku, Austrálii anebo New Yorku. Právě zde se mu nabízí příležitost dobýt kousek světa. Což takhle výlet do džungle anebo potápění s rejnoky?

Rak
Dovolená pro Raka? Lenošení na pláži, voda, gurmánské lahůdky a slunce v zádech. Měsíční děti se postarají o výbornou náladu, i když jsou flegmatici. Pevnou půdu pod nohama naleznou v Chorvatsku anebo Benátkách. Jejich představivost, laskavost a vnímavost se zažhne jako svíce blízko vodních toků, řek či jezer. Prolomí se všechny bariéry a jsou připraveni na cokoliv!



Lev
Být středem pozornosti, smát se a být obletován? Ano. Jen tak si Lev užije nejkrásnější chvíle. Zbožňuje sluneční paprsky, adrenalin, dobrodružství, vybranou společnost a luxus světoznámých resortů, Egypta, Dubaje či Itálie. Síla slunce a zábavy rozpoutá ve Lvu nekonečnou touhu poznávat. V objetí přepychu se projeví jejich vznešenost a podnikavost. Nebojte se, v náručí milované ženy zkrotnou jako malé kočičky.

Panna
Sbalit si kufry a jet na dovolenou na poslední chvíli? To Panny neumí! Skromnost tohoto znamení nezná hranic. Nejlépe se bude cítit v pěkném prostředí venkovského penzionu, kde je klid a soukromí. Ve společnosti zajímavých lidí se Panny podělí o své zkušenosti a navážou pevné přátelské vztahy. Tajně touží po uznání a přitažlivosti. Nejlepší vyhlídky k naplnění snu mají v divukrásném Chorvatsku, nezkrotné Brazílii či perfektnímu Švýcarsku.

Váhy
Snad jsou trošku nerozhodné, ale určitě ne v cestování. Jejich společenská povaha a chuť poznávat nové lidi je jako stvořená pro plavbu zaoceánskou lodí. Cestování si užívají, nestrpí nudu a protivné spolucestující. Jen tak se vloží do zajímavých debat, budou lenošit a možná se oddají nové lásce. Váhy nelákají světoznámá letoviska, ale tajemné krásy Argentiny, Karibiku anebo Číny.

Štír

Zrozenci Štíra si potrpí na dovolenou v rytmu exotiky, dobrodružství a výjimečných zážitků. Nezaleknou se potápění, paraglidingu ani plachtění. Jsou spjati s magickými místy a jejich památkami, možná si myslí, že přijdou na kloub nevyřešené záhadě. Preferují zábavu, poznání a samozřejmě erotiku, bez té by nemohli existovat. Románek na jednu noc není ničím neobvyklým! V Alžírsku, Mexiku anebo Tibetu mají prostor pro své touhy a přání.



Střelec
Které znamení miluje cestování nejvíce? Střelci. Jejich dobrodružná a romantická povaha je žene za novými objevy a zážitky. Jinak by nemohli existovat. Nepotřebují mít jasný cíl cesty, ať je zajímavá a pestrá. Nové obzory, přátelství a třeba i lásku na celý život mohou potkat kdekoli. Jakmile se dostanou do spárů nevšedních zemí, Madagaskaru, Japonska anebo Nového Zélandu, budou hýřit pohodovou atmosférou.

Kozoroh
No jistě, kde ušetřit a skvěle se pobavit? Kozoroh moc dobře ví, jak odpočívat. Přitahují ho nedostižné vrcholy Alp i památky přímořských měst. I na dovolené se touží vzdělávat a zdokonalovat. Lákají ho historické poklady Albánie, Moskvy či Chorvatska. Ideální spojení pro Kozoroha je dovolená ve spojení voda – hory. Kozoroh nehledá adrenalinové zážitky, rád se vrací na oblíbená místa za svými přáteli. Buduje pevná pouta.

Vodnář

Možná se budete divit, ale Vodnář nejvíce ocení poznávací zájezdy. Je nenasytný po historii a kultuře. Hrady, zámky, lenošení na pláži a bujarý noční rej, jen tak bude spokojen. Touží po originálních zážitcích a prahne po romantických chvílích ve dvou. Třeba se mu podaří najít novou lásku v Bahrajnu, Španělsku anebo Itálii! Na to přeci čeká!

Ryby

Zrozenci Ryb preferují místa u moře, idylku a sladké nicnedělání. Sportu se spíše vyhýbají. Když dovolená, tak v rytmu exotiky v pěkném hotelu u moře. Baleáry, Karibik anebo Malta, to je pravé ořechové. Zde rozvinou svou představivost, fantazii a přestanou se chovat jako mučedníci. Ryby rády navazují nová přátelství, která mají dlouhé trvání. S velkou pravděpodobností si s sebou přivezou z dovolené věčnou lásku, i když se jí zprvu brání.

|<< < 518 | 519 | 520 | 521 | 522

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.