Home - Články - Nejlepší energie je zdarma

Nejlepší energie je zdarma

vloženo 2. 5. 2019
čas čtení: 4 minuty

Nejlepší energie je zdarma

Zima letos nebyla příliš dlouhá, přesto nám vzala spoustu sil. Teď v máji je ideální příležitost síly opět načerpat. Otevřete dveře dokořán. Příroda nás čeká s otevřenou náručí a nabídkou nekonečných možností.

sdílet článek na facebooku

Jaro je v plném proudu, příroda se probudila. Je dokonale zregenerovaná. V zimě odpočívala a nabírala síly. Rostliny zalezly pod zem a zvířata do svých zimních pelechů. A co my? Odpočívali jsme a jsme dostatečně zregenerovaní? Pokud ne, je nejvyšší čas s tím něco udělat.

Vzpomeňme si, na co jsme možná během zimy zapomněli. Na sytě zelenou barvu trávy a modř nebe, na slunce, stromy a čerstvý vzduch, na vůně, barvy a zvuky, a také na vodu a déšť. To všechno je v nabídce, jen si někdy nevšimneme.

Milujeme přírodu, protože nás nabíjí energií

Příroda dokonale vytváří v každé době to, co zrovna potřebujeme. Musíme mít oči otevřené. Abychom uviděli zázraky a mohli jim podlehnout. Láska k přírodě je v každém z nás. A příroda je tu pro všechny.

Způsobů dobíjení je mnoho a každému vyhovuje něco jiného. Vrhněme se na to. Kombinujme, zkoušejme, ověřujme a důvěřujme. V nabídce je vše zdarma, bezpečně a v nekonečném množství. Obnovitelná energie, kterou každý z nás, ať už si myslíme cokoliv, potřebuje k životu.


Vybírejme si místa plná energie. Všechna nejsou stejná. Vylezme na kopec. Jděme k řece nebo k rybníku. Vystavme se slunci. Nemusíme zrovna jezdit k moři. Zdravější to bude v přirozeném podnebném pásmu, kde žijeme.

Nabídka je lákavá

Slunce – pro tento lék stačí vyjít ven. V noci bychom měli spát, ve dne si užít denního světla. Voda – pijme ji z přírodních pramenů. Omyjme si obličej, je to lepší než lahvičky v koupelně. Vzduch – dýchejme zhluboka. Vyjděme na procházku nebo si zaběhat, vyčistíme i hlavu.

Čerpejme blahodárnou sílu a léčivou energii stromů. Jejich blízkost uklidňuje a nabíjí. Objímejme je, seďme pod nimi, tiskněme se k nim. Nejvhodnější jsou duby a borovice.

Říká se, že drahokamy jsou léčitelé lidských duší. Můžeme si ale venku najít i obyčejný nahřátý kámen. Pokud se nám místo a kámen líbí, neváhejme. Dotýkejme se ho nebo si na něj sedněme.



Venkovní vůně patří k životu, i když je ani nevnímáme. Mohou nás ráno nabudit, po náročném dni uvolnit, nebo nám jen příjemně zvednou náladu.

Choďme bosi, příznivě to působí na reflexní plošky chodidel a ovlivňuje jednotlivé orgány a celý organismus.

Nepřekonatelný zdroj

Nejlepším nábojem je láska. Je jedno, zda se zamilujeme do jarního slunce, do nějakého člověka, nebo zda objevíme novou lásku ke koním, ježdění na koloběžce nebo k cestování po vlastech českých. Zaručeně nás to nabije energií, která jen tak nevyprchá!

Vnímejme rytmus roku a své vnitřní hodiny, spojení s přírodou nás doladí. Tak můžeme využít energii v ní. Požádejme a poděkujme. Příroda je živý organizmus.

|<< < 495 | 496 | 497 | 498 | 499

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.