Home - Články - Milování v přírodě podle zvěrokruhu

Milování v přírodě podle zvěrokruhu

vloženo 8. 8. 2018
čas čtení: 5 minut

Milování v přírodě podle zvěrokruhu

Žhnoucí letní dny a vlahé noci vábí k milování v přírodě. Každé znamení zvěrokruhu se na milostné hrátky pod širým nebem dívá jinak, ale najdou se místa, kde každé znamení řekne přece jen ano. A jaké ideální místo je to vaše?

sdílet článek na facebooku

Berani milují plápolání táboráku
Berani jsou znamením ohně a síly. Ale také mají romantickou duši a nepohrdnou žádným dobrodružstvím. Vůně táboráku a možnost sledování odrazu plamenů na kůže své lásky, to je tedy opravdu jak se patří rozvášní. Jejich výkon si pak s plameny v ničem nezadá, ani s žhavými uhlíky.

Býk volí piknik
Býci jsou především požitkáři, a i sex je pro ně oblíbeným rozmazlováním. Pokud už je bude vábit laškování v přírodě, pak ideálně na piknikové dece, někde docela v ústraní mezi dobrotami a dobrým pitím pro správné naladění. Stejně tak královsky se ale dovedou chovat ke svému protějšku.

Blíženci si dají líbit pobřeží

Blíženci jsou znamením vzduchu a nejlépe se cítí na otevřeném prostranství, kam může i vítr. Dělá jim dobře sledovat při vášnivé zábavě stejně vášnivý pohyb vln a kombinovat ho se sněním, čichovými i sluchovými vjemy. I při milování budou nápadití a rádi vyzkoušejí vícero poloh a vícero míst.

Rak si dá líbit studánku

Raci jsou do jisté míry stydliví a do velké míry láskyplní. Milují intimní spojení, a právě to se jim báječně podaří navázat na magických místech, třeba těch, kde prýští léčivé prameny a kde se nacházejí tajné lesní studánky. Tady budou moci rozehrát jemné struny své sexuality.


VYKLUBE SE Z VAŠEHO FLIRTU OSUDOVÁ LÁSKA? Dám vám odpověď, zabývám se astrologií partnerských vztahů! Volejte na t. 906 701 701 a žádejte paní Barboru!


Lvi mají rádi sluneční paprsky
Lvi mají velký sex apel a rozpaky příliš netrpí. Při milování se rádi nechávají hýčkat nejenom svým partnerem, ale i žhavými slunečními paprsky, které dovedou laskat každičké zákoutí jejich pokožky a které umí rovněž pořádně rozpálit. Pak budou jejich spojení připomínat velkolepé sluneční erupce.

Pannu zláká obilí
Pannu milování na veřejnosti dvakrát neláká, protože dá na to, co si druzí pomyslí, ale najdou se i výjimky. Prostopášné myšlenky ji často mohou napadat, míjejí-li zlátnoucí pole, v kterých by se dalo ideálně skrýt a dovádět po vzoru předků. Polohy mají rádi tradiční a výdrž obdivuhodnou.

Váhy nepohrdnou poryvy větru

Váhy mají romantickou a nespoutanou duši. Jsou velmi citliví k různým vjemům, a zatímco poryvy větru zaženou většinu lidí do domovů, je to láká naopak spíše k odhazování svršků a užívání si pěkně divoké milostné jízdy. Oblíbené jsou pro ně polohy, které jim umožní dostatek volnosti i vzrušení.

Štíra fascinuje vodopád

Štíři jsou ochotni se milovat téměř kdekoliv, jen když přeskočí jiskra. Jsou velmi vášniví a živočišní, jako afrodiziakum na ně mohou působit třeba vodopády, které jsou jejich spřáteleným vodním živlem a obdobně mocným jako oni, když mají v náručí svou drahou polovičku.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Střelci se nechají unést západem nebo východem Slunce
Střelci jsou sice ohnivci, ale ne vždy musí hořet naplno, potrpí si i na romantické doutnání a hloubku. Obojí v sobě spojuje východ nebo západ Slunce. Plejáda barev na obloze stejně jako hluboký pohled do partnerových očí – to berou. Umí se zcela ponořit do jedinečnosti daného okamžiku.

Kozoroh se uchýlí do lesa

Kozorozi jsou i v horkých letních dnech venku zdrženliví, ovšem vůně lesního vzduchu v kombinaci s měkkým mechem, a hlavně absencí lidí okolo, to všechno může udělat své a oni se vrhnou svému protějšku do náručí sami a budou klidně těmi, kdo udávají jako divoženky milostný tón.

Vodnáři hlasují pro hvězdnou oblohu

Vodnáři jsou volnomyšlenkáři a snění pro představuje podstatnou část milostných zážitků. Milování si proto maximálně užijí pod hvězdnou oblohou, kdy mohou na vlně rozkoše vystoupat skutečně až k jednotlivým zářícím souhvězdím. Jednou pro ně rozhodně nebude dost.

Ryby přitahuje rybník

Ryby jsou něžné, ale zároveň touží dokazovat okolí pravý opak. Místo, kde najdou správné naladění je pro ně spojeno s vodou a nemusí jít o žádné velké plochy. Docela jim postačí rybník, maskování mezi doutníky a vysněná bezpečná náruč, v které zažijí nezapomenutelné okamžiky.

|<< < 410 | 411 | 412 | 413 | 414

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.