Home - Články - Měsíční horoskop na červen 2018

Měsíční horoskop na červen 2018

vloženo 31. 5. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na červen 2018

Šestý měsíc je tady! Červnové energie budou velmi silné a divoké. Proto se nenechte překvapit náhlými obraty ve vašich životech. Jednou budete dole, druhý den nahoře, ani nebudete vědět, jak se to všechno seběhne. Základním poselstvím ale je – naučte se kompromisům, bude se vám to hodit i do budoucna. Vyvrcholení června se dočkáte s úplňkem na konci měsíce, tak se na něj připravte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, konfliktní Mars se vzdal své napěťové kvadratury, tudíž by pro vás mohl být červen klidnějším měsícem. Společenský život a u nezadaných i láska, mají v tomto období mnohem příjemnější podobu. Řítí se k vám množství společenských příležitostí a pro svobodné mnoho vášně – milostný život hraje prim! Partnerské smluvní vztahy... Více ZDE!

Býk

Milí Býci, červen vás nabádá k tomu, abyste uzavírali nové známosti a přátelství, což je patrné především ve dnech od 13.června. Nicméně situace se má pak tak, že váš zájem není dost intenzivní a tudíž zase rychle pomíjí. Podobné zvraty prožíváte i v oblasti financí. Stále něco kupujete a může se stát, že vás to rychle omrzí. Proto také... Více ZDE!

Blíženci

Milí Blíženci, aktuální působení planet vám přináší do tohoto měsíce uspokojivou vizi. V lásce se velmi daří nezadaným, tudíž je v éteru seznámení, a rovněž zadaní mají tendenci neustále vymýšlet nějaké aktivity posilující vztah. Aktivita stoupá díky trigonu Marse na vaše Slunce, Merkurovi jakožto svému vládci na svém vlastním... Více ZDE!


JE TO TEN PRAVÝ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu na t
. 906 701 701


Rak
Milí Ráčci, červen vám přeje hlavně v oblasti rodinných a přátelských vztahů. Jupiter je příznivě nakloněn k Merkurovi, který je od 12.června ve vašem znamení, tudíž vás nesmírně obohacuje čas, který trávíte zejména s dětmi. Psychická podpora je pro vás nyní důležitá, jelikož v práci se to až tak pozitivně nejeví. Samá zátěž a z toho... Více ZDE!

Lev

Milí Lvíčci, hvězdy signalizují, že tohle období je pro vás trochu náročnější. Mezilidské vztahy a vztahy v rodině nejsou velká hitparáda a často se nacházíte v nepříjemném rozpoložení. Vlivem opozice Marse jste více podrážděni a svým impulzivním chováním můžete dojít k úrazům, či ke ztrátě peněz. Dokážete rychle... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, červnové období se pro vás jeví jako čas větší zodpovědnosti. Máte povinnosti a děláte si někdy velké starosti, které se vám může dařit překonat, pokud se na ně nebudete tolik upínat a občas si i vydechnete. Zejména ve dnech 1. - 2.června, kdy Luna zvýšeně přeje relaxu a zábavě, neváhejte a odstartujte měsíc tím, co je vám příjemné! Vaše vládnoucí planeta Merkur je od 12.června v souladném... Více ZDE!

Měsíční tarot - ČERVEN. Zjistěte, čeho byste se měli v červnu vyvarovat a čemu jít naproti, abyste nepromeškali jedinečnou příležitost! Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu! Vytáhněte si svoje 3 karty z pohodlí domova a získáte výklad připravený profesionální kartářkou.

Váhy
Milé Váhy, tenhle měsíc vás provázejí dost houpačkovité tendence. Vesmírní aktéři hrají přetahovanou a u vás vzniká nerozhodnost, co je v dané chvíli lepší udělat. Může vás nyní bavit taktizování, a to zejména vůči opačnému pohlaví, se kterým nyní prožíváte občasné rozpory a vy si to nechcete nechat líbit. Holt vaše vládkyně... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, máte před sebou měsíc, ve kterém se vám může v mnoha věcech dařit. Planetární energie nyní lákají do vaší cesty spřízněnou duši či lásku, jenom se musíte více dívat kolem sebe! Jestli však nečekáte vyloženě na lásku a raději byste brali lepší práci, máte šance na vhodné příležitosti. Přízeň hvězd je vidět ... Více ZDE!

Střelec

Milí Střelci, červnové vlivy planet jsou hodně smíšené. Mars vás sice nabíjí fyzickou energií, ale na druhou stranu situaci sabotuje Merkur, který je do 12.června v opozici na vaše znamení. Vlivem této záškodnické vibrace se necítíte úplně fit po stránce nervů a práce vám teď přidělává spíše starosti. Padá na vás stres a... Více ZDE!



Kozoroh

Milí Kozorozi, v tomto měsíci očekávejte více překážek, o které se snaží určití planetární pokušitelé dorážející na vašeho vládce Saturna sídlícího ve vašem znamení. Umíněná Venuše tropí do 13.června nesnáze a testuje zejména vás, kteří žijete v manželském vztahu. Východisko hledáte možná někde venku, a to v podobě nových... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, červen není zrovna vaším měsícem s velkým M. Máte toho dost po mnoha stránkách a jste z toho stále více vyčerpáni. Slabší se od 13. června jeví rodinná sféra, objevují se potyčky ohledně vašeho partnera, takže vás v podstatě vyčerpává hlavně to, že mezi ním a členy rodiny dochází k nesouladu. Vaše vodnářská nátura... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, jako velmi dobrosrdečné a lehce ovlivnitelné znamení se tento měsíc můžete potýkat s osobami, které se sice tváří mile, ale za vašimi zády sejmou masku. Zvyšte pozornost a vnímejte více, jak se k vám lidi chovají, mohou na vás ušít boudu. Může být s vámi tedy manipulováno, tudíž je pro vás v červnu důležité... Více ZDE!

Autor článku

|<< < 390 | 391 | 392 | 393 | 394

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.