Home - Články - Měsíční horoskop lásky na únor 2019

Měsíční horoskop lásky na únor 2019

vloženo 29. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na únor 2019

Odhalte svůj milostný život v kartách! Prozrazují, jestli vás v chladných měsících dostatečně zahřeje vášeň i něha. Jak se vyvine váš vztah nebo jaké máte šance při hledání vaší osudové lásky?
sdílet článek na facebooku

Beran
V první polovině měsíce rozhodně nejste žádní beránci. Naopak je vás všude plno a svými rohy umíte nepříjemně potrkat. Zkuste energii využít neškodně. Když miláček nemá chuť na milování, jděte si zaběhat. Přece mu nemůžete vyčítat únavu nebo bolest hlavy. Věřte tomu, že od 14. se atmosféra vylepšuje a příležitostí k tulení bude mnohem, ale opravdu mnohem víc. Což platí i pro ty dosud nezadané. Jen byste si neměli dělat zbytečné naděje hned kvůli prvnímu sympaťákovi, co vám vstoupí do cesty.

Býk
Valentýnský měsíc nemůže být jiný než naplněný romantikou. Dokonce to platí pro Býky, kteří jsou zatím beznadějně svobodní. Vesmír chystá jedno seznámení za druhým, takže nebudete vědět, jakému ctiteli či ctitelce dát přednost. Navíc nepůjde o ledajaký flirt či románek. Když už s někým začnete randit, potom jde o známost s velkými šancemi na společnou budoucnost! A jak na tom budete ve vztahu? Tam byste měli přejít od fantazírování k činům. Přece se nebudete trápit, co by tomu řekl protějšek.

Blíženci
Blížencům je tulení dané tak nějak od přírody. Proto se není čemu divit, když vás únor zastihne v obětí s velmi atraktivním člověkem. Bohužel to ne vždy bude oficiální protějšek, což už může být trochu problematické. Sice se tváříte, že jde o pouhou fyzickou záležitost, do níž se city nepromítají, ale nevěříte tomu ani vy sami. Milostný trojúhelník nebudete moci skrývat věčně! Singles si nemusí odepírat nic, co štědré hvězdy nabízí. Po dlouhých týdnech intimního půstu prožíváte lukulské hody.

Rak

Milí Ráčci, po citově chladném lednu se stěží dostáváte zpátky do kondice. Jste nejistí a svou vnitřní nerovnováhu skrýváte smyslem pro humor, který je ne vždy správně namířený. Pozor na sarkasmus a strefování do partnerových slabin. To by bylo hned po milostných radovánkách. Ukažte raději ochranitelskou tvář. Vždyť ve vás dřímá obrovský rezervoár něhy i vášně, stačí jim dát prostor. Tato taktika se osvědčí v dlouholetých vztazích a manželství. Svobodní díky jemnosti přivábí zajímavou kořist.



Lev
Milí Lvíčci, tentokrát byste měli zapojit mozkové závity a začít přemýšlet o tom, čím byste okořenili dlouholeté partnerství. V poslední době vás nepojí žádné volnočasové aktivity, ale pouze starosti. Zajistěte hlídání pro své ratolesti a užijte si večer v páru, nebo dokonce naplánujte romantický víkend. Fantazie pracuje na plné obrátky a byla by škoda nedát jí prostor. Nestarejte se o to, co si pomyslí sousedi, štěstí v lásce je mnohem důležitější. Singles by měli častěji vyrážet do společnosti.

Panna
Nenechte si nikým a ničím namluvit, že před vámi drahá polovička něco tají. Trocha žárlivosti by vás mohla vyburcovat k akci, ale zase to nepřehánějte. Zkuste na chvíli vyřadit rozum a řiďte se více tím, co žádá vaše tělo. Hoďte se do gala a nebojte připravit večer, jaký se zapíše do historie. Už delší dobu vám nějaký hříšný nápad leží na duši, tak proč si nenajdete čas nebo snad odvahu na jeho realizaci? Miláček se nechá rád překvapit nějakou hříšnou představou. Rozhodně to není žádný puritán.

Váhy
Nezadané Váhy jsou zaskočené tím, jaké pozornosti opačného pohlaví se jim najednou dostává. Říkáte si, že to není samo o sobě a raději se držíte zpátky. To je velká škoda! Užívejte si plodné období, kdy můžete mít, cokoliv si zamanete. Osobité kouzlo funguje jako magnet, díky němuž se dveře od ložnice netrhnou. Že už máte nějaké závazky? Potom nasměrujte sex-appeal na stávající partnerství. Protějšek se nenechá dlouho přemlouvat k nezvyklé intimní aktivitě. Vzájemně si plníte svá tajná přání.

Štír
Do poloviny února nezbývá zadaným Štírům nic jiného, než se obrnit trpělivostí. Zdá se vám, jako byste s protějškem neměli nic společného, což se odrazí i na intimním životě. V posteli se nemůžete sehrát a místo vášnivého výbuchu končíte spíše trapným tichem. Hlavu vzhůru. Poslední dekáda vám spraví chuť a vy během ní doženete, co jste v uplynulých dnech zameškali. A jak na tom budou singles? Ti by měli hledat spřízněnou duši při volnočasových aktivitách. Aspoň budete mít jedno pojítko jisté.



Střelec

V lásce se může situace otočit o sto osmdesát stupňů z minuty na minutu. Vesmír slibuje setkání s člověkem, jehož osobité kouzlo vás uhrane. Nedokážete myslet na nic jiného a chcete mu být neustále nablízku. Zatímco singles si mnou ruce, zadaní čekají nějaký zádrhel. Ať jste o nevěře mluvili vždy odmítavým tónem, tentokrát si říkáte, že pro jednou by se snad nic nestalo. Potíž je v tom, že by nezůstalo u jediného setkání. Pozor, aby nešlo o pouhé erotické poblouznění. Má dotyčný i jiné kvality?

Kozoroh
S Valentýnskou oslavou klidně pár dní počkejte, protože to pravé porozumění přijde až ve druhé polovině února. Vychutnáváte si partnerskou souhru, kdy vám to ladí jak v diskusích, tak při milování. Máte pocit, jako byste se do sebe dokázali skutečně ponořit a stačí jediný pohled k pochopení, co potřebujete ke štěstí. Není se čemu divit, když odvoláte původní program a místo toho vyrazíte jenom v páru na nějaké výsostně romantické místečko. Každá hodina ukradnutá pro lásku se v úterý počítá.

Vodnář

Milí Vodnáři, jste skutečně jako velká voda, před níž se nikdo neukryje. Společenská nálada vás žene na nejrůznější kulturní a sportovní akce, kde se seznámíte s mnoha zajímavými tvářemi. Jen si předem určete, koho vlastně hledáte. Abyste nelitovali, že jste skončili v posteli se sexy protějškem a druhý den nepoznali sympatickou duši, s níž byste si uměli představit budoucí rodinný život. Zadaní se doma moc neohřejí, ale od protějška očekávají naprostou věrnost a připravenost, kdy se jim zlíbí.

Ryby
Ryby nevypadají na první pohled nijak extravagantně, o to víc by překvapil pohled do jejich fantazie. Ta v únoru funguje na plné obrátky a pokud by bylo na vás, promilovali byste celý měsíc. Zadaní se nemusí nijak limitovat, protože protějšek bude změnou vašeho naladění příjemně zaskočen. Jediné, s čím si musíte dělat hlavu, bude péče o ratolesti. Nemůžete se přece celý den zavírat v ložnici. Domluvte pro ně hlídání na víkend a vychutnejte si nerušené chvíle něhy. Potřebujete je oba jako sůl.

|<< < 463 | 464 | 465 | 466 | 467

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.