Home - Články - Měsíční horoskop lásky na prosinec 2019

Měsíční horoskop lásky na prosinec 2019

vloženo 28. 11. 2019
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na prosinec 2019

Chcete vědět, co vás v předvánoční době čeká v lásce? Trápí vás zamotané vztahy, rozchody nebo platonické lásky? Přečtěte si náš velký měsíční horoskop lásky a budete v tom mít jasno!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste zvyklí, že máte v lásce cestičku ušlapanou. V prosinci se bohužel automatický úspěch nekoná. S opačným pohlavím si nerozumíte a místo, abyste nad tím mávli rukou, děláte z komára velblouda. Ne každé rande dopadne podle představ, ale věřte, že svého osudového partnera brzy poznáte. Nezapomeňte, že i v citovém životě by měl hrát významnou roli rozum. Jinak se ráno proberete vedle člověka, kterého byste si normálně jako protějšek nevybrali. Zkuste se raději zabavit méně riskantní aktivitou.

Býk
Závěr roku symbolizuje milostné žně, kdy můžete nasbírat spoustu kontaktů i nezapomenutelných zážitků. Flirtujete, bavíte se a nutně se na nikoho nevážete, i když vás vánoční kouzlo dříve nebo později dostihne. Mnoho svobodných se nakonec rozhodne zakotvit v přístavu vážného vztahu. Nejpozději s odbíjející půlnocí. Do té doby vás baví navštěvovat večírky a zkoušet, s kým by vám to mohlo notovat alespoň v posteli. Zadaní probudí ve svém miláčkovi žárlivost. Aspoň tím rozbouráte zajetý stereotyp.

Blíženci
Zkraje měsíce vám vyhovuje, že vám ruce nesvazuje žádný oficiální vztah. Užíváte si početné vánoční večírky, flirtujete se sympatickými protějšky a sbíráte telefonní čísla. Nemáte ale v plánu nikomu telefonovat. Svobodný vítr ve vlasech je přesně to, co potřebujete. Poslední adventní dny ovšem zabrnkají na romantickou notu. Navíc potkáte osůbku, která vaše razantní názory převrátí vzhůru nohama. Ve vztahu to vypadá na Vánoce prožité v něžném obětí. Lepší dárek si pod stromeček nemůžete přát.

Rak
Mohli byste mít několik protějšků na každém prstu, ale vy jste si vybrali mnohem vyšší ligu. Zakoukali jste se do člověka, který nepatří mezi laciné zboží. Právě to se vám na něm líbí. Počítejte s tím, že bitva o srdce vysněného protějšku je náročnou disciplínou vyžadující spoustu času i energie. Na druhé straně hvězdy jednoznačně neříkají, že neuspějete. V manželství se blýská na harmonické svátky. Letos si dáte obzvlášť záležet, aby si spřízněná duše připadala rozmazlovaná nejenom o stromečku.



Lev
Navzdory mrazivému počasí to ve vztahu Lvů dost jiskří. Nedokážete ovládnout temperament a jednáte podle rčení co na srdci, to na jazyku. Kvůli tomu hrozí tiché Vánoce nebo naopak italská domácnost. Je vám to líto, ale nechcete se omlouvat jako první. Opravdu si chcete kazit nejkrásnější období roku kvůli takovým malichernostem? Raději si dejte o pár kousků cukroví nebo hltů vaječného koňaku víc. Obalíte si nervy a ještě k tomu popustíte uzdu skrývané vášni. V posteli vybijete emoce bez výčitek.

Panna
Zrozenci Panny se mohou těšit na skutečně štědré Vánoce. V lásce se blýská na krásné časy po boku nového partnera! Otevřete se seznámení s člověkem, kterého vám dohazují kamarádi, případně se porozhlédněte po ideální polovičce na vánočním večírku. Jak bude vypadat prosinec v manželství? Pokud ovládnete puntičkářské chutě, budete si vyměňovat vzájemné komplimenty. Zaměříte se na vizáž, a to nezůstane bez odezvy. Miláček si uvědomí, proč se do vás před lety zakoukal. Neuškodí mu trocha žárlivosti.

Váhy
Nové partnerství získá první trhliny. Z očí vám sklouznou růžové brýle a zjišťujete, že drahá polovička není úplně bez chyby. Nelíbí se vám její puntičkářský přístup, který kazí harmonickou sváteční atmosféru. Zatněte zuby a vydržte. Poslední prosincové dny mezi vás vrátí dřívější pohodu. Dlouholeté vztahy si musí zvyknout na to, že spolu tráví víc času, než jsou v průběhu roku zvyklí. Zkuste se na sebe tolik nemračit a víc se milovat. To pomůže obrousit hrany. Během sexu se totiž nepohádáte.

Štír
Hvězdy nevylučují osudové seznámení, ale jedním dechem varují před špatným výběrem! V prosinci se ukáže několik zajímavých tváří a určitě byste se neměli upínat na tu první. Poslechněte hlas svého srdce, ovšem nevylučujte ani rady svého rozumu. V opačném případě byste mohli opakovat stejnou chybu, kvůli níž jste ukončili poslední vztah. Dlouholetá partnerství čeká perný měsíc. Nemějte od své spřízněné duše přehnaná očekávání. Potom vás může překvapit jen mile. Vánoce přece nejsou jen o dárcích.



Střelec
První dvě prosincové dekády dávají Střelcům zabrat. Zadaní se s protějškem podezřívají z nevěry. Pokud se máte na něčem shodnout, jedná se o nadlidskou disciplínu. Zatněte zuby a vydržte. Těsně před Štědrým dnem se atmosféra zlomí a vy si uvědomíte, že se navzdory všem odlišnostem stále milujete. U stromečku si nejenom vyměníte dárky, ale také hromadu polibků. Nejlepším prezentem pro spřízněnou duši jste vy sami. Nebojte se ozdobit rudou mašlí a překvapit ho jako pomyslná třešnička na dortu.

Kozoroh
Vánoční romantickou komedii prožijí Kozorozi na vlastní kůži. Nebojte se být režisérem milostného štěstí a odstartujte první klapku tohoto životního bijáku. Venuše je s vámi za jedno a přeje zadaným i singles. Dokonce i dlouholetá manželství zavzpomínají na dobu, kdy bez spřízněné duše nedokázali udělat jediný krok. Opět to mezi vámi jiskří a vychutnáváte si vzájemné tělesné teplo. I v hektickém programu si najdete posvátnou chvíli pro lásku, kterou nesmí nikdo narušit. Priority jsou jasně dané.

Vodnář
Prosincová láska nevypadá perspektivně. Hned zkraje měsíce můžete objevit atraktivního člověka, který si vás získá. Bohužel bláznivé zamilování vystřídá rychlé vystřízlivění. Zjistíte, že nová známost má k upřímnému citu hodně daleko. Nenecháte se materiálně využívat a raději strávíte svátky sami, než s nějakým filutou. Zadaní by se neměli s partnerem pouštět do diskuse ohledně financí. Zkuste se naladit na romantickou strunu a říkejte si, nějak bylo, nějak bude. Nejen penězi živ je člověk.

Ryby
Někdo vám padne do oka a výjimečně se nebojíte udělat první krok. Tentokrát jste přesvědčeni, že jde o osudovou známost a nechcete si nechat vypálit rybník konkurencí. Dravost nechybí ani zadaným Rybám. Převezmete iniciativu a zkusíte dostat dlouholetý vztah zpátky do kondice. V posteli jste neuvěřitelně vynalézaví, což miláčka trochu vyděsí. Říká si, kde jste se všechny novoty naučili. Nemusíte odpovídat na všechny jeho otázky. Ať si láme hlavu a uvědomí si, že jste pořád atraktivní kousek.


 

|<< < 563 | 564 | 565 | 566 | 567

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.