Home - Články - Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2021

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2021

vloženo 29. 3. 2021
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na DUBEN 2021

Bude vás stávající vztah rozkvétat jako dubnová příroda, nebo konečně potkáte svou životní lásku? Otázky, které jsou pro mnohé z nás nejdůležitější na světe! V měsíčním horoskopu lásky zjistěte, co vás čeká a na co se máte zaměřit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Aprílová nálada přináší Beranům spoustu zajímavých chvil, na které budou ještě dlouho vzpomínat. Seznámení s opačným pohlavím rozhodně nezapadne do přihrádky s nápisem - obvyklé. Stejně tak vývoj nové lásky nebude patřit k průměrným. Poněkud divoký průběh měsíce vygraduje v poslední dekádě, kdy se do čerstvých známostí vkrade nedůvěra. Na takové chování si moc dobře uvědomujete svou cenu. Již existující vztahy prožívají zkraje dubna skvělý čas. Klíčovými slovy jsou vášeň a boření stereotypů.

Býk
Aktuální konstelace vás svede dohromady s člověkem, který je z naprosto jiného těsta. Pokuste se o svém románku nepřemýšlet a věřte osudu. V opačném případě vás myšlenkové pochody táhnou k rozchodu, ale fyzická přitažlivost velí pro další společně strávenou noc. Hvězdy radí netlačit na pilu - nějakou dobu potrvá, než si všechna pro a proti porovnáte v hlavě. Ani fungující páry nečeká stereotypní období. Střídají se dny spalující vášně s chvílemi, kdy vám protějšek vůbec nepřipadá atraktivní.

Blíženci
Těšíte se na nové příležitosti k seznámení a jdete jim v ústrety. Kněžka lásky bohužel nevytváří takové podmínky, abyste si nadšení udrželi dlouho. Do 13. prožíváte vášnivé okamžiky a vznášíte se v sedmém nebi, poté ale citový barometr klesá. Nezadaní se zakoukají do upřímného člověka, což jim na začátku vztahu imponuje. Také ale existuje riziko, že si dotyčného pouze idealizujete a za pár týdnů vám z očí spadnou růžové brýle. Raději se držte při zemi, aby procitnutí nebylo příliš bolestivé.

Rak
První polovina dubna je pro Raky toužící po lásce zkouškou trpělivosti. Nedostává se vám ničeho, po čem srdce nebo tělo lační. Teprve po 14. dubnu začíná Venuše spolupracovat a naděje na rekonvalescenci milostného života stoupají. Nestraňte se společnosti a zapracujte na své sebedůvěře. Upravený zevnějšek pomůže cítit se před opačným pohlavím atraktivněji. Singles jsou po dlouhém období půstu natěšení, což je motivuje k aktivnímu přístupu. Vyměnit si s někým telefonní číslo je najednou hračka!


Lev
V dubnu nezapomínejte na to, jak vysoká je vaše cena. Při hledání spřízněné osůbky vystupujete sebejistě a přímě, na vytáčky si nepotrpíte. Do 13. dubna si ovšem vychutnáváte romantické splynutí duší, které je vzrušující jako jízda na horské dráze. Venuše dokonce slibuje i nákladné dary! Ve druhé polovině dubna se ale situace obrací a vám se zdá, že to byl jen špatný aprílový žertík. Pokud vás nový objev tahal za nos, rozlučte se s ním dřív, než to udělá on. Zasloužíte si někoho serióznějšího.

Panna
Milé Panny, vstup do čtvrtého měsíce roku je poznamenaný touhou po troše vřelého citu. Tak moc byste k sobě chtěli získat partnera, až to působí zoufale. Není divu, že snaha najít drahou polovičku nikam nepovede. Od 14. se situace obrací a Venuše přináší více možností, jak se dostat do společnosti správných lidí. Roste radost ze života a šance na upřímný vztah. Okolo 23. vytáhněte nový objev někam za sportem, ale pozor - meze jsou ještě chladné. Mějte raději připravené útulnější hnízdečko lásky.

Váhy
Nezadané Váhy jsou spokojené se svým stávajícím statusem. Volnost vám dělá dobře. Užíváte si každý den naplno a přijímáte plnou náručí všechno, co vám nabízí. Nebráníte se žádným novinkám v milostném životě. Flirtujete, seznamujete se a nevadí vám ani románky na jednu noc. Od 22. dubna se konstelace zhoršuje, pozor na arogantního člověka a odlišné představy o případném vztahu. Jak to budou mít zařízené Váhy v páru? První dvě dekády bojujete s partnerovou upřímností, která ne vždy přijde vhod.

Štír
Na začátku měsíce bojujete s nízkým sebevědomím. Podceňujete se a máte pocit, že vás v lásce nic hezkého nečeká. Už brzy vás Venuše vyvede z omylu! Nová známost je totiž na spadnutí a rozhodně nebude patřit mezi ledajaké. Afrodité slibuje citlivou osobu, která nemá za cíl zranit vaše nitro. V manželství to je o poznání jiná káva. Důvodem častých rozepří se stávají peníze. Protějškova rozhazovačnost vám na dobré náladě nepřidává. Není divu, že pak nemáte náladu vyhledávat společné intimní chvíle.


Střelec
Duben je symbolem dobré nálady, která naštěstí neskončí pouze aprílovými žertíky. Konstelace slibuje setkání se sympatickým člověkem, díky němuž budete mít úsměvů na rozdávání. Váš nový objev překypuje energií a miluje divokou jízdu životem stejně jako vy. Podporuje vás, hýčká a hlavně vymýšlí program přesně podle vašeho gusta. Zadaní vedou v prvních dvou dekádách žabomyší války. Vzájemně si oplácíte stejnou mincí, takže to na manželskou pohodu rozhodně nevypadá. Přitom oběma jde právě o tu!

Kozoroh
Do poloviny měsíce počítejte s negativním postavením Venuše, která jakoukoliv snahu na milostném poli spolehlivě zadupe. Šetřete energií i nápady, protože tendence najít lásku nikam nepovede. Teprve od 14. se situace začne zlepšovat. Místo nevyhovujících protějšků se rázem objeví jeden, který by stál minimálně za hřích. Již existující páry by se v poslední dekádě měli vyhnout malicherným sporům. Na miláčkovi vidíte samé mouchy a bohužel nešetříte kritikou. Přitom oba potřebujete hlavně chválit.

Vodnář
Láska v tomto měsíci ukáže hlavně své šálící schopnosti. Zakoukáte se do iluze, která se bude s přibývajícím časem dostávat na denní světlo. Prozření je bolestivé a mnohdy zjistíte, že se svým objevem už nechcete mít nic společného. Rozchod je ideálním řešením a vězte, že přebolí rychleji, než myslíte. Pro jedno kvítí slunce nesvítí a hvězdy pro vás mají v záloze někoho lepšího! Zadaní Vodnáři by měli v dubnu ukázat vlídnou tvář. Sebejistota se hodí, ale nemusíte ji budovat na milovaném člověku.

Ryby
Milé Rybky, v dubnu vyslechnete spoustu věcí, které vás nepotěší. Na druhou stranu je lepší uvědomit si je teď, než kvůli nim ztratit něco cenného. Do citového života budou mluvit blízcí lidé v čele s vašimi přáteli. I když vás jejich slova nehladí po duši, právě proto byste jim měli věnovat pozornost. Druhá polovina měsíce slibuje nezadaným známost s upřímným člověkem. Nabízí vám stabilní zázemí i laskavé srdce. Najednou jste plni energie a chuti něco podniknout. Každý den vymýšlíte něco nového.

|<< < 740 | 741 | 742 | 743 | 744

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.