Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2020

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2020

vloženo 28. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2020

Jaký vás čeká měsíc v oblasti lásky? Máme horoskop a tipy od profesionální astroložky pro zadané i nezadané. Zjistěte, co si pro vás hvězdy připravily a poznejte svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Beran
I když je léto v daleké budoucnosti, tělo tepe jižanským temperamentem. Překvapí vás setkání s bývalým protějškem nebo kamarádem z dětství. Nedá se říct, že by vám byl lhostejný, navíc sympatie jsou oboustranné. Rozehrává ve vás bouřlivé představy a vkrádá se vám do snu. Zatímco nezadaní mají cestu do stejné řeky otevřenou, Berani ve vztahu by si měli takový úlet dobře rozmyslet. Románek jako vystřižený z červené knihovny by vám mohl zacloumat s oficiálním vztahem víc, než si umíte představit.

Býk
Objevujete zážitky, o nichž jste neměli ani tušení. Afrodifé otevírá stavidla emocím a nedovolí, abyste zůstali stát stranou. I když jste zrovna bez drahé polovičky, nebrání vám to v rozšiřování obzorů. Sháníte nové hračky pro dospělé, případně zalovíte mezi protějšky, kteří jsou svolní k románku na jednu noc. Ani v manželství to v červnu nebude nuda. Vyhlásíte válku manželským povinnostem a rozhodnete se, že si budete sex zase užívat naplno. Kde je chuť, najde se i správný způsob, jak na to!

Blíženci
Čerstvě zadané Blížence čeká vystřízlivění z prvopočáteční bláznivé zamilovanosti. Zkraje června si ještě vychutnáváte tokání a večery plné romantických vyznání, ale po první dekádě se situace změní. Jako byste byli každý z jiného těsta. Nejdříve se to snažíte přehlížet, ale většinou dojdete k jasnému závěru. Nehodláte ztrácet čas s někým, kdo se k vám evidentně nehodí. V manželství se snažíte neshody zvládat lépe, nad partnerovými chybami přimhouříte oko. Při intimnostech ztlumíte osvětlení.

Rak
Daří se vám přikládat jedno polínko do víru vášně za druhým. Pokud nemáte drahou polovičku zrovna po svém boku, posíláte jí žhavé zprávy, nebo se dokonce vyfotíte v provokativní póze. Umíte využívat své mužské i ženské zbraně, abyste dosáhli svého. Baví vás pokoušet opačné pohlaví a neodpustíte si to ani na pracovní půdě. To je trochu riskantní taktika. Díky ní sice můžete leccos získat, ale zároveň je třeba počítat s mnoha komplikacemi. Pohodlnější bude užívat si erotické chvilky někde jinde.


Lev
Není moc obvyklé, že by Lvi byli z někoho na větvi. Červen trochu obrátí karty, protože tentokrát jste to právě vy, kdo je zamilovaný až po uši. Ke svému partnerovi vzhlížíte a nedokážete se ho nabažit. Přemýšlíte, jak mu udělat radost, což platí i v posteli. Inovace nejsou nijak bouřlivé, spíš se snažíte, aby byl protějšek spokojený. V závěru měsíce se vrátí obvyklé sebevědomí vládců zvěrokruhu a budete to vy, za kým se opačné pohlaví otáčí. Zadaní mají ale v srdci stále toho jediného člověka.

Panna
Milé Panny, červnová konstelace překypuje dobrou náladou a aktivitou. Máte chuť neustále něco podnikat, ať už s přáteli nebo na domácí půdě. Bohužel drahá polovička je o poznání lenivější. Většina z vašich nápadů jí nepřijde vůbec báječná. Chvíli se budete přizpůsobovat, ale pohár trpělivosti není bezedný. Někdy nezbývá, než se zařídit podle svého. Možná miláček začne žárlit a vzpamatuje se. V posteli se musíte smířit s tím, že jde v první řadě o pohodlí, na velká dobrodružství to teď nevypadá.

Váhy
Červen dává zrozencům Vah sílu, aby konečně vystoupili ze stínu. Přestanete čekat v koutě, až si vás všimne princ na bílém koni a začnete svou soukromou pohádku psát sami. Platonicky zamilovaní udělají to nejrozumnější - pozvou objekt touhy na rande. Pokud to nevyjde, vlastně se nic zásadního neděje. Ve hvězdách totiž visí další človíček, se kterým budete mít mnoho společného. Singles mohou takových poznávacích schůzek zrealizovat hned několik. Ve vztahu je taktika pokusu a omylu také oblíbená.

Štír
Pokud jste zatím neobjevili svou spřízněnou duši, vsaďte na červnové dny. Pravděpodobnost seznámení je až do 27. června velmi vysoká, navíc se nově navázané vztahy tváří velmi perspektivně. Hvězdy slibují stejné duchovní hodnoty. To už stojí za pokus! Jak to bude u Štírů v manželství? Pokud správně využijete svůj rostoucí sexappeal, budete oba v sedmém nebi. Jestli si vás protějšek moc nevšímá, zkuste ho pošťouchnout flirtováním se sousedem nebo sousedkou. Ať zjistí, že o vás pořád musí bojovat.


Střelec
V manželství narůstá problém v komunikaci, kdy nezvládáte přehlížet partnerovy hloupé řeči. Zpočátku raději polknete stejně ostrou odpověď, ale vaše trpělivost má své meze. Hlavně kolem 20. června je situace vyhrocená a pro hádku nejdete daleko. Submisivní přístup ničemu nepomůže, je třeba ujasnit si, co od vztahu oba očekáváte. Potíže se objevují také u čerstvě zaláskovaných, kteří rázem vidí miláčka v jiném světle. Nevěšte hlavu, pokud směřujete k rozchodu. Konec června pofouká rány na duši.

Kozoroh
Milí Kozorozi, jste pozitivně naladění a všechno vidíte v růžových barvách. Zejména nové známosti dýchají přesvědčením, že žijí svou soukromou pohádku. Nestyďte se hovořit o tom, co vám leží na srdci. Toužíte po společném bydlení? Nebo byste rádi založili rodinu? Případně slyšíte znít svatební zvony? Teď je ideální doba, abyste své touhy sdíleli s drahou polovičkou. Mohou se vám totiž vyplnit. V manželství nezapomeňte na plnění slibů. Sice se hezky nakrucujete, ale partner potřebuje něco víc.

Vodnář
Singles vstupují do měsíce, který je pro lásku jako stvořený! Červen strčí májovou atmosféru s klidem do kapsy. Singles potkají člověka, se kterým si budou báječně rozumět. Po pár skleničkách se navíc rozpustí veškeré hranice a hupsnete na to, aniž byste si stačili promyslet možné následky. Naštěstí to nevypadá na románek na jednu noc. Naopak po probuzení zjistíte, že vám dotyčný člověk leží nejenom v posteli, ale také v hlavě. Mezi páry vládne skvělá chemie, čehož byste měli využívat na maximum.

Ryby
Citlivé znamení Rybek se v červnu trochu trápí. V některých věcech se zbytečně pitváte a čekáte na zázrak. Drahá polovička neovládá telepatii, takže pokud chcete něco změnit, budete si o tom muset otevřeně promluvit. Zatím se vám špatně hledají slova, ovšem poslední červnové dny slibují zlepšení. Zjistíte, co skutečně chcete a za jaké hranice už nechcete chodit. Venuše vám pomůže najít odhodlání k případnému rozchodu. Ten neberete jako žádnou tragédii, protože cítíte, že děláte správnou věc.

|<< < 629 | 630 | 631 | 632 | 633

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.