Home - Články - Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2020

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2020

vloženo 26. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2020

Začátek března je ještě mrazivý, takže se nabízí zůstat raději v pelíšku a užít si trochu milostných hrátek. Jak ale měsíc bude ubíhat, zesílí také volání jara. Co s tím? No přeci poslechnout hlas tohoto volání a vyrazit čas od času na vzduch! Milujte se, množte se a čtěte nový horoskop lásky na měsíc březen!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, hned na začátku měsíce máte skvělé podmínky pro lov. Poslechněte svůj instinkt a vyrazte za zábavou. Drápky nabruste hned okolo 7. března, kdy je sexappeal nejvyšší. Vášnivé chvilky můžete prožít i v dlouholetém vztahu. Jen pozor, aby neprobíhaly místo v ložnici u jednoho stolu. Místo diskusí se věnujte sexuálním radovánkám. Upustíte při nich nahromaděné emoce, aniž byste způsobili vážné škody. Pokud se přece jen s miláčkem neshodnete, usmíříte se během poslední březnové dekády.

Býk
Askriptivní status byste neměli brát v potaz, pokud chcete najít vhodnou polovičku. Chemie totiž zafunguje mezi lidmi, kteří se k sobě z mnoha důvodů nehodí. Ať vás znervózňuje rozdílný věk, sociální postavení nebo jazyková bariéra, nenechte se od randění odradit. Jiskření je totiž známkou toho, že na podobných detailech nezáleží. Jak to bude vypadat v březnu mezi dlouholetými partnery? Když přestanete myslet jenom na práci a vytáhnete svou lásku někam ven, všechno ostatní půjde jak po drátkách!

Blíženci
Milí Blíženci, tentokrát se nehonosíte tímto jménem pro nic za nic. Fyzická přitažlivost dosahuje u partnerů ke svému vrcholu. Také singles zpozorují, že se k nim zrak opačného pohlaví upíná častěji, než je obvyklé. Afrodité je s vámi jedna ruka, proto byste v březnu měli častěji vyrážet za zábavou. Emoce s vámi cloumají jako v máji a nedokážete je skrývat. Mnoho milostných trojúhelníků se dostane na denní světlo a bude se muset rozhodnout, kdo vyhraje. Platonicky zaláskovaní vyjdou ze stínu.


Rak
Tentokrát se štěstí drží za paty Raků, kterým nejde o vážný vztah. Březen se nese v duchu zábavy, flirtu a nespoutaného erotického dobrodružství. Jako byste se inspirovali přírodou a setřepali ze sebe zimní nánosy ledu. Dáte průchod skrývaným vroucím citům. Zadaní zaskočí svého partnera novotami v intimních chvilkách. Trochu se strachuje, kde jste k takovým experimentům najednou přišli! Singles září nově nabytou sebedůvěrou. Dělá vám dobře být středem pozornosti, proto se podle toho chováte.

Lev
Energie Lvů se začátkem měsíce tlačí kupředu. Chtěli byste být pány všeho tvorstva a rozhodovat o budoucím vývoji událostí bez ohledu na okolí. To se v lásce nesetká s úspěchem. Čerstvě zadaní příliš tlačí na pilu. Nový protějšek potřebuje čas a prostor, aby si všechno promyslel. Pokud na něj budete neustále naléhat, může ze vztahu vycouvat. V manželství nerozhodujte o ničem za manželovými zády. Jinak byste si mohli vykoledovat oddělenou ložnici. A vy přece nemáte ve zvyku sexuálně abstinovat!

Panna
Do poloviny března máte dveře k romantice i nespoutané vášni otevřené. Venušiny paprsky pohladí Panny po těle i duši, což platí o pro vás, kteří jste aktuálně bez spřízněné duše. Snažte se svým ctitelům dostat pod kůži, protože by byla škoda zůstat pouze u líbivého pozlátka, když za rohem čeká skutečný poklad! Zadaní by měli do 14. zbavit vztah nánosů stereotypu. Z toho, co do lásky vložíte, budete ve druhé části měsíce fungovat. Milování proto neodkládejte na víkend. Každá chvilka se počítá.


Váhy
Rozhodovací pravomoc přebírá v tomto čase srdce a intuice, které nejsou objektivní. Kvůli nim se můžete rozhoupat ke kroku, jehož byste za čas litovali. Poslechněte jednak rozum a druhak rady nezaujatých blízkých. Mnoho záležitostí můžete odložit, aniž byste si tím ublížili. Za pár týdnů uvidíte situaci v úplně jiném světle. Platí to zejména pro čerstvě zadané Váhy. Do všeho se vrháte po hlavě. Dost možná jen lepíte díru po rozchodu a nevšímáte si, zda jste vybrali skutečně vhodného partnera.

Štír
Zařadíte se mezi dobyvatele, před kterými si žádný muž či žena nemohou být jistí. Provokují vás hlavně nedostupné typy, protože bez lovu není seznamování správná zábava. Získat jejich pozornost ale nebude dvakrát složité. V březnu před vámi zjihne snad každý! Singles se nechtějí vázat, hříšné myšlenky dokonce přepadnou i Štíry v letitém vztahu. Rizikové je flirtování na pracovišti. Zpříjemňujete si tím pracovní program, ale než si to uvědomíte, překročíte hranice, z nichž nevede cesta zpátky..

Střelec
Milí Střelci, v prvním jarním měsíci si můžete dát s lovením budoucího partnera nebo partnerky pauzu. Po několika neúspěšných schůzkách pochopíte, že hvězdy seznamování nepřejí. Soustřeďte se na koníčky, cestování i rozšiřování profesních obzorů. Při těchto aktivitách potkáte zajímavého člověka, s nímž vás do budoucna propojí silné přátelství. V manželství se více usmívejte, protože drahá polovička je nezvykle vztahovačná. Takto jí nezavdáte příčinu k hádce a možná se k vám dokonce i přitulí.


Kozoroh
Konečně se dočkáte programu, který vám ostatní znamení zvěrokruhu mohou závidět. Březen pod taktovkou zamilované Venuše slibuje samé potěšující chvilky pro tělo i lačnící tělo. Zkraje měsíce se nechte svést k experimentování. S miláčkem si přehazujete balón a snažíte trumfnout jeden druhého tím, kdo přijde s lepším zážitkem. Ani Kozorozi bez partnera nemusí smutnit. Seznámení se spřízněnou duší visí ve vzduchu. Po rozchodu nedodržujte žádnou společensky vhodnou dobu na smutnění. Hurá na to!

Vodnář
Zadaní Vodnáři se dostávají častěji do pře. Hádky vás nebaví, a tak oba utíkáte k práci i přátelům. Velký díl odpovědnosti nese na svých bedrech nevrlá Venuše, kvůli níž se vzletným emocím nedaří. Šetřete energií a vyčkejte na změnu klimatu, iniciativa by přišla vniveč. Hvězdy radí uchovat si klidnou hlavu i úsměv na rtech. Singles jsou na opačné pohlaví tak nabroušení, že o nějakém flirtu nemůže být ani řeč. Na co hledat drahou polovičku, když se v intimních chvílích nejlépe obstaráte sami?

Ryby
Romantikou dýchající Rybičky vstupují do období, které je jim jako ušité na míru. S protějškem vám to báječně ladí, kamkoli přijdete, strhnete na sebe závistivé pohledy. Nenechte v sobě zasadit semínko žárlivosti a ukažte drbnám, jak vypadá spokojený pár. Intimnosti na veřejnosti příjemně osvěží váš stávající sexuální život. A jak na tom budete vy, kteří svého miláčka hledáte? Dny nevhodnější pro sbližování nastávají kolem 18. března. To dokážete ocenit skutečné kvality, ne jen líbivý zevnějšek.

|<< < 595 | 596 | 597 | 598 | 599

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.