Home - Články - Lovecký úplněk ve znamení berana

Lovecký úplněk ve znamení berana

vloženo 10. 10. 2019
čas čtení: 7 minut

Lovecký úplněk ve znamení berana

Indiáni využívali říjnové noci pro noční lov, aby zásobili svůj kmen na zimu. Nejvíce se k tomuto lovu hodila právě úplňková noc. I my se můžeme pomocí beraního úplňku dobře zajistit, znamená to rozjet projekty, které nám do budoucna přinesou obživu, ale také nás budou bavit. Jak na to?

sdílet článek na facebooku

Lovecký úplněk

Lovecký úplněk dosáhne své plnosti 13. října ve 23.07. Má potenciál přinést nám všem do cesty snadnou kořist. Proto popadněte loveckou výzbroj, obujte mokasíny a vyběhněte také na lov. Může se jednat zejména o pracovní projekty, při kterých budou žádány vaše zkušenosti anebo přímo vedení, dále umělecké a zájmové projekty v rámci všech oblastí vašich hobby, ale také charitativní záležitosti, které s sebou peníze nenesou, ale zaujmou vás a jejich vedlejším produktem bude společenská prestiž. Možnosti tohoto typu se budou připravovat a upozorňovat na sebe již týden před úplňkem. Skutečně je ta pravá chvíle naskočit na vlnu a něco nového pro sebe i pro ostatní udělat. Vyzkoušet si nové znalosti nebo metody práce, spolupráci s novými lidmi. Potěšující nyní je, že lidé mají dispozice na projektech harmonicky spolupracovat a nebudou se snažit ukousnout největší kus koláče jen pro sebe. Refrénem tohoto období je společný cíl a společné výsledky. Skupina společně zaměřených lidí zmůže víc než jedinec a pokud máte smysluplné vize, snadno pro ně získáte ostatní. Proto bude také vhodné, když popřemýšlíte, oho byste s sebou na svůj lov rádi vzali, neboli poohlédnete se po parťácích na váš projekt.



Ve znamení Berana

Zcela ojedinělý a užitečný prvek vnáší do tohoto období znamení Bearana, v němž se úplněk odehrává. Dobře se pojí s indiánským loveckým smyslem tohoto období. Berani se nevzdávají a nepolevují ve svém zaměření na cíl. To bude platit zcela stoprocentně pro zrozence tohoto znamení, ale ovlivní to i všechny ostatní. Kus beraní houževnatosti, síly, ohně a bojovnosti prostě prostě přejde na nás všechny. Překážky pro nás v tomto období vlastně neexistují, anebo jsou tak zanedbatelné, že je snadno překonáme. Dobře a rychle také vynajdeme způsoby, jak je překonat. Dá se tedy říci, že v žádném období roku nebyl cíl tak na dosah ruky, jako nyní. Jen je třeba základní věc – svůj cíl znát.

Meditace na cíl

Pro tento účel dobře poslouží meditace. Věnujte jí čas a klid, vše se vám v dobrém vrátí. Beran je ohnivé znamení, proto našim představám pomůže hledět během meditace do plamene svíčky nebo přímo do ohně. Pokud se vám podaří zabránit myšlenkám, aby neposkakovaly z jedné věci na druhou, a prostě jen tak být, měla by se vám v mysli samovolně vynořit představa vašeho cíle. I kdyby se jevila nesmyslně, nechte ji rozvinout. Nezaměřujte svou mysl primárně na pracovní aktivity. Nikterak se nesnažte ji ovlivnit. Pro ilustraci: Při podobné meditaci se kdysi jedné anglické ženě vyjevila představa kočky vrnící na klíně. Protože cílem bylo naplánovat budoucí pracovní zaměření, anglická lady byla s meditací nespokojená. Nechápala, že by ráda viděla sebe při nějaké činnosti, ale místo toho spatřila spící kočku! Toužila pomocí meditace rozkrýt, co má dále v životě dělat, ale s poselstvím si nevěděla rady. Teprve za pár chvil jí došlo, že může spojit svou snahu mít vlastní kavárnu s felinoterapií pomocí koček. Tak se zrodila slavná síť “kočičích kaváren“, kam si lidé chodí odpočinout, pomazlit se s malými šelmičkami a nechat se uklidnit jejich vrněním a hebkostí. Projekt má mnoho napodobitelů po celém světě. A je úspěšný. Proto svou mysl nikam netlačte, nenuťte ji ke konkrétním výsledkům, v tom je přece podstata meditace.



Něco o zdraví

Co se týče kondice a zdravotních dispozic, úplněk v beranu dává zabrat celé hlavě, to znamená, že si dejte pozor a věnujte péči očím, uším, zubům, nosu a také dýchacím cestám, jejichž jsou ústa branou. Potřebujete hodně čerstvého, nejlépe lesního vzduchu. Věnujte se také své imunitě, trochu se otužujte a maličko denně se namáhejte a hýbejte. Až se zima zeptá, co jste pro sebe udělali, budete mít pádnou odpověď. A žádný virus vám nepokazí vaše pracovní plány.



|<< < 547 | 548 | 549 | 550 | 551

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.