Home - Články - Listopadové sblížení Venuše a Jupiteru

Listopadové sblížení Venuše a Jupiteru

vloženo 9. 11. 2017
čas čtení: 3 minuty

Listopadové sblížení Venuše a Jupiteru

Listopad je krásným obdobím, kdy se mění vzhled pozemské krajiny. Vše hýří barvami, i na obloze však dojde letos na podzim ke změnám. V listopadu se můžete totiž těšit na konjunkci ženské Venuše a vznešeného Jupitera - dvou silných a charismatických planet.

sdílet článek na facebooku

Planety jsou si na blízku a nám také

Ptáte se, co to konjunkce je? Z odborného hlediska jde o specifické postavení dvou planet na obloze. Při pohledu ze zemského povrchu se nacházejí dvě nebeská tělesa na obloze téměř ve stejné pozici. Jako by se na tu chvíli staly dvojčaty, která bez sebe nedají ani ránu. V některých vzácných okamžicích se dokonce mohou tato tělesa překrývat. Při konjunkci mezi Venuší a Jupiterem 13. listopadu si budou tyto dvě planety velmi blízko. Odstup mezi nimi bude pouhých 0,3 stupně. Tedy méně, než kolik tvoří průměr Měsíce, při pohledu ze Země.



Rozum a cit


Konjunkce Venuše a Jupitera ovlivní náš život na Zemi. Děti narozeni pod tímto uspořádáním planet v sobě ponesou talent, který je bude provázet celý život. Nicméně nejenom noví zrozenci budou touto konjunkcí ovlivněni. Vzácné postavení Venuše a Jupitera vnese do našich životů půvab a eleganci. Jako by se svět nadechl čarovné krásy. Lidé na sebe budou pod tímto rozmístěním planet milejší a srdečnější. Roztají i ti největší zarputilci. Vše však nebude vedeno pouze city, rozum nám bude v tomto období také dobře sloužit. Proto, pokud se nedokážete v některých důležitých otázkách stále rozhodnout, bude počátek listopadu to pravé období, kdy je rozseknout a jasně si na ně zodpovědět. Chybu určitě neuděláte. Protože i to zlé je přeci k něčemu dobré.

Těšte se na toto období a vychutnejte si ho plnými doušky! Dejte věcem volný průchod, uvidíte, že si tak vaše duše oddychne.

Autor článku

|<< < 321 | 322 | 323 | 324 | 325

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.