Home - Články - Lev - velkorysý král zvěrokruhu

Lev - velkorysý král zvěrokruhu

vloženo 20. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Lev - velkorysý král zvěrokruhu

Dnes končí měsíční vláda Raků a od zítra, 22. července v 16:27, přebírají na nebi vládu Lvi! Jak si jim předcházet a na co si dát raději velký pozor?

sdílet článek na facebooku

Zrozence ve znamení Lva poznáte snadno už na první pohled. Smějí se a nepokazí žádnou zábavu. Přitom si jdou hrdě za svým cílem. Velkorysost, podnikavost a sebejistota, to je výsada vznešeného znamení, které se jen tak něčeho nezalekne.

Lvi milují obecenstvo a pestrou zábavu, kde hrají hlavní roli. Vedlejší role zásadně odmítají. Jejich nadšení a sršící energii skvěle pochopí osobnosti stejného znamení anebo Blíženci. Právě ti jsou pro Lvy inspirací, i když jsou velmi tvrdohlaví, což Lvi nesnáší. Dokáží však Lvy nasměrovat do neznáma a odhodit z nich jejich zábrany.

Spalující vášeň

Líbání se Lvem je vášnivé a inspirující. Nechá se hladit ve vlasech. Dokáže být vášnivý a divoký jako pravý král zvířat, ale i romantický. Prahne být nejlepší ve všem, tak ho nezapomeňte pochválit – jinak bude zle!


Lev se v sexu nejraději předvádí a požaduje po svém partnerovi maximum. Nebrání se nejrůznějším sexuálním praktikám a dovádění, které může leckdy připomínat gymnastiku. Lev neodolá jakémukoliv rozmazlování i sexuálním hrátkám. V každém případě ho potěší pozvánka na společenskou akci, kde může excelovat svým sex-appelem.

Druhé místo nebrat

Rozzlobenému Lvu se raději vyhýbejte obloukem. Zuří anebo přestane zcela komunikovat. Dominantní povaha Lva si žádá práci ve vyšších sférách. Potřebují vládnout a rozkazovat. V zaměstnání nehledá kompromisy, zároveň umí své podřízené skvěle motivovat. Uplatní se tak jako politik, herec, manažer, učitel, ředitel, voják, reklamní agent, režisér či obchodník s vybraným zbožím a šperky.

Velmi těžce se Lvi smiřují s prohrou, protože prahnou po tom být vždy nejlepší. Ani na chvíli nedokáží pomyslet na to být na konci řady. Pokud mu řeknete do očí, že není dost dobrý, zděsí se a těžko se s tím smíří. Nikdy se však nevzdá a své místo na výsluní si vybojuje.


Slunce jako úsměv

K ambicióznímu a velkorysému Lvu se hodí božská slunečnice. Její ostře žlutě zbarvené květy připomínají slunce a povahu Lva jen rozveselí. Navíc v něm probouzejí touhu tvořivosti. Lev miluje i afrikány a další žluté či oranžové rostlinky. Připomínají mu léto a teplo, které prostě zbožňuje.

Král zvířat miluje výlety naplněné dobrodružstvím a luxusem. Neodolá šplhání po skalách, bungee-jumpingu ani potápění. Náročný den musí být zakončen delikatesní večeří v přepychové restauraci a tancem. Lev nikdy nepohrdne pobytem u vody.

|<< < 779 | 780 | 781 | 782 | 783

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.