Home - Články - Letní tarotový horoskop rodiny 2020

Letní tarotový horoskop rodiny 2020

vloženo 23. 6. 2020
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop rodiny 2020

Přinese vám letní sezona domácí pohodu, nebo si naopak musíte dávat pozor na roztržky? Tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Tři mince
ukazuje, že se společně se svými nejbližšími snažíte něco budovat a vytvářet – a že v tom máte velmi dobře našlápnuto. Nejspíš se jedná o něco týkající se bydlení, třeba stavbu či rekonstrukci domu nebo bytu, ale může to být i něco jiného, jako například rodinné podnikání. Každopádně, vaše rodinné rozhovory a aktivity se budou nyní točit především kolem těchto praktických a materiálních záležitostí. Ale bude to příjemné a velmi konstruktivní. Společné tvoření vás bude bavit tím víc, že se vám během léta povede dotáhnout záležitosti do takového stavu, že budou vidět první velké dílčí úspěchy! A to vás namotivuje k tomu, abyste tomu věnovali ještě více energie a nasazení! V pozadí těchto praktických otázek se jakékoliv spory, neshody a potíže z minulosti stanou nepodstatnými a odsunou se na vedlejší kolej. Bude skvělé, že umíte táhnout za jeden provaz, být si navzájem oporou a velmi efektivně spolupracovat. Zkrátka, o něco se společně snažit působí na vztahy přímo léčivě!

Býk
Karta Pět mincí
naznačuje, že se ve vaší rodině zřejmě nevyhnete nějakým těm materiálním nebo finančním problémům, ale paradoxně, nakonec vám to více pomůže, než uškodí! Jak je to možné? Díky tomu, že se někomu něco nepovede úplně podle plánu nebo se bude muset vyrovnávat s nějakými nečekanými výdeji či komplikacemi, začnete jako rodina držet mnohem více pohromadě, než byste si dovedli představit. Jak se říká, v nouzi poznáš přítele, a ukáže se, že vaše soudržnost s příbuznými je mnohem větší, než jste si mysleli. Ani vy nebudete váhat podat pomocnou ruku, i když v období dovolených byste si možná své plány představovali trochu jinak – to by ovšem bylo příliš egoistické! Na oplátku se můžete spolehnout na to, že když se nějaký nezdar přilepí na vás, vždy se najde někdo, kdo vás vytáhne z problémů! Vaše léto tedy možná bude trochu skromnější, ale zato se ponese ve znamení dobrých vztahů a ochoty si pomáhat, a to je nakonec mnohem důležitější než cokoliv jiného!


Blíženci
Karta Eso mečů
vám přináší skvělé nápady a jasné myšlení, které přinesou do vašeho rodinného života jasnost, pohodu a posunou vás kupředu. Konečně se vyřeší některé dlouhodobější neshody a najdete společnou řeč, všichni najednou budete umět táhnout za jeden provaz a najdete nové cíle, které vyhovují všem. Z velké části to bude právě vaše zásluha, protože jako Blíženci máte skvělé komunikační schopnosti a zajímáte se o nové myšlenky a přístupy, takže se dostanete k něčemu, co může být právě u vás doma velmi užitečné. Může to být třeba nějaký nový způsob organizace domácích záležitostí, jiný způsob komunikace, nebo nějaká zábavná hravá metoda, která má za úkol pomoct vám se navzájem lépe poznat a vyjít si vstříc. Je však potřeba, abyste se nesnažili ostatním své nápady vnucovat jako ty nejlepší na světě, ale dali jim dostatek prostoru, ať se oni sami rozhodnou, co ve skutečnosti chtějí. Bude zajímavé, že najednou uvidíte spoustu věcí ve vašich rodinných vztazích mnohem jasnějším zrakem jako kdysi, a vytratí se pochybnosti. To bude před dovolenou velmi příjemné!

Rak
Karta Čtyři mince
naznačuje, že si velmi zakládáte na svých jistotách a jen neradi byste riskovali, že o ně přijdete. Proto jste často vůči ostatním příslušníkům rodiny trochu uzavření a skeptičtí, a jen stěží vás někdo přemluví k nějakým změnám, byť by vypadaly slibně. Vy to však vidíte tak, že jste budování svého domácího zázemí věnovali hodně času a energie, takže byste o to neradi přišli kvůli nějaké hlouposti. Nápady vašich nejbližších vám budou připadat příliš nejisté a riskantní. Ale pozor, nezapomínejte, že kdo nikdy nezariskuje, ten ani nic nezíská! Možná to s vámi váš partner, děti nebo sourozenci nakonec myslí velmi dobře – tedy, určitě to myslí dobře, ale možná nejsou jejich nápady tak pošetilé a nepromyšlené jak to vypadá! Dejte tomu šanci a neobávejte se, že by vám to, co po vás ostatní chtějí, nějak významně zasáhlo do vašeho komfortu a klidu. Vaše stabilní zázemí vám nikdo nebere, a nové možnosti se zde otevírají proto, aby vám přinesly něco nového navíc, nikoliv proto, aby vás o něco připravily. Nezapomínejte na to a uvidíte, jak bude najednou všechno vypadat optimističtěji!


Lev
Karta Věž
vám přináší velké změny, na které asi nebudete připraveni, a pořádně vás tedy zaskočí! Letošní léto bude důkazem, že někdy je lepší raději s ničím příliš nepočítat jako s jistotou, protože všechno se vždy může nějak změnit! Pokud ovšem pochopíte a připustíte, že tyto změny vám nakonec přinesou něco dobrého, pak se na ně najednou budete dívat úplně jinak! Počítejte s tím, že někdo z vaší rodiny vás již brzy pořádně šokuje něčím, co vám řekne – a tato informace vám pořádně nabourá vaše letní plány, lépe řečeno, úplně je obrátí vzhůru nohama! Takže všechno to pečlivé plánování bude nakonec k ničemu – ale ono to konec konců nevadí, jde jen o to si na tu myšlenku zvyknout! Možná to bude znamenat nějaké nečekané změny týkající se bydlení, možná vás někdo z dětí nebo dokonce partner zaskočí tím, že něco zařídí a postaví vás před hotovou věc, no zkrátka v prvním momentě to bude trochu rána pod pas! Když si však přestavíte myšlení na novou situaci, pak budete muset uznat, že osud ví, co dělá, a že všechno špatné je nakonec na něco dobré.

Panna
Karta Vůz
ukazuje, že ve vaší rodině teď leží hodně velká část odpovědnosti za chod věcí právě na vás – možná dokonce ještě víc, než si sami uvědomujete! Jste to právě vy, kdo stmeluje příbuzné, zajišťuje bezchybný chod spousty běžných věcí, řeší organizační záležitosti, a tak nějak udržuje ve všem tu správnou rovnováhu. To, kolik toho ve skutečnosti děláte, se naplno ukáže, když si v létě budete chtít dopřát nějaký ten čas sami pro sebe a úplně vypnout. A najednou pochopíte, že to není jen tak, a že toho, co musíte zařídit, než s klidným svědomím budete moct vypadnout z běžné rutiny někam za odpočinkem, je víc než dost! Bude to pro vás ovem důležité poznání a inspirace, že takhle by to nemělo dál zůstávat, Pokusíte se tedy najít jiné možnosti a trochu chod domácnosti zreorganizovat, aby toho nebylo tolik, co stojí a padá jen na vás. Musíte si přece jen přiznat, že i vy máte občas nárok na trochu klidu, bezstarostnosti a jen tak si užívat život. A když věci dobře vymyslíte, ostatní to zvládnou a vás to bude stát mnohem méně energie a námahy!



Váhy
Karta Císař
naznačuje, že ve vaší rodině to v létě nebude zas takový klid a pohodička, jak by se vám líbilo – strhnou se totiž mocenské boje, a vy, i když neradi, se do nich přece jen taky necháte zatáhnout. Možná váš životní partner, možná někdo z rodičů nebo třeba tchyně, či někdo jiný z příbuzných bude chtít rozhodovat o spoustě věcí, kterým byste y sami raději nechali volný průběh. A tak se nejspíš nevyhnete nějaké té výměně názorů – nebo druhá možnost je, že se zkrátka podvolíte a nebudete to řešit, vždyť o nic zásadního nejde. Neradi byste prožili léto jak na válečném poli, ale volné dny ukáží, že ve vaší rodině není tak docela jasné, kdo je vlastně přirozená autorita a vůdčí postava. A pak je někdy těžké najít společný směr a cíle, když nemá mít kdo poslední rozhodující slovo. Možná se od vás ovšem čeká, že se této role ujmete právě vy – ale to pro vás jako Váhy není snadné. Máte sice dar hledat kompromisy a nacházet řešení, která vyhovují všem, ale neradi si prosazujete svou, takže to pro vás bude výzva!

Štír
Karta Deset mečů
ukazuje, že jste zavaleni starostmi a přemýšlíte nad spoustou věcí, které nejsou nikterak příjemné. Situace ve vaší rodině vám poslední dobou připadá docela bezvýchodná, protože v něčem zřejmě vázne komunikace a buď je to zdrojem neustálých konfliktů, nebo o tom naopak raději nemluvíte a máte pak tichou domácnost. Každopádně, ve vaší hlavě obracíte tyto otázky ze všech možných stran a pořád nejste schopni najít řešení. Počítejte s tím, že pro pročištění stávající situace bude potřeba nějaký ten konflikt a možná se to neobejde bez otevřené výměny názorů. Již příliš dlouho totiž zametáte věci pod koberec. Na druhé straně – pokud se vám povede odbýt si to nepříjemné ještě před dovolenou, bude to jen plus. Na zasloužený letní odpočinek pak budete vy i vaši příbuzní odjíždět s čistou hlavou – ať už pojedete spolu, nebo si od sebe budete potřebovat navzájem odpočinout, ale aspoň budete vědět, na čem jste v otázkách, které vás trápí. A to je velmi důležité, protože pouze tak se můžete posunout dál!


Střelec
Karta Eso mincí
je poslem úspěchu a hojnosti, takže vás a vaši rodinu čeká velmi spokojené a šťastné léto! Nic vám nebude chybět, a minimálně po té materiální stránce si budete moct dovolit všechno, po čem toužíte, a to už je co říct! Samozřejmě, co se týče vztahů, může se občas nějaký ten mráček objevit, ale takové věci se mnohem lépe řeší, když je po stránce peněz a praktických věcí všechno v pořádku. Taky možná díky tomu poznáte, že spousta věcí, které jste poslední dobou řešili, byly ve skutečnosti banality a pramenily ze stresu a pocitu nedostatku. Na dovolené vašich snů z vás konečně opadne nervozita, neklid a starosti všedních dnů a budete se moct věnovat jeden druhému naplno. Můžete se těšit na nezapomenutelné společné zážitky, do kterých se vyplatí investovat, protože vám zůstanou na celý život. Dopřejte svojí rodině cestování, ostatně pro vás Střelce je velmi důležité a baví vás. Možná vám přijde, že pokud třeba máte malé děti, je to překážka, ale stačí jen malinko navýšit rozpočet a všechno půjde nakonec zařídit!

Kozoroh
Karta Pět holí
naznačuje, že se v rodině potýkáte s konflikty a neshodami, kvůli kterým je občas váš domov naplněn docela napjatou a nepříjemnou atmosférou. S příchodem léta možná budete mít nutkání z toho všeho uniknout a dopřát si dovolenou nebo alespoň víkend jen sami pro sebe, ať nemusíte pořád řešit, v čem se s kým neshodnete a co si kdo představuje jinak. Může to být velmi osvěžující a jistě vás to nabije novou energii, jen pozor, jak to svým nejbližším podáte, protože už jen ten fakt, že toužíte někam vypadnout bez nich, může být zdrojem dalších výměn názorů a napětí. Nemáte to zkrátka vůbec lehké a občas to chce pořádné nasazení a pevnou vůli nenechat se zviklat! Nejvíce ze všeho vám pomůže asertivita – když si uvědomíte, v čem jste ochotni dělat kompromisy, a kde jsou naopak hranice, za které už nejste ochotni vyjednávat, velmi vám to pomůže ujasnit si vaši pozici a úspěšně konflikty vyřešit. A pokud vás čeká společná dovolená, zkuste před ní uzavřít alespoň dočasné příměří!


Vodnář
Karta Pět pohárů
prozrazuje, že máte ve svém srdci nějakou lítost, smutek a možná i výčitky svědomí. Něco zkrátka nevychází podle vašich představ a máte sklon si to dávat za vinu, i když to ve skutečnosti není vůbec pravda. Je potřeba si uvědomit, že to nejste vy, kdo nese odpovědnost za všechno, co se ve vaší rodině nepovede, a že jste tým, který funguje společně. A navíc, možná se ve skutečnosti ani nic nepokazilo, ale jste jen na sebe a možná i na ostatní až příliš nároční a přísní. Ale bylo by škoda se v létě takhle trápit, nemyslíte? Zkuste si spravit náladu a zaměřte se nikoliv na to, o co se bezúspěšně snažíte, ale naopak na to, co se vám daří, co jste již v rodině dosáhli, na váš hezký domov, děti, zkrátka na to dobré a krásné, co tady je! Co na tom, že vám třeba padly plány na vysněnou dovolenou, možná se nakonec na poslední chvíli objeví něco ještě lepšího! Stačí jen myslet pozitivně, i když je to někdy těžké, a pak se dějí zázraky! Nevěříte? Zkuste to a přesvědčte se sami, že je to pravda!

Ryby
Karta Osm mečů
ukazuje, že navzdory krásnému slunečnímu počasí se do vaší domácnosti vkrádají starosti a trápení. Možná je pociťují i ostatní z rodiny, ale vy si je připouštíte nejvíc a opravdu hodně času věnujete přemýšlení nad věcmi, které však pořád vypadají docela bezvýchodně. Nic však není tak černé, jak to vypadá. Ve skutečnosti je řešení situace velmi snadné a máte ho na dosah ruky, ale ještě neuzrál ten správný čas na to, abyste to skutečně udělali, takže to nevidíte. Nebojte se, odpověď se objeví již co nevidět, a zatím vám stačí vědět, že jste na tom lépe, než si myslíte, a že není potřeba se trápit! Možná je část problému i v tom, že odmítáte dobře myšlené rady svého okolí, ale máte k tomu své racionální důvody, takže v tomto se zřejmě nenecháte obměkčit. Čas nakonec všechno rozlouskne a vyřeší! Pro vás je teď důležité dopřát si u všech těch starostí taky trochu radosti ze života, tak se vykašlete na starosti aspoň na nějaký čas, ono to počká, a raději se těšte z plánované rodinné dovolené!

|<< < 639 | 640 | 641 | 642 | 643

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.