Home - Články - Letní tarotový horoskop rodinného života 2019

Letní tarotový horoskop rodinného života 2019

vloženo 10. 6. 2019
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop rodinného života 2019

Léto, to znamená konečně více času na vaše blízké! Jak si ho nejlépe spolu užít a vyhnout se neshodám, to vám řeknou tarotové karty!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Devět holí
ukazuje, že ve vaší rodině panuje energie napětí a někdy máte pocit, jako kdybyste byli spoutaní a neměli možnost rozletu. Zkrátka pořád něco stojí proti vám, někdo má jiné představy a cítíte se nepochopeni se svými plány. Toto všechno je pro vás dlouhodobě psychicky poměrně náročné, takže není divu, že se občas cítíte vyčerpaně a bez energie. Pravda je taková, že už jako sůl potřebujete dovolenou – a to nejlépe s přáteli, abyste si trochu odpočinuli od napjaté atmosféry u vás doma. Místo toho, abyste se snažili o řešení domácích záležitostí za každou cenu, raději věnujte svoji energii věcem, které vás opravdu baví, svým koníčkům a zálibám. Je zbytečné jít hlavou proti zdi a snažit se prosadit věci, se kterými nyní vaši blízcí nesouhlasí, ale možná v budoucnosti budete překvapeni, že změní názor. Všechno má svůj čas, tak nevěšte hlavu a akceptujte věci takové, jaké jsou, a nesnažte se zbytečně měnit záležitosti, které stejně není ve vašich silách ovlivnit.

Býk
Karta Královna pohárů
přináší do vašeho domova velmi láskyplnou a příjemnou atmosféru, která je jako stvořená pro načerpání nové energie a vnitřní síly. Bude skvělé, že si konečně začnete s vašimi blízkými projevovat mnohem více empatie a pochopení, než bylo doposud zvykem. Snad v tom hraje roli i volnější letní období, protože konečně budete mít všichni možnost shodit ze sebe tíhu starostí a stresu a zaměřit se na to, co je ve vašem životě skutečně důležité! Nejdůležitější roli při tomto zlepšení vztahů budou hrát ženy, a to je výzva pro všechny Býčice, ukázat vašim blízkým, že skutečně do hloubky chápete, co prožívají a umíte se vžít do jejich pocitů. Někdy to může být trošku běh na dlouhé tratě, protože někteří z vašich příbuzných si již zvykli uzavřít se sami do sebe a své pocity příliš nesdílet, ale možná právě vaše důvěra bude pro ně tím správným impulsem, který jim umožní se opět otevřít! Pánové narozeni v Býku by měli svým partnerkám a všem ženám v rodině dát svoji plnou důvěru a pochopit jejich citlivý a vnímavý úhel pohledu na věci.

Blíženci

Karta Viselec
ukazuje, že si teď nemůžete dělat příliš velké naděje, že by se věci u vás doma pohnuly kupředu nebo dokonce vyřešili. Právě naopak, léto bude spíš obdobím, když bude všechno stát na místě bez pohybu, zkrátka opravdová okurková sezona – i ve vašich rodinných vztazích a plánech. Raději netlačte příliš na pilu a smiřte se s tím, že pokud chcete něco podniknout, budete to muset udělat sami. Spíše, než by se vaši blízcí zapojili, je možná bude ještě i otravovat, že vůbec chcete, aby se něco dělo! Nejlepší, co můžete v této situaci udělat, je věnovat se sami sobě a svým vlastním zálibám, plánům a aktivitám. Všechno špatné je na něco dobré, takže nedostatek rodinných aktivit vám umožní trávit více času o samotě, získat od některých záležitostí trochu odstup a podívat se na ně s nadhledem. Pak když přijde ten správný čas a věci se opět dají do pohybu, vám to pomůže lépe si ujasnit své priority a nasměrovat svoji energii tam, kde je to skutečně důležité a perspektivní. Klidnější a odpočinkové léto bez větších rodinných aktivit si tedy nakonec až překvapivě dobře užijete!



Rak
Karta Sedm mincí
vám připomíná, že na dobrých příbuzenských vztazích i na správném fungování domácnosti je potřeba neustále systematicky pracovat a věnovat jim energii. Pravda je taková, že váš rodinný život je poměrně bohatý a občas vám to již připadá až trochu únavné, protože si to někdy vyžaduje opravdu hodně síly a času, udržovat věci takové, jak se od vás očekává, aby byli všichni spokojeni. Sice vás to jako rodinně a domácky založené znamení Raka většinou baví, ale co je moc, to je příliš. I vy si občas potřebujete odpočinout, vypnout a odreagovat se, nemůžete pořád dělat duši celé rodiny a hlídat, že všechno doma funguje tak, jak má, ať už materiálně, organizačně nebo vztahově. Co takhle zkusit v létě dělat jen to základní minimum a ostatní úkoly delegovat na příbuzné? Máte na to právo! Na druhé straně, motivuje vás, když za svým snažením vidíte výsledky, takže je dost možné, že ani když vám někdo sám od sebe nabídne pomoc, nebudete ji chtít přijmout, protože je to pro vás naplňující, i když je to únavné!

Lev
Karta Věž
ukazuje převratné události, které změní zavedený běh věcí ve vaší rodině. Nelze říct, že by to byly špatné zprávy, ale chvíli bude trvat, než si na ně zvyknete, protože to přece jen bude trochu šok. Nejvíce vás rozladí to, že se vám zhroutí určité letní plány, nemusí to být nutně jen dovolená, a budete muset všechno vymýšlet nově a improvizovat. A to jste se tolik těšili, že máte všechno zařízeno a klape to jako po másle! Ale nevěšte hlavu, protože nakonec se ukáže, že změny byly k něčemu dobré. Právě díky nim se vám povede posunout kupředu způsobem, který byste nikdy nečekali. Vaši příbuzní udělají něco nečekaného, a to vám pomůže podívat se na věci z nového úhlu pohledu, i když vám to naruší plány. Lepší tedy bude pro toto léto nepočítat se žádnými pevnými plány a nechat se překvapit – bude to totiž ještě hodně zajímavé! Naučíte se nelpět na svých plánech a představách a místo toho přijmout věci, které k vám přicházejí a najít na nich to pozitivní a přínosné.

Panna
Karta Čtyři poháry
naznačuje, že nejste tak docela spokojeni s děním ve vaší rodině a sníte o něčem, co ovšem v nynější době není zas tak úplně realistické. Ve skutečnosti vám však budou po celé léto rodinné vztahy klapat docela dobře, i když nelze říct, že by byly zrovna dokonalé. Líbilo by se vám, kdybyste si se svými příbuznými dávali více najevo lásku a více projevovali své emoce, ale zřejmě se budete muset smířit s tím, že lidi prostě nepředěláte. Raději se tedy zaměřte na to, co je pozitivní, místo hledání negativ a problémů. Vaše romantické snění je sice krásné, ale pokud vám přináší smutek, měli byste se mu raději vyhýbat. Je přece tolik toho krásného, co můžete s příbuznými prožívat, a máte v nich oporu. Uvědomíte si, že je potřeba vážit si toho, co máte, i když to není úplně ideální, místo upínání pozornosti na něco, co by mohlo, být, kdyby. Je zbytečné si kazit náladu, když si můžete společně užít krásné chvíle a víte, že se na své blízké můžete spolehnout.



Váhy
Karta Král mincí
vám přináší praktické myšlení a obrací vaši pozornost na to, co je potřeba zařídit, udělat a vyřešit jak v domácnosti, tak i při plánování dovolené. Pro své příbuzné budete oporou právě z tohoto praktického hlediska, a budou vědět, že se na vás mohou vždy spolehnout. Vaše rodinné finance se, právě díky vašemu cílevědomému snažení, dostanou do vynikající bilance. Věci budete mít pod kontrolou, ale rozumným a moudrým způsobem. Ani by vás nenapadlo někomu něco zakazovat nebo ho omezovat, raději se zaměříte na to, co můžete udělat a změnit vy sami, a to vám přinese uznání a respekt vašich příbuzných, protože je to projevem velké moudrosti a životních zkušeností. Jedinou slabostí, na kterou je potřeba si dávat v rodině pozor, je až příliš velké užívání si radostí života aj se všemi stinnými stránkami, které to přináší, může se jednat například o nezdravé stravování a přejídání, nebo o přílišné utrácení a nakupování zbytečností. Zkuste se v tomto směru trochu krotit a dávat příklad i svým blízkým!

Štír
Karta Královna holí
ukazuje, že v rodině budete hodně věcí řídit a mít pod svojí kontrolou, ale u toho nezapomenete projevovat laskavost a pochopení. A tak to má být! Hlavně ženy narozené ve Štíru se teď stanou duší rodiny a budete to právě vy, kdo bude iniciátorem mnoha důležitých plánů a nápadů. Platí to i pro pány ve Štíru, i když ve vašem případě přenecháte hodně iniciativy i vaší životní partnerce a necháte jí prostor k seberealizaci. Každopádně budete mít spoustu energie, nadšení a nebude vám chybět podnikavost – to platí pro obě pohlaví stejně. Vaše dobré nápady budete možná u některých konzervativnějších příbuzných prosazovat o malou chvilku déle, ale nakonec uznají, že za pokus to rozhodně stojí. A budou mile překvapeni! Přijdete na zajímavé způsoby, jak si věci lépe zorganizovat, aby vám zůstalo více času a energie na to, co vás doopravdy baví, a na společnou radost a zážitky s vašimi blízkými. Takž námaha se vám rozhodně vyplatí a přinese své ovoce!

Střelec
Karta Devět mincí
patří mezi velmi příjemné karty a věští vám harmonii, prosperitu a klidnou atmosféru. Zkrátka, bude se vám dařit a budete si to vychutnávat plnými doušky. Konečně budete mít dostatek prostředků, abyste si zvýšili životní úroveň nebo dopřáli skutečně komfortní dovolenou, na které nemusíte šetřit! Díky tomu, že si nemusíte dělat starosti o praktické a materiální věci a konečně zažijete pocit dostatku a hojnosti, se budete moct soustředit na to, co je skutečně důležité – a to jsou mezilidské vztahy! Užijete si příjemné a pohodové léto bez sporů a hádek – ukáže se, že byly nejspíš jen důsledkem stresu, a když pomine, tak se i neshody velmi rychle uklidní! Nedělejte si tedy zbytečně žádné další stresy, například ohledně dovolené, a řešte věci v klidu, postupně a bez nervů. Stihnete to samé, a možná ještě mnohem více, i když třeba sem-tam budete za něco muset zaplatit o pár korun více. Ty však pak nakonec ušetříte na jiném místě. A co je nejdůležitější, skutečně si to všechno užijete!


Kozoroh

Karta Pět pohárů
je znamením, že se do vašeho srdce dostal zvláštní smutek a kvůli něčemu si děláte výčitky, že jste to mohli zvládnout lépe. Jak však jistě víte, brečet nad rozlitým mlékem nemá žádný smysl – tak zkuste myslet pozitivně a to, co nemůžete vyřešit, raději nechat být. Stejně to již patří minulosti, a nestalo se nic zas tak hrozného, jen si to máte sklon malovat v příliš černých barvách. Ono se to však snáz řekne, než udělá, a tak vás ještě nějakou dobu budou provázet pocity lítosti a myšlenky na to, co by mohlo být, kdyby. Trochu vás rozptýlí až rodinná dovolená, díky které se konečně podíváte na svět optimističtěji, a vaše pozornost se opět obrátí na hezké zážitky. A budete překvapeni, že ani vaši příbuzní už si nedělají těžkou hlavu s věcmi, které se pokazily v minulosti, ale naopak se společně s vámi velmi rádi zaměří na vytvoření něčeho nového a krásného. Potíž však je v tom, že vám na to mnohdy bude chybět energie, jako kdybyste ještě potřebovali po náročném období více relaxovat a odpočinout si, hlavně psychicky. Dopřejte si to!

Vodnář

Karta Tři poháry
vám přináší krásné a veselé léto, budete si plnými doušky užívat radosti života v kruhu svých nejbližších a nic vám nebude chybět k pocitu štěstí! Radost z toho, že se některé věci konečně povedli, že jste dotáhli do úspěšného konce to, o co jste se společně snažili, budou dobrým důvodem k oslavám. Vaše nálada bude hodně společenská, takže si rádi najdete důvod uspořádat večírek pro příbuzné i pro vaše rodinné přátele, nebo větší rodinnou sešlost nebo oslavu. Potěší vás příležitost opět se setkat se širším rodinným kruhem, dovědět se, co má kdo nového, a hlavně si společně užít legraci a příjemné chvíle. Rodinné vztahy vám budou klapat skvěle, až z toho budete sami překvapeni, a všechny spory a nedorozumění se vám budou vyhýbat. Přestanete si dělat těžkou hlavu kvůli věcem, které za to nakonec stejně nestojí, protože nejsou zas tak důležité. Místo toho si budete vychutnávat všechno krásné. Uvědomíte si, jak důležité je dávat si v rodině najevo náklonnost, lásku a pozitivní pocity, takže nebudete šetřit objetími, pochvalami a komplimenty, a bude vám to opětováno!

Ryby
Karta Páže mincí
vám věští zrod a příchod něčeho nového – pro mnoho Ryb to může znamenat příchod vytouženého potomka, takže budete mít velký důvod k radosti! Je to karta plodnosti v doslovném i přeneseném smyslu slova. Pokud tedy těhotenství není to, o čem teď sníte, vaše schopnost dát vzniknout něčemu novému a krásnému se projeví v jiných sférách života! Budete nacházet seberealizaci ve vytváření krásného domova a v nových společných plánech, které budete s vašimi nejbližšími rozvíjet! To všechno bude probíhat ve velmi příjemné atmosféře, takže ani práce kolem domu nebo rekonstrukce bytu nebude pro vás nepříjemnou povinností, ale radostí, protože můžete něco krásného společně vytvořit. Přichází čas nových začátků, nových plánů a příležitostí, které vám přinesou novou motivaci a nový svěží vánek do vašeho rodinného života. Osud vám přinese skvělé příležitosti, a bude už jen na vás, abyste je využili a radovali se ze všeho krásného, co vám Štěstěna dopřeje!

Autor článku

|<< < 509 | 510 | 511 | 512 | 513

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.