Home - Články - Letní tarotový horoskop lásky 2021

Letní tarotový horoskop lásky 2021

vloženo 7. 6. 2021
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop lásky 2021

Sníte o letní vášni a romantice? Tarotové karty vám prozradí, která znamení budou mít největší štěstí v lásce!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Viselec
ukazuje, že žádné převratné změny se na vás nechystají. Spíš naopak věci ustrnou v mrtvém bodě i v případě, že byste se rádi posunuli ve svém milostném vztahu kupředu. Nezadaní Berani teď nemohou od randění čekat zázraky, ale i single život má své výhody a budete mít alespoň dostatek času si ujasnit, jaký by váš vysněný protějšek měl být. Osobnímu růstu přeje i situace, když s partnerem prožijete dovolenou odděleně, i když to asi nebude váš původní záměr, ale výsledek situace. Pokud u vás probíhá partnerská krize, bude dobré počkat, jak se věci utřesou, a zatím je příliš nerozebírat. I to má svůj čas, ale letní měsíce přejí spíš klidu, byť ne v situaci, která by byla zrovna vaše vysněná, ale taky má svá pozitiva a není jich málo, jde jen o to, jak se na věci podíváte. Využijte čas k tomu, abyste se věnovali sami sobě, pak budete i pro váš protějšek mnohem atraktivnější a zajímavější!

Býk
Karta Pět mincí
ukazuje, že štěstí v lásce a materiální spokojenost v životě jsou dvě různé věci a jejich propojení je možná trochu jiné, než byste čekali. Jako Býci dáte na to, aby byl váš partner materiálně zajištěn, aby byl šikovný, uměl dobře vydělat a postarat se o praktické záležitosti. Důležité ovšem je i to, jak se k vám protějšek chová tehdy, když jeho nebo vaše finanční okolnosti nejsou zrovna ideální, protože právě to naznačuje, jak moc je láska skutečná. Je snadné být velkorysý, když má člověk na rozdávání, ale až v čase nouze poznáte, komu na vás skutečně záleží. A to platí nejen pro přátelství, ale i v lásce. Takže právě tato doba poznačena ekonomickou krizí toho může o vašem vztahu nebo nové známosti hodně prozradit. Možná si nemůžete dopřát vysněnou dovolenou, ale skutečnou lásku si přece užijete, i kdybyste jeli jen stanovat k blízkému jezeru a místo exotických specialit měli jen chleba a špekáčky!

Blíženci
Karta Deset mincí
vám věští, že si ve vašem partnerském vztahu budete užívat spokojenost, klid a hojnost všeho! A to je skvělá zpráva! Hlavně dlouhodobé a manželské svazky budou přímo vzkvétat, a díky tomu, že si budete skvěle rozumět, se vám bude dařit nejen na romantickém poli, ale taky ve finanční a majetkové sféře – snadno se totiž domluvíte na společných cílech, a pak už to bude jen otázka času a vhodné příležitosti! Nezadaní Blíženci přihlédnou při výběru nového protějšku i k čistě praktickým hlediskům, například jak dobře je finančně zajištěn, a vyplatí se to, protože jen z čisté lásky se přece nenajíte. Partnerským vztahům bude vládnout stabilita a klid, a budete si to užívat, i když občas by vám udělala radost taky trocha vášně nebo více romantických překvapení – no ale člověk nemůže mít zas úplně všechno! Zkrátka, můžete se těšit na příjemné pohodové léto ve znamení stability a dostatku!


Rak
Karta Sedm pohárů
vám na jedné straně ukazuje spoustu lákavých možností, ale zároveň vás upozorňuje, že není všechno zlato, co se třpytí. A to platí taky pro lásku, hlavně teď v létě. Možná budete mít pocit, že zájemců by bylo hodně a můžete si vybírat, jenomže pokud stojíte o něco víc než krátké povyražení, tento seznam se velmi prudce zúží. Zkrátka se vám připomene, že skutečná láska je víc než jen lákavé pozlátko. V některých chvílích budete v pokušení přemýšlet o potenciálních protějšcích ve stylu: tento nebo tato je více sexy, ale s tím druhým nebo druhou zas budu mít pohodlnější život. Jenomže partnerství není výběr zboží v obchodě, ale něco mnohem hlubšího, na to nezapomínejte. Zvláště to pak platí pro zadané Raky, když budete v pokušení zaplést se do nějakého nového letního románku. Nestálo by to za to, a dlouhodobé vyhlídky od toho už vůbec nečekejte. Vaše skutečná láska je doma!

Lev
Karta Smrt
se svým zlověstným názvem vás možná může trochu vyděsit, ale nebojte se, její poselství není ani náhodou doslovné. Jedná se zde o symbolickou smrt něčeho starého a nefunkčního, aby se mohl otevřít prostor novým věcem a posunuli jste se kupředu. Je těžké se loučit s něčím, co vám již neslouží, ale zvykli jste si na to a stalo se to již součástí vašeho života. Tato karta přináší důležitou věštbu hlavně těm Lvům, kteří žijí v nefunkčním partnerském svazku, ale snaží se ho uměle natahovat a udržovat, ať už z jakýchkoliv důvodů. Nastává čas, abyste to přehodnotili, jestli nebude náhodou lepší jít každý svojí cestou. I na další Lvy může dopadnout partnerská krize, nebo naopak krize z osamělosti. To ale nemusí znamenat, že k sobě s partnerem nepatříte, ani že zůstanete navždy single. Je to jen výzva podívat se na věci hlouběji a změnit některá svá očekávání a představy, i když se vám s nimi bude loučit nesnadno.

Panna
Karta Tři mince ukazuje, že jste v lásce na správné cestě a úspěch na milostném poli nebo vylepšení vašeho partnerského svazku jsou jen otázkou času a trpělivosti. Ale již nyní v létě se postupně bude ukazovat, že na vztahy jdete ze správného konce a váš přístup vám přináší sladké ovoce. Jen tak dál! Budete si uvědomovat, že láska není zadarmo, ale člověk musí na vztahu pracovat a systematicky jej budovat. Pokud jste zatím sami, je hodně pravděpodobné, že vaše nová láska se vyvine z přátelství s člověkem, kterého již nějakou dobu znáte. A o to pevnější bude mít základy! Zadané Panny se ve svém vztahu budou cítit skvěle, a každým dnem se budou věci rozvíjet k lepšímu, i když byste to možná nečekali. Třeba vás překvapí, jak velký význam mohou mít pro váš partnerský svazek třeba i drobná gesta a projevy pozornosti a lásky. Ukáže se jako důležité, že už máte základy, na kterých můžete společně stavět váš vztah.


Váhy
Karta Svět
patří mezi nejkrásnější tarotové karty a věští vám velkou spokojenost a štěstí v lásce! Toto léto bude pro vás jakýmsi uzavřením předchozího období i s jeho problémy a nesnázemi, které budou konečně s úspěchem vyřešeny. Díky tomu se vám otevře pole pro nové společné plány a nápady, a budete se moct začít dívat s nadějí do budoucna, protože minulost je uzavřená kapitola a všechno, co se nedařilo, zůstalo za vámi. Pro nezadané Váhy to bude znamenat co jiného než že konečně naleznete spokojený a krásný vztah s člověkem, se kterým si budete skvěle rozumět. Pokud jste zadaní, pak se váš vztah posune na novou a lepší úroveň a konečně si vyřešíte záležitosti, které mezi vámi představovali překážku. A do třetice, jestliže vás zatím spoutává nešťastný a nefunkční vztah, pak se vám povede konečně se z něj osvobodit a s grácií to v dobrém ukončit, ať se můžete poohlédnout po někom, s kým vám to bude klapat!

Štír
Karta Rytíř pohárů
je pro lásku a všechno, co s ní souvisí, mimořádně příznivá. Naznačuje totiž velkou lásku a hlubokou zamilovanost, otevřete své srdce a budete mít vedle sebe člověka, ke kterému budete cítit mimořádně silné pouto. Pro ženy Štírky, hlavně pro ty nezadané, tato karta slibuje silnou a láskyplnou mužskou osobnost, někoho, kdo si vás bude hýčkat a rozmazlovat. Co víc byste si ještě mohli přát! Pánové narozeni v tomto znamení by zas měli mít na paměti, že dáma jejich srdce potřebuje vedle sebe skutečného gentlemana, který umí dát najevo své city a ví, že je to projev síly a nikoliv slabosti. Skutečný rytíř není ten, který se umí ohánět siláckými slovy, není to žádný macho, ale naopak citlivý muž, který svoji dámu ochraňuje a miluje. A na to by měli pamatovat všichni Štíři, jak pánové, tak i dámy, ať víte, který muž vám skutečně stojí za to a kterého můžete v klidu nechat jít, protože přijde lepší rytíř!

Střelec
Karta Tři poháry
vám slibuje veselé, spokojené a šťastné léto bohaté na zážitky a milostné jiskření! Ať už to znamená, že si se svým zákonitým protějškem konečně dopřejete trochu si vyrazit z kopýtka a oslavit život a léto, nebo vás čeká romantika a vášeň po boku nové známosti, jisté je, že si to báječně užijete! Můžete se těšit na krásnou letní atmosféru plnou erotiky, ale taky společné zábavy a užívání si života se vším všudy. Štěstěna vás odmění a budete jejími miláčky, ale do jisté míry je to i vaše zásluha. Pozitivní myšlení totiž hodně pomáhá k tomu, aby se věci, po kterých toužíte, staly skutečností! Někdy stačí vděčnost za to, co od života dostáváte, místo hledání nedostatků a problémů. Když budete hodně hledat, vždy se nějaké objeví, ale to přece nebrání tomu, abyste si užívali všechno to, co je dobré a hezké a čím vás bohyně lásky obdařila. Myslete na to a krásné zážitky na sebe nenechají dlouho čekat!


Kozoroh
Karta Císařovna
vám přináší velmi krásnou a šťastnou věštbu, hlavně pokud toužíte po vážném vztahu a rodině. Je to totiž nejsilnější karta mateřství a rodičovství, takže letní vášeň vám slibuje nový přírůstek, nebo alespoň partnera, se kterým si budete jistí, že společně chcete založit rodinu a vychovávat děti. Pokud už rodinu máte a další děti neplánujete, slibuje vám Císařovna krásné léto v rodinném kruhu, ale zároveň vám zbyde i dostatek času být jenom ve dvojici a užívat si společně radosti partnerského života. Užijete si klidnou rodinnou dovolenou v domácké atmosféře třeba na chalupě, bez stresu ze zbytečného cestování, díky tomu budete mít méně starostí a užijete si více partnerské harmonie a romantiky. Kozorožkám, které touží po dítěti, věští Císařovna úspěšné otěhotnění a bezproblémový porod, samozřejmě všechno po boku toho pravého partnera, který vám bude oporou!

Vodnář
Karta Eso mincí
je velmi šťastná a přináší vám krásné vyhlídky, i když to nebude zas až tak moc o romantice, jako spíš o tom, že vám to s partnerem bude skvěle klapat ve všech praktických záležitostech nezbytných pro spokojené soužití. Ať už jste spolu dlouho nebo se teprve seznámíte, bude skvělé zjistit, že jste naladěni na stejnou vlnu, co se týče vašich aktivit a přístupu k životu. Snadno se třeba domluvíte na společném bydlení a práce na něm vám půjde neuvěřitelně snadno, ani s financemi společně nebudete mít žádný problém. Zkrátka budete skvělý tým! Léto pro vás jako pár bude spíš o tom, že zapracujete na splnění vašich snů a představ, než abyste zbytečně ztráceli čas nicneděláním. Bude se vám dařit a Štěstěna vám přihraje přesně ty příležitosti, které potřebujete. To všechno díky tomu, že jako dvojice víte, co chcete, a umíte si za tím společně cílevědomě jít!

Ryby
Karta Tři meče
vás varuje, že příliš mnoho starostí a přemýšlení lásce nesvědčí! Máte totiž sklon si dělat zbytečné obavy, a pak všechno vypadá mnohem černěji, než ve skutečnosti je. A tak zatímco vy si v myšlenkách malujete černé scénáře, ve skutečnosti je možná všechno v nejlepším pořádku, i když samozřejmě málokdy je všechno ideální. Tato karta ovšem vypovídá o zbytečném trápení, když ve skutečnosti byste si mohli užívat života a lásky. Může to mít různé podoby. Je dost možné, že vás trápí neopodstatněná žárlivost, nebo strach ze ztráty protějšku. Možná máte pochybnosti o sobě a myslíte si, že pro svůj vysněný idol nebudete dostatečně dobří. Možná se ve vašich myšlenkách nějaká vaše partnerská neshoda nafoukla do obřích rozměrů, i když je to v podstatě banalita. Zkuste na to přestat myslet a prostě si jen užívat chvíle po boku milého protějšku. Léto přece není čas pro starosti, ale pro radost!

Autor článku

|<< < 765 | 766 | 767 | 768 | 769

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.