Home - Články - Letní tarotový horoskop kariéry 2020

Letní tarotový horoskop kariéry 2020

vloženo 25. 5. 2020
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop kariéry 2020

Přinese vám letošní léto zasloužený odpočinek, nebo naopak nové příležitosti? Magický tarot zná odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest holí
vám může dělat velkou radost – slibuje vám totiž ohromné úspěchy a zasloužený obdiv okolí! Zkrátka letos v létě se vám povede využít své schopnosti, chopit se příležitosti a zazářit tak, jak se vám to již dávno nepovedlo! To zní skvěle, nemyslíte? Zkrátka co se týče práce, budete teď miláčkem Štěstěny a hvězd! Znamená to tedy, že se máte připravit na léto v maximálním nasazení a zapomenout na vyhlídku dovolené? To naštěstí taky ne – z velké části teď totiž budete sklízet plody toho, co jste zaseli ještě dřív, takže to budou snadné úspěchy bez větší námahy! Zároveň se však před vámi začnou otevírat nové příležitosti, a je na vás, kolik do nich investujete energie. Není vůbec jisté, že vás to počká i po létě, takže pokud si chcete zajistit kariérní postup, bude lepší na nic nečekat a nějaký ten volný čas tomu obětovat! A to hlavně pokud se jedná o projekt v oblasti, která vás baví a které byste se chtěli do budoucna více věnovat. Všechno je však otázka vašich priorit, a pokud je pro vás důležitější dovolená a cestování, nic se nestane, když jim dáte přednost!

Býk
Karta Měsíc
vás varuje, že máte sklon podléhat iluzím a stavět si vzdušné zámky – pozor na to! V něčem, zřejmě se to týká nějakého konkrétního projektu, máte již pocit, jako kdyby to bylo naprosto jisté, a počítáte s tím, že věci zkrátka vyjdou podle plánu – ale ve skutečnosti toho hodně stojí na vodě, a je potřeba si to uvědomit raději dřív než později! Přitom se vám daří docela dobře, a taky celé léto se obejde bez zásadnějších pracovních potíží, jen tato záležitost vás svádí k riskování a krokům do nejistoty. Raději si všechno dobře promyslete a možná si nechte i poradit, než opustíte své jistoty kvůli vyhlídce bombastického nového projektu, se kterým určitě ohromíte celý svět – karty totiž říkají, že na splnění takového velkého snu ještě ani zdaleka neuzrál čas! To neznamená úplně se vzdát svých tajných přání a přestat snít třeba o tom, jak jednoho dne rozběhnete skvělý start up, jen být trochu realističtější a stát nohama na zemi. Místo toho, abyste zabili léto prací na neperspektivním projektu, si raději dopřejte pořádnou dovolenou, která vám vyčistí hlavu!


Blíženci
Karta Spravedlnost
vám přináší velmi příznivé vyhlídky, protože v práci se konečně dočkáte toho, co vám po zásluze patří. A nebude toho vůbec málo! Může se jednat o nějaké to finanční přilepšení, když nadřízení konečně lépe ocení vaše kvality a výkony, nebo také o to, že si konečně budete moct dopřát více volného času a třeba i delší dovolenou! Ale pozor, protože máte sice příležitost vyjednat si spoustu zajímavých výhod, ale pouze v případě, že můžete argumentovat nějakými svými zásluhami. Pokud se tedy vyhýbáte odpovědnosti a máte černé svědomí, co se týče vašich výkonů a pracovního nasazení, raději se o to ani nepokoušejte a spokojte se s tím, co máte! Ono je totiž taky docela velká šance, že se provalí i vaše průšvihy, pokud nějaké máte. Spravedlnost je zkrátka spravedlnost a funguje na obě strany! Takže pokud se flákáte a práci šidíte, tak s tím koukejte rychle přestat, protože jinak by vás v létě mohlo čekat nějaké nemilé překvapení, a to je asi tak poslední věc, kterou byste si teď přáli!

Rak
Karta Čtyři meče
vám konečně přináší klidnější období v zaměstnání – a to je něco, co jste již opravdu potřebovali! Potěší vás zejména to, že se konečně přestanou řešit neustálé debaty o některých praktických záležitostech, které vás již vyčerpávaly. Když totiž nevíte, co a jak máte přesně dělat, protože různí lidé si myslí a říkají vám různé věci, je to velmi vyčerpávající, a to hlavně psychicky. Přes léto naštěstí budou úkoly a odpovědnosti jasně rozdělené, takže vám odpadne starost muset před někým pořád obhajovat, proč děláte to nebo ono tak nebo tak, a proč je to takhle lepší. Na druhé straně, pokud si od léta slibujete nějaký ten kariérní posun, tak s tím raději příliš nepočítejte. Spíš věnujte ušetřený čas odpočinku a nabijte se novou energii, kterou budete na podzim nejspíš potřebovat. Problémy a nejasnosti totiž nezmizí nadobro, jen se jejich řešení odloží na později – a to je sice velké plus, ale není to zas úplná výhra!


Lev
Karta Hvězda
patří mezi ty nejkrásnější a nejoptimističtější v celém tarotu, takže toto léto pro vás bude po pracovní stránce mimořádně příznivé! Nejlepší ze všeho bude, že se budete moct věnovat tomu, co vás baví a co je pro vás smysluplné, a konečně vám to začne i celkem slušně vydělávat! Možná se jedná o váš vlastní projekt, možná o novou příležitost ve stávajícím zaměstnání, nebo o zcela nové pracovní místo, každopádně to bude něco, co ve vás vyvolává nadšení a optimismus do budoucna. Budete mít jasnou vizi toho, kam chcete směřovat a jak tento projekt dál rozvíjet a propagovat. Léto tedy zasvětíte spíš kariérnímu růstu než odpočinku, ale dobrá zpráva je, že mnoha Lvům se povede tyto dvě protichůdné záležitost přece jen nějak skloubit. Pokud zvládnete dělat svoji práci aspoň zčásti na dálku, můžete to přece jen nějak spojit s cestováním, i když vám pak samozřejmě nezůstane tolik času ležet na pláži. Platí to hlavně v případě, že se jedná o váš vlastní projekt, který teprve rozvíjíte. Na druhé straně, nadšení pro zajímavou práci bude silnější než touha odpočívat!

Panna
Karta Král mečů
vám naznačuje, že váš pracovní život by si zasloužil trochu čerstvého vánku a rozhodně vaší kariéře neuškodí, pokud se odhodláte k nějakým změnám. A klidně to mohou být i docela velké a radikální změny! Chce to ovšem mít věci dobře promyšlené a samozřejmě vám nesmí chybět rozhodnost, pevná vůle a sebejistota! Pokud byste se totiž nechali jen tak unášet tím, co přijde, nejspíš byste toho moc nedosáhli – vy sami musíte být pánem situace a mít věci pod kontrolou! Rozhodně tedy platí nedělat krok do neznáma a neopouštět vaše jistoty dřív, než budete mít zajištěné, co a jak dál do budoucna. Pak se nemusíte ničeho obávat, a právě naopak, budete ze změn profitovat! Pokud tedy cítíte, že vaše stávající práce vám již nemá co nabídnout, teď je ta pravá doba posunout se dál kupředu! A pokud toužíte po delší dovolené, může to být součást plánované změny – vždyť proč byste si nemohli dát mezi starým a novým zaměstnáním třeba měsíc pauzu? I podnikatelé jistě najdou způsob, jak skloubit vaši práci a zasloužené volno, a jak si věci přece jen trošku zjednodušit!


Váhy
Karta Šest pohárů
vám přináší velmi příjemné a klidné pracovní léto, kdy si nebudete muset hlavu zatěžovat příliš mnoha starostmi, věci se vám budou dařit, a co je důležité, vztahy na pracovišti budou taky skvělé! Snadno se tedy vyřeší vaše pochybnosti ohledně domluvy o tom, kdo bude mít kdy dovolenou a jak si rozdělíte své úkoly s kolegy. Tarot říká, že z nějaké příčiny budete mít trochu nostalgickou náladu – možná zatoužíte vrátit se opět k něčemu, co jste dělali ve svých kariérních začátcích, nebo se k vám vrátí nějaká stará inspirace třeba ještě z dob studia, a začnete ji dál rozvíjet. Třeba by z toho, o čem jste kdysi snili, mohl být i do budoucna perspektivní a slibný projekt! Volnější letní dny využijete k tomu, že tyto zajímavé myšlenky budete dál rozvíjet a potěší vás, když najdete stejně nadšeného spolupracovníka – třeba to bude taky někdo z řad bývalých spolužáků nebo starých známých! Léto pro vás tedy bude hodně zajímavé a inspirativní, jen pozor, ať u toho všeho nezapomínáte na odpočinek a volno, zasloužíte si totiž pořádnou dovolenou!

Štír
Karta Blázen
ukazuje, že nastal čas popustit uzdy fantazii, přestat pořád dělat jen rozumné věci a naopak se trochu odvázat ve vašem kariérním snění! Je něco, co jste vždy toužili zrealizovat, nějaký projekt, který máte již dlouho v hlavě, a přijde vám slibný, i když možná malinko bláznivý? Tak jen s chutí do toho, protože právě teď je ta správná doba začít si plnit své sny! Léto vám k tomu poskytne trochu volnější období, a to je příležitost začít rozvíjet bombastické podnikatelské plány – i kdyby si vaše okolí ťukalo na čelo! Nebojte se, čas ukáže, že ten, kdo dělá věci s nadšením, se nakonec dřív nebo později dočká obrovského úspěchu! Dobrá zpráva je, že finanční záležitosti kolem vašeho plánu nemusíte příliš řešit, protože se vám i bez velkého hledání naskytne velmi zajímavá možnost, jak to celé financovat! A dokonce můžete své nápady tak trochu spojit i s dovolenou – letní cestování může totiž být zajímavá příležitost, jak najít perspektivní kontakty na partnery v zahraničí!

https://zenovazahradka.cz/

Střelec
Karta Tři hole
vám přináší zaslouženou dovolenou, na kterou budete odjíždět s příjemným pocitem, že jste všechno, co bylo potřeba, úspěšně uzavřeli a dokončili. Před příchodem léta ještě pořádně zaberete, protože budete chtít mít určité věci z krku a nemuset se k nim pak již vracet. Letní sezona bude pro vás znamenat dokončení starých záležitostí a příležitost posunout se kupředu k novým projektům. Nadšení a energie vám chybět nebudou právě díky tomu, že nad vámi již nebudou viset strašáci nedodělaných záležitostí. Volné chvíle jsou ideální pro sbírání inspirace k novým věcem, do kterých byste se rádi pustili. V hlavě se vám pomalu rodí zajímavé podnikatelské nápady a bude to chtít ještě trošku dopilovat, než se do toho na podzim pustíte. Cestování může být zajímavou příležitostí, jak se inspirovat a vymyslet něco jedinečného. Bude pro vás velmi zajímavé sledovat, jak se věci dělají v zahraničí, a pochopíte, že si z toho můžete odnést hodně zajímavého, stačí mít oči otevřené.

Kozoroh
Karta Šest mečů
znamená posun kupředu a nové myšlenky, jak věci zlepšit. Pravděpodobně se k nim dopracujete díky nějakému složitějšímu a krizovému období, a o to přínosnější to bude. Když uvidíte, co nefunguje, bude to pro vás podnětem ke hledání nových a jiných řešení, jak se vyhnout stresu a dělat věci efektivněji. Nesnažte se ovšem zachránit svými skvělými nápady všechny kolem vás, ne každému totiž vyhovuje stejný styl práce jako vám. Raději se dejte dohromady s jedním spolupracovníkem nebo několika málo lidmi, kteří vidí věci stejně jako vy, a společně můžete začít budovat něco nového a perspektivního. Letní sezona je ideální dobou k přípravám na realizaci vašich zajímavých plánů. Pro kariérní úspěchy obecně teď bude zásadní věcí komunikace, na ní to bude všechno stát a padat. Takže se vyplatí obrnit trpělivostí, a pak se vám určitě povede vysvětlit kolegům nebo i nadřízeným váš úhel pohledu, vaše nápady, a taky si říct o to, co potřebujete. Možná zpočátku nebude úplně snadné některé věci vysvětlit, ale nakonec ta námaha přinese své ovoce!


Vodnář
Karta Síla
je pro vás poselstvím, ať se nevzdáváte, a připomíná vám, jak moc důležité je zapojit svoji pevnou vůli, když se o něco snažíte. Máte příležitost dosáhnout toho na kariérním poli opravdu hodně, ale bude si to vyžadovat značnou dávku sebediscipliny a nezbytnou sílu vůle. Zkrátka, potřebujete vědět, co chcete, a jít si za tím pevně a nekompromisně, i když to občas bude za cenu nepohodlí nebo velké námahy. Rozhodně se to však vyplatí! Léto vám přináší ohromný příliv energie, takže snadno zvládnete všechno, do čeho se pustíte. Spousta Vodnářů bude ovšem v pokušení promrhat tuto energii jen na zábavu a aktivity, které nikam nevedou. Ale to by byla škoda! Právě teď totiž máte jedinečnou šanci posunout se kupředu směrem k realizaci vašich snů! To, co jste si doposud jen představovali, ať už je to vlastní podnikání v oblasti, která vás baví, nebo smysluplné, i když náročné zaměstnání, se teď může stát realitou, jen je potřeba na tom zapracovat! Najděte si tedy v létě čas nejen na odpočinek, ale taky vnitřní sílu přinutit se k práci navíc!

Ryby
Karta Tři poháry
vám slibuje odměnu za vaše úspěchy a zasloužený odpočinek, který si konečně budete moct dopřát. Ještě před příchodem léta se vám povede něco důležitého v práci dokončit, a to bude vynikající příležitost k oslavě! Nezapomínejte tedy ani na příjemné stránky života a jděte to s kolegy oslavit, jak se patří! Možná byste se již raději viděli co nejdřív na dovolené a pomalu začínáte mít stresy kvůli odjezdu, ale stejně se vyplatí najít si čas na rozvíjení dobrých vztahů s vašimi spolupracovníky – ne jenom tak jednoduše zmizet, když budou věci dodělané. Úspěšné ukončení nějakého projektu vám přinese i nějaké ty finance navíc, a to pro vás bude v létě dalším důvodem k radosti. Konečně vás potěší příznivé vyhlídky, že na dovolené nebudete muset obracet každou korunu, ale můžete si dopřát to, po čem toužíte a co vám udělá největší radost! Léto pro vás navíc bude volnější a povinností budete mít minimum, takže si můžete užívat odpočinkový režim a relaxaci bez stresu!

|<< < 628 | 629 | 630 | 631 | 632

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.